Nederlands Juniors team begint WK-kwalificatietoernooi

EMMEBN - Van 10 tot en met 12 april moet het gebeuren voor de heren Juniors in Emmen. De selectie van coach Patrick van Olphen hoopt zich volgend weekend tijdens het WK-kwalificatietoernooi te plaatsen voor de eindronde. Komende maandag komt de selectie al bij elkaar om zich optimaal voor te kunnen bereiden op het evenement. "We hebben nog vijf dagen om een team te smeden, echt met teamwerk bezig te zijn. Dan moeten we vrijdag klaar zijn voor de wedstrijd van de waarheid tegen IJsland" aldus Van Olphen, die zijn selectie inmiddels bekend heeft gemaakt.
Deze zal bestaan uit:
01. Johan Bos Keeper KRAS/Volendam
02. Marco Woltersom Keeper Pals Groep/E&O
03. Dennis Schellekens Keeper Pals Groep/E&O
04. Jeffery Boomhouwer Speler FIQAS/Aaslmeer
05. Kevin Okkers Speler Witte Ster ‘75
06. Jasper Adams Speler Initia Hasselt
07. Jorik Lommen Speler Hellas
08. Jimmy Castien Speler FIQAS/Aaslmeer
09. Wai Wong Speler FIQAS/Aaslmeer
10. Joeri Verjans Speler Pals Groep/E&O
11. Iso Sluijters Speler Pals Groep/E&O
12. Pim Augustinus Speler Eurotech/Bevo
13. Bobby Schagen Speler KRAS/Volendam
14. Merijn Haenen Speler Eurotech/Bevo
15. Leon van Schie Speler Hellas
16. Ricardo Masmeijer Speler Van der Voort/Quintus

Van Olphen zegt bewust ‘de wedstrijd van de waarheid', want het duel tegen de IJslanders is gelijk een sleutelduel. "Het is wel fijn dat we juist tegen IJsland beginnen en niet tegen bijvoorbeeld het zwakkere Groot-Brittannië. In de openingswedstrijd weet de tegenstander nog niet hoe sterk we zijn. Als we tegen Groot-Brittannië waren begonnen, zou het verrassingselement weg zijn. Wij weten echter natuurlijk ook niet veel van IJsland en Hongarije. Ja, dat ze sterk zijn! Maar het blijven onbekenden."

Als Oranje bij de eerste twee eindigt in de poule van vier plaatst de ploeg zich rechtstreeks voor het WK. "We hebben ons goed voor kunnen bereiden en dit toernooi leeft enorm bij de spelers. Ik hoop ook dat we kunnen profiteren van het thuisvoordeel." Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via www.handbal.nl. Voor de jonge handballiefhebbers (t/m 15 jaar) heeft het NHV een speciale actie bedacht! Kinderen tot en met 15 jaar kunnen namelijk gratis naar het WK-kwalificatietoernooi! Voor de allerkleinsten is er een kleurplaat te downloaden op www.handbal.nl/activiteiten (en ga daar naar het WK-walificatietoernooi heren <21).

Tegen inlevering van een ingekleurde kleurplaat kunnen kinderen gratis naar binnen. Op vrijdag 12 april worden de mooiste kleurplaten gekozen. Voor de oudere kinderen is er een speciale WK-kwalificatiequiz gemaakt, welke eveneens te downloaden is via bovenstaande link. Iedere ingevulde quiz geeft recht op een vrijkaart voor een dag naar keuze. De 15 allerbesten winnen ook nog eens een verrassingspakket én maken kans op een VIP-behandeling voor zondag 12 april!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda