Nieuwe versterkingen dames Huyser E&O

EMMEN - Huyser E&O heeft zich voor het komende seizoen verzekerd van de diensten van Charlotte ?Charly? Schumacher. De 22 jarige keepster komt over van de Duitse Oberliga club SFN Vechta. Een ander nieuw gezicht binnen de selectie is die van Leonie Oldenburger. De 23 jarige linker- en middenopbouwster maakt de overstap van het naar de hoofdklasse gepromoveerde DOS uit Emmer Compascuum.

Goed nieuws is ook dat Muriël Messchaert blijft. De rechterhoekspeelster, die tevens deel uitmaakt van het team van de Handbalacademie, stond in de belangstelling van diverse ere-divisie clubs maar heeft besloten om bij Huyser E&O te blijven.

Nog meer goed nieuws is er te melden in de categorie 'De terugkeer van'. Want twee speelsters van naam en faam keren terug bij Huyser E&O. Keepster Joyce Hemme  en hoekspeelster Desiree Westerhof trainen inmiddels weer mee met de selectie en maken in eerste instantie hun rentree in het tweede damesteam.

                                                      
Charlotte Çharly"Schumacher                              Leonie Oldenburger 

Karin Veltrop en Elgar Feddema ondertekenen contract

De terugkomst van Karin Veltrop en Elgar Feddema was al in een eerder stadium bekend gemaakt. Onlangs zijn de contracten ondertekend.

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda