PALS GROEP E&O MAAKT INDRUK

VOLENDAM - De heren van Pals groep E&O blijven vriend en vijand verbazen. Afgelopen zaterdag stond in Volendam de ontmoeting met de lokale handbaltrots op het programma. Het werd een bizarre partij handbal waarbij Pals groep E&O aan het eind net aan de verkeerde kant van de score belande, 35 - 33. Pals groep E&O maakte indruk in de Sporthal Opperdam. De trots van Emmen & Omstreken ging furieus van start en nam een 0 - 2 voorsprong.
Tot ver in de tweede helft leek het erop dat de ploeg van trainer Peter Portengen voor een stunt zou zorgen. Het mocht niet zo zijn. E&O profiteerde een aantal malen niet van een man meer situatie en had in de tweede helft geen vat op Bobby Schagen die acht keer succesvol was. Het nekschot kwam vlak voor tijd toen Mads Rolander de gelijkmaker (33 - 32) op het scorebord bracht maar het arbitrale duo Bol en van Eck de treffer afkeurden wegens een loopfout.

In de break scoorde Volendam! 34 - 32 en het duel was over en uit. Pals groep E&O kan zich nu helemaal gaan richten op de twee slotduels. Te beginnen met de wedstrijd der wedstrijden op zaterdag 18 april wanneer de Limburg Lions (nummer 2 in de kampioenspoule) naar Emmen toe komen. Bij winst tegen de Lions staat Pals groep E&O met een half been in de kruisfinale.