Honkbal / Softbal

Beeballtoernooi Bedrocks druk bezocht

EMMEN - Zondag werd er in sporthal Emmerhout een goed bezocht Beeball-toernooi gehouden. Er speelden teams van Knights Leek, Caribe Groningen, WHSC Winschoten, Bedrocks Emmen en het onlangs weer herrezen Caps uit Hoogeveen. De eerste prijs was voor het Winschoter WHSC, Caps en Knights werden respectievelijk 2e en 3e. Tot begin maart is de sporthal in Emmerhout elke zondag nog het domein van Bedrocks in verband met de indoortrainingen. Soft en honkbalvereniging Bedrocks kijkt uit naar de sportverkiezingen die zaterdag aanstaande in het Hampshire Hotel Emmen worden gehouden waarbij Bedrocks is genomineerd als sportvereniging van 2012.
Reageer!

Honk en Softbalseizoen 2012 ten einde.

EMMEN - In de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen voor Bedrocks ontvingen de Emmer meiden Blue Socks uit Veenendaal. Het team uit Emmen moest het doen zonder de geblesseerde Jill Rieff en 3e honkvrouw Anita van Zwol, en moest dus gehavend aan de wedstrijd beginnen.
Reageer!

Nipt verlies Bedrocks 2

DRACHTEN - De reserves van Bedrocks moeten zondag op bezoek bij titelkandidaat Drachten Diamonds. Na de sterk stijgende lijn van de afgelopen maanden was deze laatste wedstrijd van het seizoen een mooie testcase voor het volgende seizoen. Hoewel er 4 vaste spelers ontbraken vanwege andere verplichtingen begon het team sterk. Na de tweede inning stond Bedrocks al voor met 1-4.
Reageer!

Ruime zege Bedrocks dames

EMMEN - Het 2e honkbalteam van Bedrocks heeft aan het einde van het seizoen laten zien dit jaar een enorme progressie doorgemaakt te hebben. Zondag werd in Leeuwarden na twee eerdere nederlagen tegen de Northern Stars (10-16 en 9-26) uit een ander vaatje getapt. Dat het groeiende team in alle opzichten sterker geworden is kwam al in de eerste inning tot uiting met een 8-1 voorsprong. In de 2e inning waren de Emmenaren nog steeds goed in de aanval en scoorden maar liefst 7 punten.
Reageer!

Bedrocks meisjesteam zoekt aanvulling.

EMMEN - Het gehavende meidenteam van Bedrocks Emmen moest het zaterdag op de Meerdijk met slechts 7 speelsters opnemen tegen de koploper Zuidvogels uit Huizen. Emmer pitcher Hester Beekman(foto) begon sterk, in de eerste 2 inningen werden er maar 2 punten weggegeven. In de aanval lieten de Emmer meiden het wat liggen, ondanks moedige pogingen de snelle ballen van de pitcher van de Zuidvogels te raken lukte dit alleen Jill Rieff, met een prachtige 2-honkslag in het rechtsveld en Sandi Seijkens en Zo? Kleef met elk een infield hit. Hierop kon helaas niet worden gescoord.
Reageer!

Bedrocks versus koplopers.

Heren VEENDAM - Het eerste team van Bedrocks speelde zondag in Veendam tegen de ongeslagen koploper The Blokes die bij winst kampioen konden worden.
Reageer!

Heren Bedrocks verstevigen 2e positie in de 3e klasse noord

EMMEN - Het eerste team van Bedrocks verstevigde zondagmiddag op de Meerdijk hun 2e positie in de 3e klasse noord. Wegens vakantieperikelen speelden de gasten, Knights uit Leek met een aantal junioren om hun team te completeren. Bij het eerste team van Bedrocks deed Trainer/Coach Keith Bortz een beroep op de junioren Marijn Mast, Robin Vording, Devi Seijkens en Barney v/d Berg , om zo toekomst ervaring op te laten doen.
Reageer!

Dubbelslag Bedrocks Dames

EMMEN - Vrijdagavond speelden de Emmer softbalsters op de Meerdijk de inhaalwedstrijd tegen de dames van Drachten Diamonds. Beide teams hebben al eerder laten zien erg aan elkaar gewaagd te zijn en zo ook dit keer. In de eerste 2 inningen scoorden de dames uit Emmen 5 punten bij elkaar door o.a. een prachtige tik van Tecla Rengers. In de 4e inning kon Drachten langszij komen door een aantal foutjes in de verdediging van Emmen, een spectaculaire vangbal van Kirsten Hekstra in het buitenveld maakte een einde aan deze inning en zo kon Emmen weer in de aanval. In de gelijkmakende slagbeurt hadden de dames van de Bedrocks de langste adem: 6-5.
Reageer!

Winst heren Bedrocks

EMMEN - Zaterdag gingen een aantal Bedrocks teams weer van start na de zomerstop. De Emmer aspiranten 1 wisten met 4-2 te winnen van WSB uit Apeldoorn. De Emmer junioren gaven in de slotfase een prachtige 6-3 voorspong uit handen door een groot aantal verdedigingsfouten. In de gelijkmakende slagbeurt wisten de Emmer junioren geen runs meer te maken zodat Giants met een 6-7 overwinning naar Hengelo konden vertrekken.
Reageer!

Sneu verlies dames Bedrocks

EMMEN - Zondag ontvingen de Bedrocks dames (3e in de competitie), de nummer 2 uit de 4e klasse A, Eagles uit Deventer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda