Honkbal / Softbal

Heren Bedrocks verstevigen 2e positie in de 3e klasse noord

EMMEN - Het eerste team van Bedrocks verstevigde zondagmiddag op de Meerdijk hun 2e positie in de 3e klasse noord. Wegens vakantieperikelen speelden de gasten, Knights uit Leek met een aantal junioren om hun team te completeren. Bij het eerste team van Bedrocks deed Trainer/Coach Keith Bortz een beroep op de junioren Marijn Mast, Robin Vording, Devi Seijkens en Barney v/d Berg , om zo toekomst ervaring op te laten doen.
Reageer!

Dubbelslag Bedrocks Dames

EMMEN - Vrijdagavond speelden de Emmer softbalsters op de Meerdijk de inhaalwedstrijd tegen de dames van Drachten Diamonds. Beide teams hebben al eerder laten zien erg aan elkaar gewaagd te zijn en zo ook dit keer. In de eerste 2 inningen scoorden de dames uit Emmen 5 punten bij elkaar door o.a. een prachtige tik van Tecla Rengers. In de 4e inning kon Drachten langszij komen door een aantal foutjes in de verdediging van Emmen, een spectaculaire vangbal van Kirsten Hekstra in het buitenveld maakte een einde aan deze inning en zo kon Emmen weer in de aanval. In de gelijkmakende slagbeurt hadden de dames van de Bedrocks de langste adem: 6-5.
Reageer!

Winst heren Bedrocks

EMMEN - Zaterdag gingen een aantal Bedrocks teams weer van start na de zomerstop. De Emmer aspiranten 1 wisten met 4-2 te winnen van WSB uit Apeldoorn. De Emmer junioren gaven in de slotfase een prachtige 6-3 voorspong uit handen door een groot aantal verdedigingsfouten. In de gelijkmakende slagbeurt wisten de Emmer junioren geen runs meer te maken zodat Giants met een 6-7 overwinning naar Hengelo konden vertrekken.
Reageer!

Sneu verlies dames Bedrocks

EMMEN - Zondag ontvingen de Bedrocks dames (3e in de competitie), de nummer 2 uit de 4e klasse A, Eagles uit Deventer.
Reageer!

Succes noordelijk jeugd honkbalteam.

NOVARA(I) - Het Nederlands jeugd honkbalteam speelde dinsdag de eerste wedstrijd tijdens het intercontinentale toernooi in het Italiaanse Novara. Het team samengesteld uit leden van de noordelijke honkbalclubs in de junioren leeftijd van ca 16 t/m 19 jaar speelde tegen het Hongaarse team. Het werd een zinderend spannende , ruim vier uur durende wedstrijd waarin de Nederlanders een 12-4 achterstand wisten om te buigen in 16-15 overwinning. Woensdag om 10.00 uur spelen de jongens tegen Zuid Afrika en donderdagavond om 20.45 tegen Itali?.
Reageer!

Dames Bedrocks ontvangen Pioneers

EMMEN - De dames uit Assen wisten in de eerste inning niet tot scoren te komen, daar waar de Bedrocks dames in de gelijkmakende eerste slagbeurt gelijk al 16 punten binnenhaalden door o.a. prachtige honkslagen van Paula Scholte en Harri?t Mol. Pitcher van Emmen Irma Seijkens werd in de 2e helft van de 2e inning na een aantal keren 4 wijd en geraakt werper waardoor de dames uit Assen een 3-tal puntjes konden scoren, vervangen door Kelly Hartman, die de klus afmaakte voor Emmen; eindstand 18-3, een riante overwinning voor de Bedrocks dames.
Reageer!

Dubbelslag voor Bedrocks

EMMEN - Vrijdagavond werd op de Meerdijk de inhaalwedstrijd gespeeld tussen Bedrocks 1 en Knights uit Leek, de nummer 2 en 3 in de competitie. Geheel onverwacht ontpopte de wedstrijd zich in een ware thriller. In de 1e inning nam Bedrocks mede door honkslagen van Dennis Wang, Alex ten Hoor en Roeland v d Toom een 3-0 voorsprong. In de 2e inning maakten de Leeksters 8 runs, maar Bedrocks maakten er mede door een 3-honkslag van Jop Strick 5. De stand 8-8 bleef gehandhaafd tot het begin van de 5e inning. The Knights namen een 8-12 voorsprong en wisten ook in de 6e inning de Bedrocks aanval te pareren.
Reageer!

Ruime winst voor heren Bedrocks

EMMEN - Het eerste honkbalteam had zondag op de Meerdijk weinig problemen met tegenstander Pioneers uit Assen . In de 7e inning werd het 17-6, waarmee het Ballgame was, zodat de laatste 2 inningen niet werden gespeeld. Van de 18 honkslagen werd er een 2-honkslag gemaakt door junior invaller Robbin Vording. Eerste honkman Dennis Wang produceerde 2 x een 2-honkslag en rechtsvelder Alex ten Hoor wist een prachtige 3-honkslag te maken. Bedrocks dat momenteel op de 2e plaats in de 3e klasse A staat ontvangt vrijdagavond om 19.00 uur nummer 3, Knights uit Leek voor een inhaalwedstrijd.
Reageer!

Eerste thuiswedstrijden aspiranten meisjes softbalteam

EMMEN - De eerste thuiswedstrijden van het aspiranten meisjes softbalteam was tegen UVV uit Utrecht. Startende pitcher was Naomi Sanders, die zich goed weerde voor haar eerste optreden als werpster bij de Bedrocks. Echter in de aanval bleven de Emmer meisjes wat achter en kon er maar 1 punt gescoord worden door een honkslag en gestolen honken van Sandi Seijkens. Eindstand 1-11 voor het team uit Utrecht. In de 2e wedstrijd kwamen de Bedrocksters helemaal niet tot scoren, maar hielden de score beperkt door snel en gedreven de ballen te verwerken. Pitcher Hester Beekman had de meisjes van UVV redelijk onder controle waardoor de stand 0-7 bleef.
Reageer!

Bedrocks op dreef.

EMMEN - De Emmer honkballers hadden zondag op de Meerdijk een ontmoeting tegen het Winschoter WHSC. Aanvankelijk kwamen de punten bij Bedrocks wat moeizaam binnen, maar gestaag kwamen de honklopers over de thuisplaat. Bij de gelijkmakende slagbeurt in 8e inning stond het 7-3 voor Bedrocks. De Emmer slagmannen zetten nog een tandje bij, maakten nog zes runs, zodat het bij de stand 13-3 ballgame was. Beste slagman aan Bedrocks kant was midvelder Roeland v/d Toom met 4 honkslagen ui 5 slagbeurten, waaronder een 3 honkslag. Rechtsvelder Emiel Eding wist twee keer een 3-honkslag te slaan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda