Honkbal / Softbal

Top handbal in Harwig Arena Emmen Angelslo

EMMEN - Op zondag 6 mei aanstaande zal de handballiefhebber weer goed aan zijn trekken komen in de Harwich Arena in Emmen Angelelso. Zowel de dames als de heren van E&O spelen een thuiswedstrijd in de de play-offs. De dames ontvangen Quintus en de heren spelen de derby ytegen Hurry Up met als inzet een plaats bij de laatste vier van de play-offs de recht geeft op deelname aan de BeNeLux competitie.
Reageer!

Verlies Bedrocks

EMMEN - Alle Bedrocks teams die het afgelopen weekend voor de competitie in actie kwamen leden verlies. Zaterdag verloren de aspiranten softbalsters in Soest met 16-1 van Knickerbockers. Op de Meerdijk moest het eerste aspiranten honkbalteam zijn meerdere erkennen in Tex Town Tigers uit Enschede die met 2-18 wonnen.
Reageer!

Teams Bedrocks winnen.

EMMEN - Afgelopen zaterdag speelden de junioren hun tweede wedstrijd van het seizoen tegen de Knights uit Leek. De Knights, altijd een lastige tegenstander voor de Bedrocks, hadden deze keer geen verweer tegen het slaggeweld van Emmer junioren. Alle slagmensen sloegen ??n of meerdere honkslagen met als hoogtepunt een "inside-the-park home run" van Barney van den Berg.
Reageer!

Bedrocks goed van start.

EMMEN - Zaterdag ging de op de Meerdijk het honk en softbalseizoen 2012 met een optreden van Drumline Group Madman Walking uit Assen swingend van start. Het eerste aspirantenteam dat voor het eerst in de 2e klasse speelt, toonde zich ge?nspireerd door dit ritme liet een klinkende 8-6 overwinning op het Hilversummer Hurricanes noteren. De Bedrocks junioren hadden weinig moeite met Northern Stars uit Leeuwarden en wonnen met 8-3.
Reageer!

Bedrocks, swingende competitiestart met goed slagwerk.

EMMEN - Zaterdag 14 april aanstaande gaat het honk en softbal seizoen van start bij Bedrocks Emmen. Om 10.00 uur begint het 2e aspirantenteam op de Meerdijk tegen Knights uit Leek. Na afloop hiervan om ca. 11.30 uur is er een optreden van de Drumline Group MadMen Walking uit Assen. www.madmenwalking.nl Tijdens het optreden van de swingende power van drums is het mogelijk een donatie te doen ten bate van hun instrumenten. Om 12.30 ontvangen aspiranten 1 het Hilversummer Hurricanes, waarna om 15.00 de Emmer junioren Northern Stars uit Leeuwarden ontvangen.
Reageer!

Jeugd Bedrocks doet het goed

HENGELO - Tijdens een jeugdhonkbaltoernooi bij Giants in Hengelo (O) wisten de Bedrocks pupillen zaterdag de eerste prijs in de wacht te slepen. Zondag deden de Emmer Aspiranten dat in Hengelo nog eens dunnetjes over en brachten de tweede prijs mee naar huis. Het Bedrocks meisjes Softbal team wonnen hun allereerste twee (oefen)wedstrijden van Run in Oldenzaal. De Emmer dames die een toernooi speelden in Drachten wonnen twee wedstrijden waarna het toernooi wegens de koude werd gestaakt. De Emmer mannen wonnen zondagmorgen hun eerste oefenwedstrijd op een uiterst kille Meerdijk soepel met 14-0 van WHSC uit Windschoten.
Reageer!

Nieuwe coach damessoftbalteam Bedrocks

EMMEN - Het Emmer Bedrocks damessoftbalteam gaat het komende seizoen de competitie in met trainer-coach Ralph Seijkens. Seijkens was een aantal jaren coach van het eerste honkbalteam van Bedrocks waarmee hij in 2009 kampioen werd. Volgens Bedrocks voorzitter Wim Boonstra is een belangrijk doel van de club om naast de groei van de afgelopen jaren zich ook kwalitatief verder moet ontwikkelen. Om dit te bereiken is er met het aantrekken van Seijkens ook gekozen om te starten met een meisjes softbalteam van 12 t/m 16 jaar. Hiermee kan vanuit de basis worden gebouwd aan de toekomst.
Reageer!

Oefenwedstrijden Bedrocks dames en heren

EMMEN - Het damesteam van de Bedrocks, spelend in de 4e klasse is het oefenprogramma van dit seizoen goed begonnen. Zo werd er twee weken geleden tijdens het trainingsweekend te Oss bij de Cardinals gewonnen met een fikse 24-0. Zondag werd er bij de Blue Devils in Meppel, degradant uit de 3e klasse, gewonnen met 11-5. De Emmer dames zetten in de aanval met maar liefst 14 honkslagen, de Meppeler dames flink onder druk. Het ietwat gehavende Blue Devils kon niet veel uitrichten tegen dit slaggeweld van de Bedrocks. Tegen startend Bedrocks werper Shirley van Gelden kwamen Bleu Devils slechts tot vier honkslagen.
Reageer!

Nieuwe coach damessoftbalteam Bedrocks

EMMEN - Het Emmer Bedrocks damessoftbalteam gaat het komende seizoen de competitie in met trainer-coach Ralph Seijkens. Seijkens was een aantal jaren coach van het eerste honkbalteam van Bedrocks, met als hoogtepunt het kampioenschap in 2009. Volgens Bedrocks voorzitter Wim Boonstra is een belangrijk doel van de club om naast de groei van de afgelopen jaren nu ook in kwalitatief opzicht verder te ontwikkelen. Om dit te bereiken is er gelijk met het aantrekken van Seijkens ook gekozen om voor het eerst in de clubgeschiedenis te starten met een meisjes softbalteam van 12 t/m 16 jaar. Hiermee kan vanuit de basis worden gebouwd aan een hoger niveau voor de toekomst. Vanuit dit principe richten promotieactiviteiten vanuit Bedrocks zich op nieuwe jeugdspelers van de leeftijd van 6 tot 18 jaar.
Reageer!

Toernooiwinst Emmer Bedrocks

LONINGEN(D) Zondag werd in het Duitse L?ningen het traditionele Tigers zaalhonkbaltoernooi gehouden. Bedrocks Emmen waren vertegenwoordigd met een heren, junioren en een damesteam. Hoewel er met regelmaat met gemixte teams wordt gespeeld, was een volledig damesteam wel opmerkelijk een ambiance waar het naast winnen, vooral ook om het plezier gaat. Naast gastgever L?ningen Tigers kwamen er nog acht Duitse teams, uit de regio van Wilhelmshaven tot Osnabruck aan slag. De Emmer junioren begonnen met een klinkende overwinning tegen de Tigers maar moesten ook een paar verliespartijen incasseren en eindigden als zesde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda