Honkbal / Softbal

Bedrocks pupillen te sterk voor WSB Apeldoorn

EMMEN - Zaterdag ontving het eerste pupillenteam van Bedrocks WSB uit Apeldoorn voor de laatste wedstrijd voor de zomerstop. Ondanks het feit dat de schoolvakantie al twee weken geleden is begonnen wist coach Irma Seijkens toch een goed team te formeren. Het Emmer team kwam verdedigend moeizaam op gang, maar eenmaal aan slag kon Bedrocks alle zeilen bij te zetten. Met een 11-5 overwinning nestelde het eerste pupillenteam zich stevig op de tweede plaats in de 2e klasse A. De honkbalzomerstop duurt slecht drie weken en het tweede deel van de competitie begint 27 augustus.
Reageer!

Bedrocks walst over Leek heen

LEEK - Het Bedrocks herenteam speelde in Leek tegen Knights en ging van start met Pitcher Pim Springer en Catcher Bart Jan v d Toom. De eerste inningen snelden voorbij door het uitstekende werpen van de Pitchers aan beide kanten waardoor het snel drie op drie af was en er pas in de 2e inning 1 punt werd geschoord door Bedrocks, waarna Knights nog even met 2 punten lang zij leek te komen.
Reageer!

Heren 2 wint ruim van WHSC 2

EMMEN - Zondagmorgen speelden op de Meerdijk in Emmen in de 4e klasse noord David tegen Goliath, of te wel Bedrocks 2 (hekkensluiter) tegen WHSC 2(koploper) uit Winschoten. Goliath had zich echter een te grote broek aangemeten door de inzet van maar liefst 3 spelers van het eerste team. De ongerechtigde spelers moesten het strijdperk verlaten en Bedrocks wist munt uit de situatie te slaan en verslond de Winschoters met 14-5.
Reageer!

Mooie overwinningen heren Bedrocks.

EMMEN - Het eerste team van Bedrocks speelde zondag op de Meerdijk tegen Blue Devils uit Meppel. Op voorhand geen boeiende wedstrijd gezien de stand in de competitie, Bedrocks 2e en de Meppelers voorlaatste. Toch leverde het ook voor het publiek een interessante wedstrijd op.
Reageer!

Ruime winst Dames Bedrocks op Caribe

EMMEN - De Bedrocks dames speelden in Groningen tegen Caribe en wisten ruim met 10-3. Bedrocks begon de eerste inning overtuigend aan slag, midvelder Harriet Mol(foto onder) sloeg het eerste punt binnen door een prachtige honkslag langs het eerste honk. Pitcher Shirley van Gelden sloeg vervolgens een line-drive honkslag langs het derde honk waardoor het 2e punt binnen kwam. >>
Reageer!

Gevoelig verlies Bedrocks

EMMEN - Op de Meerdijk ontving het eerste honkbalteam van Bedrocks zaterdag koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Met Bedrocks in 2e positie beloofde het op papier een spannende strijd te worden en dat bleek ook het geval. Beide teams speelden geconcentreerd onder leiding van de broers Kevin en Robbin Vording, respectievelijk plaat en veldscheidsrechter.
Reageer!

Bedrocks doen goede zaken.

GRONINGEN - De Emmer honkballers speelden zondag in Groningen tegen Caribe, nummer drie op de ranglijst. Een eerdere confrontatie tussen de nummer twee Bedrocks en de Groningers eindigde in een 13-13 gelijke stand. Bij Bedrocks liep het aanvankelijk voor geen meter en er zat weinig fut in de Emmer mannen. Na 2 inningen op 2-1 achterstand te hebben gestaan wisten de stadjers hun voorsprong in de 3e inning uit te bouwen tot 4-1.
Reageer!

Heren Bedrocks simpel langs WHSC

EMMEN - Zondag ontving het eerste team van Bedrocks de nummer vijf uit de 3e klasse noord, WHSC uit Winschoten. In de eerste inning kreeg Bedrocks 2 punten tegen, maar daarna maakten de Emmer honkballers korte metten met de alle 3 pitchers van de tegenstander.
Reageer!

Bedrocks tevreden over toernooi.

EMMEN - Op Pinksterzaterdag en zondag werd op de Meerdijk door Bedrocks voor het eerst sinds jaren weer een internationaal Soft en Honkbaltoernooi gehouden. In tegenstelling tot de Softbalafdeling was het Honkbaltoernooi goed bezet met diverse teams uit Nederland en Duitsland. Naast het toernooi dat in uitstekende sfeer verliep was er zaterdag avond ook een BBQ en een feestavond. Toernooi winnaar bij het herenhonkbal werden The Blokes uit Veendam, die echter weigerden een finale wedstrijd te spelen. De toernooileiding loste dat op door tot slot een mixed softbalwedstrijd tussen een honkbalteam van Falcons uit Lelystad te laten spelen, gemengd met Softbalspeelsters van Bedrocks tegen een Bedrocks team met softbalsters en honkballers. Daarbij was het meedoen een grotere winst dan het winnen.
Reageer!

Heren Bedrocks gaan nat.

EMMEBN - Zondag ontving het eerste team van Bedrocks de honkballers van Knights1 uit Leek. Gezien de uitslag van de op 17 april gespeelde wedstrijd Knights1-Bedrocks1, 7-14 leek dit een inkoppertje, maar het tegendeel bleek het geval. Misschien was het omdat de hond zat te kijken of was er misschien er een feestje geweest?, het liep stroef bij Bedrocks .
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda