Honkbal / Softbal

Bedrocks doen goede zaken.

GRONINGEN - De Emmer honkballers speelden zondag in Groningen tegen Caribe, nummer drie op de ranglijst. Een eerdere confrontatie tussen de nummer twee Bedrocks en de Groningers eindigde in een 13-13 gelijke stand. Bij Bedrocks liep het aanvankelijk voor geen meter en er zat weinig fut in de Emmer mannen. Na 2 inningen op 2-1 achterstand te hebben gestaan wisten de stadjers hun voorsprong in de 3e inning uit te bouwen tot 4-1.
Reageer!

Heren Bedrocks simpel langs WHSC

EMMEN - Zondag ontving het eerste team van Bedrocks de nummer vijf uit de 3e klasse noord, WHSC uit Winschoten. In de eerste inning kreeg Bedrocks 2 punten tegen, maar daarna maakten de Emmer honkballers korte metten met de alle 3 pitchers van de tegenstander.
Reageer!

Bedrocks tevreden over toernooi.

EMMEN - Op Pinksterzaterdag en zondag werd op de Meerdijk door Bedrocks voor het eerst sinds jaren weer een internationaal Soft en Honkbaltoernooi gehouden. In tegenstelling tot de Softbalafdeling was het Honkbaltoernooi goed bezet met diverse teams uit Nederland en Duitsland. Naast het toernooi dat in uitstekende sfeer verliep was er zaterdag avond ook een BBQ en een feestavond. Toernooi winnaar bij het herenhonkbal werden The Blokes uit Veendam, die echter weigerden een finale wedstrijd te spelen. De toernooileiding loste dat op door tot slot een mixed softbalwedstrijd tussen een honkbalteam van Falcons uit Lelystad te laten spelen, gemengd met Softbalspeelsters van Bedrocks tegen een Bedrocks team met softbalsters en honkballers. Daarbij was het meedoen een grotere winst dan het winnen.
Reageer!

Heren Bedrocks gaan nat.

EMMEBN - Zondag ontving het eerste team van Bedrocks de honkballers van Knights1 uit Leek. Gezien de uitslag van de op 17 april gespeelde wedstrijd Knights1-Bedrocks1, 7-14 leek dit een inkoppertje, maar het tegendeel bleek het geval. Misschien was het omdat de hond zat te kijken of was er misschien er een feestje geweest?, het liep stroef bij Bedrocks .
Reageer!

Geslaagd jeugdtoernooi Bedrocks

EMMEN - Op Hemelvaartsdag werd bij Bedrocks Emmen voor het eerst sinds jaren weer een honkbaltoernooi gehouden. Op de Meerdijk kwamen zowel Beeballers als Honkballers in actie. Hoewel het toernooi werd bezet door Bedrocks teams en slechts twee gastteams, was de toernooi commissie tevreden over de start van deze nieuwe traditie en ziet men zeker kans dit de komende jaren uit te bouwen. Onder prachtige weersomstandigheden be?indigden zowel de Beeballertjes als de honkballers het toernooi met een leuke sliding trainging. Op Pinkster zaterdag en zondag zal een internationaal Honk en Softbaltoernooi worden gehouden op de Meerdijk.
Reageer!

Nieuwe honkballen voor Aspiranten 1 Bedrocks.

EMMEN - Zaterdag speelde het eerste aspirantenteam van Bedrocks hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op de Meerdijk. De honkballers uitkomende in de 3e klasse Oost waren na 6 wedstrijden koploper en de 7e wedstrijd bracht daar geen verandering in. De Uitsmijters uit Almelo kregen nauwelijks vat op Bedrocks pitcher Marijn Mast , terwijl Bedrocks ook aan slag geen enkel probleem hadden met de gasten uit Almelo. Met de 21-3 eindstand installeerden de Bedrocks zich nog steviger aan kop.
Reageer!

Prima weekend herenteams Bedrocks.

EMMEN - Het 2e honkbalteam beet om 11.00 op de Meerdijk de spits af tegen Northern Stars 2 uit Leeuwarden, waarvan de Emmenaren uit hadden verloren. Het Bedrocks team wat grotendeels uit nieuwe en onervaren leden bestaat, beschikte in de as van de verdediging over de ervaren junioren Patrick Busscher als catcher en de heuvel werd door Devi Seijkens bemand. Het resultaat was de eerste overwinning voor Bedrocks 2.
Reageer!

Honkbal competitie ook in Emmen van start.

EMMEN - Bij Bedrocks zijn zondag 29 mei eindelijk de eerste thuiswedstijden van het nieuwe honk en softbalseizoen. Wegens een renovatie van de velden was het niet eerder mogelijk thuiswedstrijden te spelen. Beide herenteams hebben al 7 uitwedstijden gespeeld. Om 11.00 spelen heren 2 tegen Northern Stars uit Leeuwarden uitkomende in de 4e klasse noord, terwijl het eerste team om 14.00 van start gaat tegen de Cubs uit Hardenberg. Het eerste team verstevigde afgelopen zondag in Meppel zijn 2e plaats in de 3e klasse Noord door met 12-23 van Blue Devils 2 te winnen.
Reageer!

Winstgevend weekend voor Bedrocks.

ASSEN - Het eerste herenteam van Bedrocks had in Assen tegen hekkensluiter in de 3e klasse noord weinig moeite met The Pioneers. In zeven inningen werd de eindstand 4-33 bereikt, met in het centrum van de Emmer verdediging werper Alex ten Hoor op de heuvel en Catcher Bart Jan v/d Toom achter de thuisplaat. Opvallend is dat Emmer coach Keith Bortz ondanks de smalle selectie inmiddels toch over een brede groep Pitchers weet te beschikken, maar liefst vijf mannen zijn op de heuvel inzetbaar en dat is eigenlijk een ongekende luxe. Bortz heeft hierin vorig seizoen als Pitcher / Catcher trainer een belangrijke bijdrage geleverd. Bortz, dit seizoen als hoofdcoach, durft deze mannen met een in het honkbal toch wel cruciale rol ook vertrouwen te geven en daar profiteert het gehele team van.
Reageer!

Trainingsdag bij de Bedrocks geslaagd

EMMEN - Op vrijdag 6 mei werd er door de KNBSB in samenwerking met Future Stars Noord een trainingsdag georganiseerd op het veld van Bedrocks Emmen. De honkballertjes in de leeftijd van 8 tm 15 jaar kregen training van de honkbalbond instructeurs Dick Reyneveld, Matthijs Nijhof, Monique Odijk en Peter de Haan. Deze instructeurs verzorgen ook de trainingen van Future Stars, de meest talentvolle honkballers van de noordelijke provincies. In het dag vullende programma werden diverse disciplines van het honkbal beoefend en afsluitend werd onderling een partijtje gespeeld
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda