Honkbal / Softbal

Gasttraining Beeball door Bedrocks in het Rensenpark

EMMEN - De Bedrocks Beeballers geven op zondag ochtend 8 juli vanaf 10.00 tot 11.00 uur een speciale gasttraining in het Rensenpark.Het complete team met spelertjes in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar zullen met hun trainers aanwezig zijn en een "standaard" training afwerken afgesloten door een echte beeball wedstrijd
Reageer!

Bedrocks weer fors onderuit.

EMMEN - Het Bedrocks Heren 1-team speelde zondag op de Meerdijk vanwege Vaderdag met blauwe zweetbandjes tegen de Hilversum Hurricanes, de nummer 7 uit de competitie. Het moest en zou een mooie wedstrijd worden! In de eerste inning werden de Bedrocks meteen even met de beide benen op de grond gezet.
Reageer!

Bedrocks heren kansloos in Huizen

HUIZEN - De Bedrocks Heren 1 speelden zondag een uitwedstrijd in Huizen, tegen De Zuidvogels. Het beloofde van tevoren niet een al te spannende pot te worden. De Zuidvogels laten een goede reeks zien en staan 2e op de ranglijst. De Bedrocks zijn helaas nog puntloos en staan hierdoor helaas onderaan. Scott Schulting was de startend pitcher en deed dit uitstekend.
Reageer!

Teleurstellend weekend Bedrocks.

EMMEN - Zondagmiddag ontving Bedrocks heren 1 de Red Caps op de Meerdijk. Het team uit Leusden speelde in 2016 nog topklasse junioren en manifesteerde zich afgelopen seizoen al in de 2e klasse heren landelijk. Nieuwkomer in die klasse, Bedrocks starte met Kevin Vording (foto onder) op de heuvel die weliswaar begon met een vrije loop toe te staan door een Red Caps slagman te raken, maar zette de volgende twee met 3 slag aan de kant.
Reageer!

Honkbalclinic bij Bedrocks en Beeballers spelen toernooi.

EMMEN - De sportzaal Emmerhout in Emmen was afgelopen zondag het toneel van een honkbalclinic door de broers Stijn en Bob van der Meer. Het was de tweede keer dat Bedrocks dit evenement voor al hun teams organiseerde. Beide broers spelen competitie in de hoofdklasse en Stijn is veelvoudig international.
Reageer!

Goede wedstrijden door Emmer jeugdhonkballers

EMMEN - De Bedrocks Junioren 1 waren zaterdag in een dubbele wedstrijd op de Meerdijk twee keer te sterk voor de Centrals uit De Bilt. De Emmer pitchers hadden de slagmannen van de bezoekers goed onder controle en het veld stond zijn mannetje. In de eerste wedstrijd kon Pitcher Ruben van Wieren de wedstrijd net niet in zijn eentje uitgooien.
Reageer!

Emmer junioren honkballers doen goede zaken

HOUTEN - Ondanks het wisselvallige weer speelde het eerste juniorenteam van Bedrocks zaterdagmorgen om 11 uur in Houten tegen de Dragons. Startend werper Ruben van Wieren had moeite om door de slagzone te gooien, daardoor kon de thuisploeg vroeg in de wedstrijd op voorsprong komen. Gedurende de wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd, mede door hits van Max Kamp en Julian Zoeteman stond het na de vijfde inning gelijk, 9-9.
Reageer!

Pupillen Bedrocks slaan hun slag.

EMMEN - Zaterdag ontvingen de Bedrocks pupillen Giants uit Hengelo. Alhoewel de Emmenaren in de eerste slagbeurt van de Hengeloërs twee punten moeste toestaan bleek de Bedrocks verdediging met twee vangballen van Jamie Veltman in het rechtsveld en Lukas van den Hoek op de korte stoppositie en een mooi geworpen drie slag van Pitcher Pim Bekkering goed op orde.
Reageer!

Heren Bedrocks onderuit in Leek.

LEEK - De Emmer honkballers moesten zondag al om 11.00 in Leek spelen en wellicht was dat te vroeg voor de Bedrocks mannen die gewend zijn in de middag te spelen. In de laatste inning stonden de Emmenaren nog op een comfortabele 12-8 voorsprong maar lieten zich in de gelijkmakende slagbeurt door veel verdedigingsfouten alsnog aftroeven door de Leeksters met 13-12. Volgens coach Marco Mast wordt het nog lastig de 3e plaats in de competitie te handhaven.
Reageer!

Acceptabel verlies Bedrocks heren.

EMMEN - De Emmer honkballers ontvingen zondag koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Wegens vakanties moest invalcoach Michel Kraayenveld een beroep doen op de junioren Robin Brandjes en Savan Boer die beiden hun mannetje stonden. Startend werper bij Bedrocks was de 18 jarige Melvin Brandjes die uitstekend van start ging en in de 1e inning slechts 1 honkslag tegen kreeg en helaas werd er door een veldfout een run gemaakt door de sterke Friese slagploeg.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda