Honkbal / Softbal

Bedrocks Recreanten en Aspiranten winnen.

EMMEN - Vrijdagavond ontvingen de Bedrocks recreanten op de Meerdijk W.H.S.C. uit Winschoten voor hun eerste softbalwedstrijd van het seizoen. Het pitcher – catcher koppel Martijn Veenhuijzen – Jorgos Stamou hadden de Winschoter slagmannen en vrouwen, samen met een uitstekend werkend veld goed onder controle.
Reageer!

Onvoldoende slagkracht Bedrocks heren 2.

EMMEN - Heren 2 van Bedrocks speelden zondag in Enschede tegen de High Tech Hitters. De eerste inning begon al niet te best voor de honkballers uit Emmen omdat na vier slagmensen de beurt alweer aan de Tukkers was. Zij deden wel wat er van honkballers verwacht mag worden, namelijk slaan en scoren. Pas nadat er vier keer door HTH gescoord was kon Bedrocks werper Davey Paulussen de derde strike-out gooien.
Reageer!

Goede opkomst Beeball Clinic Bedrocks

EMMEN - De honk- en softbalbalvereniging Bedrocks uit Emmen was blij verrast toen de aanmeldingen binnenkwamen voor de beeball clinics op twee zondagochtenden.In samenwerking met de buurtsportcoaches van de Gemeente Emmen hebben van verschillende basisscholen uit Emmen ongeveer 20 kinderen in de leeftijd vier tot negen jaar kennis kunnen maken met deze vereenvoudigde vorm van honkbal.
Reageer!

Ondanks verlies vertrouwen weer terug bij Bedrocks Heren 1

EMMEN - Zondag mochten de Bedrocks Heren 1 weer op pad, ditmaal naar Leusden, waar The Red Caps de tegenstanders waren. De Emmenaren hadden een vliegende start door in de 1e inning direct 4 punten te maken. De sfeer zat er direct goed in en voor het eerst in het seizoen begonnen de Bedrockers een wedstrijd met een voorsprong. Het veldwerk zag er verzorgd uit en veel slagmannen werden uit gemaakt.
Reageer!

Bedrocks heren 2 redden Emmer eer.

EMMEN - Het tweede herenteam speelde zondag in Enschede tegen de High Tech Hitters. Na een winst en verliespartij tegen deze ploeg in de competitie moesten de Emmenaren even alles op alles zetten om weer wat te klimmen in de competitiestand. Devi Seijkens speelde voor het eerst na een lang herstel van een ernstige knieblessure een volledige wedstrijd op het eerste honk en deed dat bijna als vanouds.
Reageer!

Gasttraining Beeball door Bedrocks in het Rensenpark

EMMEN - De Bedrocks Beeballers geven op zondag ochtend 8 juli vanaf 10.00 tot 11.00 uur een speciale gasttraining in het Rensenpark.Het complete team met spelertjes in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar zullen met hun trainers aanwezig zijn en een "standaard" training afwerken afgesloten door een echte beeball wedstrijd
Reageer!

Bedrocks weer fors onderuit.

EMMEN - Het Bedrocks Heren 1-team speelde zondag op de Meerdijk vanwege Vaderdag met blauwe zweetbandjes tegen de Hilversum Hurricanes, de nummer 7 uit de competitie. Het moest en zou een mooie wedstrijd worden! In de eerste inning werden de Bedrocks meteen even met de beide benen op de grond gezet.
Reageer!

Bedrocks heren kansloos in Huizen

HUIZEN - De Bedrocks Heren 1 speelden zondag een uitwedstrijd in Huizen, tegen De Zuidvogels. Het beloofde van tevoren niet een al te spannende pot te worden. De Zuidvogels laten een goede reeks zien en staan 2e op de ranglijst. De Bedrocks zijn helaas nog puntloos en staan hierdoor helaas onderaan. Scott Schulting was de startend pitcher en deed dit uitstekend.
Reageer!

Teleurstellend weekend Bedrocks.

EMMEN - Zondagmiddag ontving Bedrocks heren 1 de Red Caps op de Meerdijk. Het team uit Leusden speelde in 2016 nog topklasse junioren en manifesteerde zich afgelopen seizoen al in de 2e klasse heren landelijk. Nieuwkomer in die klasse, Bedrocks starte met Kevin Vording (foto onder) op de heuvel die weliswaar begon met een vrije loop toe te staan door een Red Caps slagman te raken, maar zette de volgende twee met 3 slag aan de kant.
Reageer!

Honkbalclinic bij Bedrocks en Beeballers spelen toernooi.

EMMEN - De sportzaal Emmerhout in Emmen was afgelopen zondag het toneel van een honkbalclinic door de broers Stijn en Bob van der Meer. Het was de tweede keer dat Bedrocks dit evenement voor al hun teams organiseerde. Beide broers spelen competitie in de hoofdklasse en Stijn is veelvoudig international.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda