Honkbal / Softbal

Heren Bedrocks onderuit in Leek.

LEEK - De Emmer honkballers moesten zondag al om 11.00 in Leek spelen en wellicht was dat te vroeg voor de Bedrocks mannen die gewend zijn in de middag te spelen. In de laatste inning stonden de Emmenaren nog op een comfortabele 12-8 voorsprong maar lieten zich in de gelijkmakende slagbeurt door veel verdedigingsfouten alsnog aftroeven door de Leeksters met 13-12. Volgens coach Marco Mast wordt het nog lastig de 3e plaats in de competitie te handhaven.
Reageer!

Acceptabel verlies Bedrocks heren.

EMMEN - De Emmer honkballers ontvingen zondag koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Wegens vakanties moest invalcoach Michel Kraayenveld een beroep doen op de junioren Robin Brandjes en Savan Boer die beiden hun mannetje stonden. Startend werper bij Bedrocks was de 18 jarige Melvin Brandjes die uitstekend van start ging en in de 1e inning slechts 1 honkslag tegen kreeg en helaas werd er door een veldfout een run gemaakt door de sterke Friese slagploeg.
Reageer!

Winst Emmer honkballers op koploper WHSC.

EMMEN - Zondag was op de Meerdijk de eerste wedstrijd na de zomerstop voor de Bedrocks heren tegen koploper WHSC. In april gingen de Emmenaren in Winschoten onverwacht onderuit met een 11-8 nederlaag en gedurende de competitie wisten de Oldambtsters de kop van de competitie te pakken. De Emmer honkballers nestelden zich op een mooie 3e plaats en namen zondag revanche.
Reageer!

Aspiranten.Bedrocks pakken grote overwinning

WINSCHOTEN - De aspiranten speelden afgelopen woensdag een memorabele avondwedstrijd in Winschoten tegen WHSC. Bedrocks begon niet erg best aan slag en na 2 inningen was er nog niet gescoord. Startende werper Pim Kalverla deed zijn best om de Groningers het scoren te beletten, maar dat lukte niet helemaal.
Reageer!

Marijn Mast tikt Bedrocks mannen wakker.

EMMEN - Zondagmorgen speelden de Emmer honkballers hun laatste wedstrijd voor de zomerstop in Meppel tegen Caps Hoogeveen. Dat de Emmenaren normaal niet in de ochtend spelen werd al snel duidelijk. In de eerste slagbeurt produceerde alleen aanvoerder Arjan Koreman een honkslag en stond Bedrocks met lege handen.
Reageer!

Bedrocks mannen gestrand.

EMMEN - Ondanks het minimale briesje op de Meerdijk nam Diamonds Pitcher Joost Alberts de Bedrocks slagmannen zondag de wind uit de zeilen. Wellicht hadden de Emmer honkballers de Diamonds onderschat omdat eerder dit seizoen de ontmoeting in Drachten een overtuigende winst voor de Emmenaren opleverde, maar de Drachtster werper hield de Bedrockers dit keer op slechts 5 honkslagen.
Reageer!

Monsterzege Emmer honkballers

EMMEN - Onder leiding van scheidrechter Bart-Jan van der Toom speelden de Bedrocks mannen zondag op de Meerdijk tegen het 4e team van Caribe Groningen dat in de kelder van de 4e klasse A verkeerd. Dat de Emmer honkballers met hun 3e plaats negen plaatsen hoger staan kwam in de wedstrijd duidelijk tot uitdrukking.
Reageer!

Winst Bedrocks teams

HARDENBERG - De Emmer heren speelden zondag in Hardenberg op het prachtige aan de Vecht gelegen Riversidepark tegen de plaatselijk Cubs. Onder de uitstekende leiding van scheidsrechter Bas Winters ontspon zich met broeierig weer een wedstrijd in uitstekende sfeer.
Reageer!

Winst Bedrocks teams

HARDENBERG - De Emmer heren speelden zondag in Hardenberg op het prachtige aan de Vecht gelegen Riversidepark tegen de plaatselijk Cubs. Onder de uitstekende leiding van scheidsrechter Bas Winters ontspon zich met broeierig weer een wedstrijd in uitstekende sfeer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda