Judo

Goud voor Jeffrey Klein in Hardenberg.

EMMEN - Jeffrey Klein uit Emmen en uitkomend voor Judoschool Veendam heeft in hardenberg een 1e plaats weten te behalen. Jeffrey zat in een poul van 10 judoka's . In de voorrondes was Jeffrey voor iedereen te overtuigend en won alles met ippon. In de finalepartijen moest hij tegen Nick Kellij uit hoogeveen. Deze wist hij door hard te vechten te winnen met 2 yugo's. Ook moest hij in de finale partijen tegen Harmen Warmink uit Assen en deze wist hij te winnen met een mooie ippon.
Reageer!

Jeffrey & Kimberley Klein 1e plaats op Abeltasmantoernooi.

GROOTEGAST - Jeffrey & Kimberley Klein uit Emmen hebben beide een 1e plek weten te behalen op het Abeltasmantoernooi te Grootegast. Het was voor Broer en Zus hun eerste judotoernooi van het seizoen en zijn dus goed van start gegaan. Jeffrey zat in een poul van 7 en heeft 1 wedstrijd gewonnen met 2 yugo's en de rest van de partijen met volle ippon. Zijn zusje Kimberley zat in een poule van 4 en heeft alle partijen ook gewonnen met volle ippon. Beide judoka's lieten goed judo zien.
Reageer!

Natasja Meijer noordelijk kampioen judo.

NORG - Natasja Meijer is zaterdag in Norg noordelijk kampioen judo geworden in de klasse tot 70 kg. De 34-jarige judoka van Judovereniging Vos leverde deze prestatie met grote overmacht. In de eindronde werden Yvonne Odink en Miranda Huizinga beiden binnen een minuut met ippon verslagen door de geroutineerde Meijer. Natasja Meijer dwingt bij iedereen respect af door, als moeder van 2 kinderen, toch nog 4 keer per week op de judomat te staan en keihard te blijven trainen. Het resultaat is er dan ook naar en zoals het er nu uitziet kan het nog lang duren voordat Meijer in het noorden wordt verslagen door de jongere generatie.
Reageer!

Judovereniging Vos zet kampioenen in het zonnetje

KLAZIENAVEEN - Ter afsluiting van het seizoen organiseerde judovereniging Vos een onderling beginnertoernooi in hun onderkomen in Sportschool Briggs. Onder grote belangstelling van ouders en kennissen werden de wedstrijden afgewerkt. De onlangs aangeschafte nieuwe judomat bleek uitermate geschikt voor deze wedstrijden. Scheidsrechters Harold Boertien uit Hoogeveen en Igor Kleiyberg uit Emmen hadden mede hierdoor geen problemen, wat een vlot verloop van de wedstrijden tot gevolg had. Jacob Vos was verheugd over het grote aantal deelnemende beginners, en dat er nationaal en internationaal knap is gepresteerd door de wedstrijd groep.
Reageer!

Goud voor Jeffrey Klein bij Open Fries Judokampioenschap

GORREDIJK - Judoka Jeffrey Klein uit Emmen deed afgelopen zaterdag mee aan de open friese kampioenschap en wist daar als eerste te eindigen en fries kampioen geworden. Jeffrey wist in de poule al zijn partijen te winnen op ??n na. Hij verloor op scheidsrechter beslissing van zijn trainingsmaatje Ramon Scholten bij judovereniging Veendam die in de zelfde klasse op een tweede plaats eindigde.
Reageer!

Rck Nieters wint open Fries kampioenschap

GORREDIJK - Rick Nieters, de seniorentopper van judovereniging Vos, had in Gorredijk tijdens de Open Friese Judokampioenschappen niet de tegenstand wat hij had verwacht. Met grote overmacht won hij zijn vier wedstrijden, en daarmee het kampioenschap.
Reageer!

Judoka Jeffrey Klein derde

DRACHTEN - Judoka Jeffrey Klein heeft afgelopen zaterdag 5 juni in Drachten bokaal van het noorden een 3e plaats weten te behalen. Jeffrey Klein moest zijn eerste wedstrijd tegen Joris Meijer deze heeft Jeffrey gewonnen met een ipon. Als volgt moest Jeffrey tegen reinder de Vries die een goed jaar ouder is ,Jeffrey kwam achter te staan met een wazari , maar die heeft Jeffrey weten terug te pakken .Want ook deze partij wist Jeffrey te winnen met een ipon.
Reageer!

Judoka?s Vos presteren op Bokaal van het Noorden.

DRachten - Yannick Leenders won in Drachten de klasse -60 kg. De judoka van Vos was goed op dreef tijdens dit, voornamelijk junioren, toernooi. Hij won al zijn wedstrijden met ippon. In dezelfde klasse kwam Mark Maatje tot een 3e plaats. Nadieh Grooten presteerde ook goed bij de dames senioren. Na een lange periode van afwezigheid op de wedstrijdmat, wegens studie, behaalde zij een 2e plaats. Dave Bonte werd 2e in de klasse tot 66 kg. Hij kwam tot winst tegen de winnaar van de verliezersronde. Bij de jeugd tot 12 jaar werd Naomi Kuhl 2e.
Reageer!

Judoka Natasja Meijer wint supertoernooi in Venray

VENRAY - De judoka's van Vos leverden dit weekend knappe prestaties in Venray. Natasja Meijer werd kampioen in de klasse dames senioren tot 70 kg. Meijer, die 5 kg. was afgevallen, liet tijdens dit supersterke toernooi zien dat zij nog goed meedoet met de besten. Claire Moore (Engeland), Huizinga, Hautman (Nederland ) en Anneke Krischna (Duitsland) waren niet in staat om haar de gouden plak te ontnemen.
Reageer!

Judoschool Vos zuccevol op Judotoernooi Muntendam

MUNTENDAM - De jongste judoka's van judovereniging Vos hebben het afgelopen zaterdag op het judotoernooi in Muntendam goed gedaan. Van de 12 deelnemers kwamen er 10 op het erepodium. In de uitslagen waren er eerste plaatsten voor Mike Kloostra, Ilse Kloostra en Naomi Kuhl. Zilver was er voor Esmee Sijbom, Maarten Sijbom, Roan Siekman, Sami Verschuur, Yorben Rooi en Gijs Engels.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda