Schaatsen / Skeeleren / Skien

Finale plaats in Volker Wessels Curling Cup Bokaal beloning voor super stijger

EMMEN - Debutant Manter zorgde woensdagavond voor de absolute sensatie in Poule C. Als nummer 18 de 2e voorronde in gaan om zich uiteindelijk als nummer 3 te plaatsen voor de finale. Rabobank 2 won net als Manter alle 4 de wedstrijden. Echter door het resultaat in voorronde 1, slechts 1 punt na 4 wedstrijden, kwam het team minimaal 3 punten te kort voor een plaats in de finale.
Reageer!

Debutant met topscore naar finale curling cup

EMMEN - Met een fraai puntentotaal van 21 heeft event specialist HB Systems/Nou& zich met vlag en wimpel geplaatst voor de finale van de VolkerWessels Curling Cup. Grootste stijger in Poule A was Greving & Greving.
Reageer!

1e ronde Volker Wessel Curling Cup zit er op

EMMEN - Ook de eerste voorronde in Poule C zit erop. Net als in poule A en B weet ook in poule C een debutant te verrassen. TMG staat alleen aan de leiding met 10 punten. Ook eerste keer deelnemers Wildlands en Team Witrugspecht staan na voorronde 1 op een finale plaats.
Reageer!

Eerste Emmen on Ice Pub quiz

EMMEN - Op zaterdag 29 december organiseert No Limit Events de eerste Emmen on Ice Pub quiz. Plaats van handeling is de ijsbaan op het Raadhuisplein in het centrum van Emmen. Teams van maximaal 4 personen (inleg â?¬ 10,- per team) kunnen zich aanmelden via info@emmenonice.nl De quiz start om 20.00 uur. Stel je ideale team samen en meld je aan!
Reageer!

Kjeld Nuis wint wereldbeker 1000 meter

MINSK - Kjeld Nuis, de 28-jarige schaatser uit Emmen, schreef de afsluitende 1000 meter op zijn naam. Dat deed de tweevoudig olympisch kampioen (1000 en 1500 meter) met een baanrecord: 1.09,23. Dankzij zijn derde wereldbekerzege op rij op deze afstand belandde Nuis tevens op de eerste plaats in de eindstand. Daarmee verdiende hij een geldbedrag van ruim 12.000 euro.
Reageer!

Spannende tijden voor IJsvereniging Volharding op Erica

ERICA - Het is maandagavond 26 februari 2018 om 19:00 uur als het bestuur van de onze IJsvereniging Volharding bestaande uit - van links naar rechts - Jan Boerma, Richard Menzen, Marga de Wijs, Harry Beukers en Jos Beukers (Marjan Schutrups is helaas verhinderd) in beraad gaan over de vraag: Kan a
Reageer!

Huldiging Kjeld Nuis tijdens de 4 mijl loop van Emmen

EMMEN - Olympisch schaatskampioen Kjeld Nuis wordt tijdens de 4 mijl van Emmen op 8 april gehuldigd voor zijn gouden medailles die hij in Zuid-Korea won. Dat zegt een woordvoerster van de gemeente. De reden dat de huldiging dan pas plaatsvindt, is omdat de Emmenaar na de Winterspelen naar China vliegt.
Reageer!

IJsnieuws uit Emmer Compascuum!!!!

EMMER COMPASCUUM - Vanavond zal er met een aantal vrijwilligers van de ijscomissie van buurtvereniging de viersprong er voor gezorgen dat de ijsbaan alsnog gevuld gaat worden. Deze ijsbaan zit achter basisschool OBS De Bente in emmercompascuum.
Reageer!

Kjeld Nuis pakt goud op de 1500 meter

PYEONGCHANG - Kjeld Nuis uit Emmen heeft dinsdag bij de Olympische Spelen in Pyeongchang op overtuigende wijze het goud veroverd op de 1500 meter. De Emmenaar bleef in de Gangneung Oval met een tijd van 1.44,01 zijn landgenoot Patrick Roest (tweede) en de Zuid-Koreaan Min Seok Kim (derde) voor.
Reageer!

Eerste 8 finalisten Curling Cup Emmen bekend

EMMEN - Maandagavond was de 2e en beslissende voorronde voor de 24 teams in Groep A van de Emmen on Ice Curling Cup. De nummer 1 t/m 8 na 2 voorronden plaatsen zich voor de grote finale op donderdag 4 januari. Ondanks een valse start voor de koplopers KroeseWevers, Beukers Drankenhandel en JENS Security (begonnen alle drie met een gelijkspel) kwam een finale plaats niet in gevaar. KroeseWevers eindigde net als in voorronde 1 als eerste met 19 punten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda