Schaatsen / Skeeleren / Skien

IJsnieuws uit Emmer Compascuum!!!!

EMMER COMPASCUUM - Vanavond zal er met een aantal vrijwilligers van de ijscomissie van buurtvereniging de viersprong er voor gezorgen dat de ijsbaan alsnog gevuld gaat worden. Deze ijsbaan zit achter basisschool OBS De Bente in emmercompascuum.
Reageer!

Kjeld Nuis pakt goud op de 1500 meter

PYEONGCHANG - Kjeld Nuis uit Emmen heeft dinsdag bij de Olympische Spelen in Pyeongchang op overtuigende wijze het goud veroverd op de 1500 meter. De Emmenaar bleef in de Gangneung Oval met een tijd van 1.44,01 zijn landgenoot Patrick Roest (tweede) en de Zuid-Koreaan Min Seok Kim (derde) voor.
Reageer!

Eerste 8 finalisten Curling Cup Emmen bekend

EMMEN - Maandagavond was de 2e en beslissende voorronde voor de 24 teams in Groep A van de Emmen on Ice Curling Cup. De nummer 1 t/m 8 na 2 voorronden plaatsen zich voor de grote finale op donderdag 4 januari. Ondanks een valse start voor de koplopers KroeseWevers, Beukers Drankenhandel en JENS Security (begonnen alle drie met een gelijkspel) kwam een finale plaats niet in gevaar. KroeseWevers eindigde net als in voorronde 1 als eerste met 19 punten.
Reageer!

Goud voor Sterre Jonker bij wereldbekerwedstrijden

INZELL - Afgelopen weekend was de eerste wereldbeker schaatsen voor junioren van dit seizoen en Sterre Jonkers was 1 van de 5 dames die was geselecteerd om mee te doen namens Nederland. De eerste wereldbekerwedstrijd was in het Zuid-Duitse Inzell. Op de 3 kilometer wist Sterre het goud te pakken met een tijd van 4.07.69.
Reageer!

Kjeld Nuis gehuldigd tijdens Vier Mijl van Emmen

EMMEN - Schaatser Kjeld Nuis is vanmiddag na de vier mijl van Emmen gehuldigd voor zijn twee wereldtitels. Tijdens de WK afstanden in Zuid-Korea won hij de 1000 en de 1500 meter.
Reageer!

Ook wereldbekertitel op 1500 meter voor Kjeld Nuis

SCHAATSEN – Kjeld Nuis, de sportman van Emmen en Drenthe heeft bij de wereldbekerwedstrijden in Stavanger de titels op de 1000 en de 1500 meter geprolongeerd. De wereldkampioen op deze afstand won in Noorwegen ook de laatste race op de 1000 meter.
Reageer!

Brons voor Sterre en Luna Jonkers op NK marathon

DEN HAAG - Zondagmiddag was het NK marathon schaatsen voor junioren in Den Haag. Bij de dames junioren A won Sterre (Jonkers) het brons. Winnares werd Marijke Groenewoud. Zus Luna won ook het brons bij de junioren B. Zij eindigde als derde achter Anna van den Bos en Jeanet Beers, die het goud en zilver won.
Reageer!

Kjeld Nuis ook wereldkampioen op de 1.500 meter

GANGNEUNG - Na de 1000 meter op zaterdag heeft Kjeld Nuis uit Emmen in Zuid-Korea ook op de 1.500 meter de wereldtitel gepakt. Hij won vandaag de 1.500 meter in een tijd van 1.44.36. Het is de vijfde tijd ooit op zeeniveau gereden. De regerend wereldkampioen Denis Yuskov won het zilver. De Rus reed 1.44.67. Sven Kramer pakte het brons in 1.45.50.
Reageer!

Zilver voor Arianne Pruisscher bij Nederlands kampioen marathon

DEN HAAG - Arianne Pruisscher uit Nieuw Dordrecht is zaterdagmiddag als tweede geeindigd tijdens het Nederlands kampioen marathon voor junioren A. Een paar rondjes na de start was Arianne Pruisscher attent toen een drietal dames wegsprongen en zij daarin meeging.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda