Schaatsen / Skeeleren / Skien

Kjeld Nuis wint wereldbeker 1000 meter

MINSK - Kjeld Nuis, de 28-jarige schaatser uit Emmen, schreef de afsluitende 1000 meter op zijn naam. Dat deed de tweevoudig olympisch kampioen (1000 en 1500 meter) met een baanrecord: 1.09,23. Dankzij zijn derde wereldbekerzege op rij op deze afstand belandde Nuis tevens op de eerste plaats in de eindstand. Daarmee verdiende hij een geldbedrag van ruim 12.000 euro.
Reageer!

Spannende tijden voor IJsvereniging Volharding op Erica

ERICA - Het is maandagavond 26 februari 2018 om 19:00 uur als het bestuur van de onze IJsvereniging Volharding bestaande uit - van links naar rechts - Jan Boerma, Richard Menzen, Marga de Wijs, Harry Beukers en Jos Beukers (Marjan Schutrups is helaas verhinderd) in beraad gaan over de vraag: Kan a
Reageer!

Huldiging Kjeld Nuis tijdens de 4 mijl loop van Emmen

EMMEN - Olympisch schaatskampioen Kjeld Nuis wordt tijdens de 4 mijl van Emmen op 8 april gehuldigd voor zijn gouden medailles die hij in Zuid-Korea won. Dat zegt een woordvoerster van de gemeente. De reden dat de huldiging dan pas plaatsvindt, is omdat de Emmenaar na de Winterspelen naar China vliegt.
Reageer!

IJsnieuws uit Emmer Compascuum!!!!

EMMER COMPASCUUM - Vanavond zal er met een aantal vrijwilligers van de ijscomissie van buurtvereniging de viersprong er voor gezorgen dat de ijsbaan alsnog gevuld gaat worden. Deze ijsbaan zit achter basisschool OBS De Bente in emmercompascuum.
Reageer!

Kjeld Nuis pakt goud op de 1500 meter

PYEONGCHANG - Kjeld Nuis uit Emmen heeft dinsdag bij de Olympische Spelen in Pyeongchang op overtuigende wijze het goud veroverd op de 1500 meter. De Emmenaar bleef in de Gangneung Oval met een tijd van 1.44,01 zijn landgenoot Patrick Roest (tweede) en de Zuid-Koreaan Min Seok Kim (derde) voor.
Reageer!

Eerste 8 finalisten Curling Cup Emmen bekend

EMMEN - Maandagavond was de 2e en beslissende voorronde voor de 24 teams in Groep A van de Emmen on Ice Curling Cup. De nummer 1 t/m 8 na 2 voorronden plaatsen zich voor de grote finale op donderdag 4 januari. Ondanks een valse start voor de koplopers KroeseWevers, Beukers Drankenhandel en JENS Security (begonnen alle drie met een gelijkspel) kwam een finale plaats niet in gevaar. KroeseWevers eindigde net als in voorronde 1 als eerste met 19 punten.
Reageer!

Goud voor Sterre Jonker bij wereldbekerwedstrijden

INZELL - Afgelopen weekend was de eerste wereldbeker schaatsen voor junioren van dit seizoen en Sterre Jonkers was 1 van de 5 dames die was geselecteerd om mee te doen namens Nederland. De eerste wereldbekerwedstrijd was in het Zuid-Duitse Inzell. Op de 3 kilometer wist Sterre het goud te pakken met een tijd van 4.07.69.
Reageer!

Kjeld Nuis gehuldigd tijdens Vier Mijl van Emmen

EMMEN - Schaatser Kjeld Nuis is vanmiddag na de vier mijl van Emmen gehuldigd voor zijn twee wereldtitels. Tijdens de WK afstanden in Zuid-Korea won hij de 1000 en de 1500 meter.
Reageer!

Ook wereldbekertitel op 1500 meter voor Kjeld Nuis

SCHAATSEN – Kjeld Nuis, de sportman van Emmen en Drenthe heeft bij de wereldbekerwedstrijden in Stavanger de titels op de 1000 en de 1500 meter geprolongeerd. De wereldkampioen op deze afstand won in Noorwegen ook de laatste race op de 1000 meter.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda