Schaatsen / Skeeleren / Skien

Kjeld Nuis gehuldigd tijdens Vier Mijl van Emmen

EMMEN - Schaatser Kjeld Nuis is vanmiddag na de vier mijl van Emmen gehuldigd voor zijn twee wereldtitels. Tijdens de WK afstanden in Zuid-Korea won hij de 1000 en de 1500 meter.
Reageer!

Ook wereldbekertitel op 1500 meter voor Kjeld Nuis

SCHAATSEN – Kjeld Nuis, de sportman van Emmen en Drenthe heeft bij de wereldbekerwedstrijden in Stavanger de titels op de 1000 en de 1500 meter geprolongeerd. De wereldkampioen op deze afstand won in Noorwegen ook de laatste race op de 1000 meter.
Reageer!

Brons voor Sterre en Luna Jonkers op NK marathon

DEN HAAG - Zondagmiddag was het NK marathon schaatsen voor junioren in Den Haag. Bij de dames junioren A won Sterre (Jonkers) het brons. Winnares werd Marijke Groenewoud. Zus Luna won ook het brons bij de junioren B. Zij eindigde als derde achter Anna van den Bos en Jeanet Beers, die het goud en zilver won.
Reageer!

Kjeld Nuis ook wereldkampioen op de 1.500 meter

GANGNEUNG - Na de 1000 meter op zaterdag heeft Kjeld Nuis uit Emmen in Zuid-Korea ook op de 1.500 meter de wereldtitel gepakt. Hij won vandaag de 1.500 meter in een tijd van 1.44.36. Het is de vijfde tijd ooit op zeeniveau gereden. De regerend wereldkampioen Denis Yuskov won het zilver. De Rus reed 1.44.67. Sven Kramer pakte het brons in 1.45.50.
Reageer!

Zilver voor Arianne Pruisscher bij Nederlands kampioen marathon

DEN HAAG - Arianne Pruisscher uit Nieuw Dordrecht is zaterdagmiddag als tweede geeindigd tijdens het Nederlands kampioen marathon voor junioren A. Een paar rondjes na de start was Arianne Pruisscher attent toen een drietal dames wegsprongen en zij daarin meeging.
Reageer!

Kjeld Nuis wereldkampioen op de 1000 meter

GANGNEUNG - Kjeld Nuis uit Emmen is vandaag voor het eerst in zijn schaatscarriere wereldkampioen op de 1000 meter geworden. Nuis die al het hele seizoen op deze afstand domineert en alle wereldbekerwedstrijd won, maar op het NK Kai Verbij voor moest laten gaan.
Reageer!

IJSBAAN DE VIERSPRONG IN VOORBEREIDING!!!

Zaterdagochtend gaan de vrijwilligers van de ijscommissie van buurtvereniging de viersprong van start met het besproeien van de ijsbaan, achter de openbare basisschool Obs de Bente in emmercompascuum.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda