Tafeltennis / Tennis

Tafeltennismannen Petstra/DTK?70 sluiten af met nederlaag

WESSEM - Zoals verwacht hebben de tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 zich niet geplaatst voor de finale van de play-offs in de eredivisie. In Wessem verloor de equipe van Jan Vlieg met 4-3 van Wijzenbeek/Westa. De opdracht vooraf aan de return in Wessem was duidelijk. Er moest met 6-1 worden gewonnen om de eindstrijd van de play-offs te bereiken. Dat die klus niet te doen was, was vooraf eigenlijk al duidelijk. Uiteindelijk verloren de Drenten met 4-3, waardoor Westa zich net als vorig seizoen plaatste voor de finale van de play-offs. De Limburgers zullen in de finale stuiten op Enjoy&Deploy Heerlen, dat verrassend regerend landskampioen AA Drink/FvT versloeg.


Reageer!

Petstra/DTK?70 staat voor enorme klus

KLAZIENAVEEN - Het zal voor de tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 niet meevallen om de finale van de play-offs in de eredivisie te bereiken. Na de 5-2 nederlaag van afgelopen zondag is Wijzenbeek/Westa zwaar favoriet. De klus is bijna niet te doen tegen de Limburgers. Wil de equipe van Jan Vlieg zich plaatsen voor de finale, dan moet er met 6-1 worden gewonnen. Een 5-2 zege lijkt niet genoeg, omdat het gamesaldo van het vorige duel fors in het voordeel van Westa spreekt. 


Reageer!

Tafeltennisuitslagen Noordelijke Divisies

Noordelijke 1e Divisie Eindstand deel 1 1 DTK 70 3 7 42 2 FTTC 2 7 41 3 Ready 1 7- 40 4 FTTC 1 7 - 38 5 GTTC 3 7 - 34 6 Reflex (S) 1 7 - 34 7 Argus 3 7 - 28 8 Argus 4 7 - 23
Reageer!

DTK/70 spelen halve finale tegen Westa

KLAZIEVEEN ? De heren van Tafeltennisvereniging Petstra/DTK ?70 uit Klazienaveen spelen in de halve finale om de titel in het najaar tegen Westa op zondag 8 november. De wedstrijd in sporthal de Zon begint om 14:00 uur De returen zal zijn op zaterdag 14 november.
Reageer!

Petstra/DTK?70 onderuit in eerste duel

KLAZIENAVEEN - In het eerste halve finale-duel van de play-offs in de eredivisie gingen de mannen van coach Vlieg onderuit tegen Wijzenbeek/Westa. De Limburgers gingen in Klazienaveen met een 5-2 zege op zak weer naar Wessem. Toch was er in Klazienaveen sprake van een echte wedstrijd, waarin de thuisploeg kansen liet liggen in de beginfase. Niettemin wordt het voor de ploeg van Jan Vlieg een zware opgave om de finale van de play-offs te bereiken. Komende zaterdag volgt de return.


Reageer!

Westa start als favoriet

KLAZIENAVEEN - In de halve finales van de play-offs in de eredivisie spelen de tafeltennissers van Petstra/DTK?70 tegen Wijzenbeek/Westa. In de andere halve finale stuit AA Drink/FvT op Enjoy&Deploy Heerlen. De tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 staan voor een loodzware opgave. Via het sterke Wijzenbeek/Westa, de nummer 1 van de reguliere competitie, moeten de mannen van coach Jan Vlieg de finale van de play-offs zien te bereiken. Komende zondag om 14.00 uur is het eerste duel in Klazienaveen.


Reageer!

Petstra /DTK 70 op het nippertje in de play-offs

KLAZIENAVEEN - Met een punt voorsprong op nummer vijf Scyedam hebben de tafeltennissers van Petstra/DTK?70 de play-offs bereikt omdat de ploeg van Vlieg met 6-1 verloor. De Klazienaveners gingen als koploper het laatste duel tegen Wijzenbeek/Westa in, maar kon zich zaterdagavond ternauwernood plaatsen voor het toetje van de competitie. De ploeg van Vlieg eindigde door de nederlaag in het Limburgse Wessem als vierde en stuit in de halve finales van de play-offs opnieuw op Westa. Voorzitter Velzing had de bui al zien hangen. ?Ook de laatste punten moeten gespeeld worden en pas dan weet je waar je staat, zei hij vooraf.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda