Tafeltennis / Tennis

Petstra/DTK'70 begint met derby tegen HJMusic.nl

KLAZIENAVEEN - De hoofdmacht van Petstra/DTK'70 begint komende zaterdag vol goede moed aan de voorjaarscompetitie in de eredivisie. De ploeg van coach Jan Vlieg ontvangt in Klazienaveen in de noordelijke derby HJMusic.nl (voorheen Argus). Met nieuwe aanwinst Qi Xiaofeng in de basis zullen de Drenten in deze competitie voor een plek in de finale van de play-offs gaan
Reageer!

Henk-Jan Wils opnieuw sterkste tafeltennisser van Drenthe

KLAZIENAVEEN - In sporthal De Zon in Klazienaveen prolongeerde Henk-Jan Wils zondag zijn Drentse tafeltennistitel. In de eindstrijd was hij net als in 2009 te sterk voor zijn teamgenoot Peter Verwey. Wils trok met 4-2 aan het langste eind. Ondanks het slechte weer, waren er amper afmeldingen te melden, zodat ook de editie van 2010 als succesvol de boeken ingaat.
Reageer!

Tafeltennisfeest voor kinderen een succes

KLAZIENAVEEN - De ruim 200 tafeltennisverenigingen in Nederland houden jaarlijks het grote kindertafeltennisfeest voor basisschoolleerlingen. Ook tafeltennisvereniging Petstra/De Treffers'70 in Klazienaveen doet daar al jaren aan mee. Op dinsdag 29 december was het weer zover.
Reageer!

Kindertafeltennisfeest in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN ? De ruim 200 tafeltennisverenigingen in Nederland houden jaarlijks het grote kindertafeltennisfeest voor basisschoolleerlingen. Ook tafeltennisvereniging Petstra/De Treffers?70 in Klazienaveen doet daar al jaren aan mee. Op dinsdag 29 december is het weer zover. Alle kinderen (vanaf groep 3) van basisschoolleerlingen in Klazienaveen, Zwartemeer, Nieuw-Dordrecht, Klazienaveen-Noord, Oranjedorp, Barger-Compascuum en Erica worden uitgenodigd voor een gezellige dag tafeltennis in de tafeltennishal in sporthal ?De Zon? in Klazienaveen.
Reageer!

Kindertafeltennisfeest in Sporthal De Zon

KLAZIENAVEEN ? De ruim 200 tafeltennisverenigingen in Nederland organiseren elk jaar het grote kindertafeltennisfeest voor basisschoolleerlingen. Ook tafeltennisvereniging Petstra/De Treffers?70 in Klazienaveen doet daar al jaren aan mee. Op dinsdag 29 december a.s. is het weer zover. Alle kinderen (vanaf groep 3) van basisschoolleerlingen in Klazienaveen, Zwartemeer, Nieuw-Dordrecht, Klazienaveen-Noord, Oranjedorp, Barger-Compascuum en Erica worden uitgenodigd voor een gezellige dag tafeltennis in de tafeltennishal in sporthal ?De Zon? in Klazienaveen.
Reageer!

PETSTRA/DTK'70 strikt Nederlands kampioen

KLAZIENAVEEN - Eredivisionist Petstra DTK?70 uit Klazienaveen heeft zich versterkt met Qi Xaiofeng. De 27-jarige Chinees is regerend Nederlands kampioen in het enkelspel en moet er voor gaan zorgen dat Petstra DTK?70 een belangrijke rol gaat spelen in de strijd om het kampioenschap.
Reageer!

Arnoud Meijer verruilt Petstra/DTK'70 voor Hilversum

KLAZIENAVEEN - Arnoud Meijer vertrekt bij Petstra/DTK'70, waar hij in de eerste divisie uitkwam en afgelopen zaterdag de titel veroverde. De jonge verdediger gaat spelen bij tweede-divisionist Hilversum en gaat dus voorlopig een stapje terugdoen. Toch denk Meijer dat hij een goede keuze maakt. 'Met het tweede team van DTK kunnen we helaas niet promoveren naar de eredivisie, wat zeker wel mijn doel is! Aangezien we dit seizoen al kampioen zijn geworden, denk ik dat het voor mij beter is om bij een andere ambitieuze vereniging dit doel na te streven. Hilversum heeft de ambities om hogerop te willen en ik denk dat ik daar goed pas. Daarnaast is een reden ook dat ik momenteel al woon en werk in Hilversum en ik ook de trainingen bij ttv Hilversum volg.' Meijer kijkt terug op een prachtige tijd in Klazienaveen. 'Een mooie club met fanatieke supporters. Dankzij de club ben ik twee niveaus omhoog gegaan.'
Reageer!

Kampioen, maar geen promotie

KLAZIENAVEEN - De reserves van Petstra/DTK?70 zijn op een knappe wijze kampioen geworden in groep 1 van de eerste divisie. Op de slotdag van de competitie won het team uit Klazienaveen overtuigend met 9-1 van Westa en liet daarmee de concurrenten Charybdis en SKF achter zich.
Reageer!

De Treffers ontbindt contract van Van der Lee

Eredivisionist Petstra/DTK?70 heeft het mondelinge contract met tafeltennisser Nathan van der Lee per direct ontbonden. De Drentse club kwam afgelopen week met het talent in conflict, waarna voorzitter Hendrikus Velzing besloot dat Van der Lee niet meer welkom was in Klazienaveen. Van der Lee werd afgelopen week door een andere eredivisieclub benaderd en stuurde aan op een breuk. De preses was verbaasd over de boodschap, omdat Van der Lee nog een mondelinge contract heeft bij de club tot en met de zomer van 2010.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda