Tafeltennis / Tennis

PETSTRA/DTK'70 verrast met zege in Limburgse Heerlen

HEERLEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 hebben zaterdag voor een stuntje gezorgd tegen de uitgesproken titelfavoriet Enjoy & Deploy Heerlen. De Drentse formatie bleef na een erg spannende duel aan de goede kant van de score en won met 4-3. Bij de thuisploeg ontbrak Europees kampioene Li Jiao.
Reageer!

Prima competitiestart Petstra/DTK'70

KLAZIENAVEEN - De start kon eigenlijk niet beter. De hoofdmacht van Petstra/DTK'70 won zaterdag met 6-1 van HJMusic.nl en liet daarmee zien een serieuze kandidaat te zijn voor de finale van de play-offs. Het is een vroege conclusie, maar de overwinning is een flinke steun in de rug richting de play-offs. Qi Xiaofeng maakte zijn debuut voor de Drentse eredivisionist en bleef ongeslagen.
Reageer!

Frisse competitiestart Petstra/DTK?70

KLAZIENAVEEn - De start kon eigenlijk niet beter. De hoofdmacht van Petstra/DTK'70 won zaterdag met 6-1 van HJMusic.nl en liet daarmee zien een serieuze kandidaat te zijn voor de finale van de play-offs. Het is een vroege conclusie, maar de overwinning is een flinke steun in de rug richting de play-offs. Qi Xiaofeng maakte zijn debuut voor de Drentse eredivisionist en bleef ongeslagen.
Reageer!

Mannen van coach Jan Vlieg beginnen met derby tegen HJMusic.nl

KLAZIENAVEEN - De hoofdmacht van Petstra/DTK'70 begint komende zaterdag vol goede moed aan de voorjaarscompetitie in de eredivisie. De ploeg van coach Jan Vlieg ontvang in de noordelijke derby HJMusic.nl (voorheen Argus). Met nieuwe aanwinst Qi Xiaofeng in de basis zullen de Drenten in deze competitie voor een plek in de finale van de play-offs gaan.
Reageer!

Petstra/DTK'70 begint met derby tegen HJMusic.nl

KLAZIENAVEEN - De hoofdmacht van Petstra/DTK'70 begint komende zaterdag vol goede moed aan de voorjaarscompetitie in de eredivisie. De ploeg van coach Jan Vlieg ontvangt in Klazienaveen in de noordelijke derby HJMusic.nl (voorheen Argus). Met nieuwe aanwinst Qi Xiaofeng in de basis zullen de Drenten in deze competitie voor een plek in de finale van de play-offs gaan
Reageer!

Henk-Jan Wils opnieuw sterkste tafeltennisser van Drenthe

KLAZIENAVEEN - In sporthal De Zon in Klazienaveen prolongeerde Henk-Jan Wils zondag zijn Drentse tafeltennistitel. In de eindstrijd was hij net als in 2009 te sterk voor zijn teamgenoot Peter Verwey. Wils trok met 4-2 aan het langste eind. Ondanks het slechte weer, waren er amper afmeldingen te melden, zodat ook de editie van 2010 als succesvol de boeken ingaat.
Reageer!

Tafeltennisfeest voor kinderen een succes

KLAZIENAVEEN - De ruim 200 tafeltennisverenigingen in Nederland houden jaarlijks het grote kindertafeltennisfeest voor basisschoolleerlingen. Ook tafeltennisvereniging Petstra/De Treffers'70 in Klazienaveen doet daar al jaren aan mee. Op dinsdag 29 december was het weer zover.
Reageer!

Kindertafeltennisfeest in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN ? De ruim 200 tafeltennisverenigingen in Nederland houden jaarlijks het grote kindertafeltennisfeest voor basisschoolleerlingen. Ook tafeltennisvereniging Petstra/De Treffers?70 in Klazienaveen doet daar al jaren aan mee. Op dinsdag 29 december is het weer zover. Alle kinderen (vanaf groep 3) van basisschoolleerlingen in Klazienaveen, Zwartemeer, Nieuw-Dordrecht, Klazienaveen-Noord, Oranjedorp, Barger-Compascuum en Erica worden uitgenodigd voor een gezellige dag tafeltennis in de tafeltennishal in sporthal ?De Zon? in Klazienaveen.
Reageer!

Kindertafeltennisfeest in Sporthal De Zon

KLAZIENAVEEN ? De ruim 200 tafeltennisverenigingen in Nederland organiseren elk jaar het grote kindertafeltennisfeest voor basisschoolleerlingen. Ook tafeltennisvereniging Petstra/De Treffers?70 in Klazienaveen doet daar al jaren aan mee. Op dinsdag 29 december a.s. is het weer zover. Alle kinderen (vanaf groep 3) van basisschoolleerlingen in Klazienaveen, Zwartemeer, Nieuw-Dordrecht, Klazienaveen-Noord, Oranjedorp, Barger-Compascuum en Erica worden uitgenodigd voor een gezellige dag tafeltennis in de tafeltennishal in sporthal ?De Zon? in Klazienaveen.
Reageer!

PETSTRA/DTK'70 strikt Nederlands kampioen

KLAZIENAVEEN - Eredivisionist Petstra DTK?70 uit Klazienaveen heeft zich versterkt met Qi Xaiofeng. De 27-jarige Chinees is regerend Nederlands kampioen in het enkelspel en moet er voor gaan zorgen dat Petstra DTK?70 een belangrijke rol gaat spelen in de strijd om het kampioenschap.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda