Tafeltennis / Tennis

Petstra DTK'70 eindigd als vierde

KLAZIENAVEEN - De tafeltennisploeg van Petstra/DTK'70 is de reguliere competitie in de eredivisie als vierde ge?indigd. De ploeg van coach Jan Vlieg verloor de laatste twee duels van Scyedam en Wijzenbeek/Westa met 5-2. De Drenten stuiten in de halve finales van de play-offs op najaarskampioen Heerlen. Het was niet het beste weekeinde van de Drentse tafeltennissers, maar dat had geen gevolgen voor de play-offs. De ploeg had zich voor dit weekeinde al zo goed als zeker geplaatst voor het toetje van de competitie, waardoor er geen druk meer stond op de duels tegen Scyedam en Westa.
Reageer!

Petstra'DTK70 sluit reguliere comeptitie af met dubbel programma

KLAZIENAVEEN - Komend weekeinde vallen in de eredivisie de beslissingen omtrent de verdeling van de playoff-plaatsen en wie er gaan spelen in de degradatiepoule. De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 zijn, mede door een flitsende start van het seizoen, al bijna zeker van playoff-deelname. De Drentse formatie sluit dit weekeinde de reguliere competitie af met een uitwedstrijd tegen Scyedam en een thuisduel tegen het sterke Limburgse Wijzenbeek/Westa.
Reageer!

Zwaar bevochten zege Petstra'70 in Rotterdam

ROTTERDAM - De tafeltennissers van Petstra/DTK'70 hebben zaterdag een zwaarbevochten zege behaald in Rotterdam. Op het oog leek het of de Drentse formatie van coach Jan Vlieg een makkelijke middag had, maar niets was minder waar. Voor de uiteindelijke 5-2 zege op AA Drink/FvT moest enorm gestreden worden, maar de Drenten bleven verdiend aan de goede kant van de score.
Reageer!

Tafltennisteam Petstra/DTK 70 glijd uit in Hattem

HATTEM - De tafeltennissers van Petstra/DTK'70 zijn zaterdag tegen hun eerste nederlaag opgelopen. In Hattem verloor de equipe van coach Jan Vlieg verdiend met 4-3 van Bultman/Smash'70, dat hiermee de eerste zege van het seizoen vierde. Vlieg had na afloop van het duel geen moeite met de nederlaag. Hij vond dat zijn team met angst speelde en Smash'70 daarvan goed profiteerde. 'Je werkt natuurlijk wel met jonge spelers en dan kan zoiets gebeuren. Er werd de afgelopen tijd ook in superlatieven over ons team gesproken en dat irriteerde me een beetje. Deze nederlaag komt mij dus wel goed uit. Iedereen staat nu weer op scherp.'
Reageer!

Petstra/DTK'70 zaterdag op bezoek bij Bultman/Smash'70

KLAZIENAVEEN - Ondanks het feit dat Bultman/Smash'70 in deze competitie nog geen enkel duel heeft gewonnen, zal Petstra/DTK'70 komende zaterdag moeten waken voor onderschatting. In Hattem kan het met het fanatieke publiek aardig spoken, waardoor de wedstrijd door de ploeg uit Klazienaveen als lastig wordt omschreven.
Reageer!

Petstra/DTK'70 zet Scylla eenvoudig opzij

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 blijven keurig op koers voor de play-offs van de eredivisie. Zaterdag werd in sporthal De Zon het lastige Scylla eenvoudig naast de tafel gezet. De ploeg van coach Jan Vlieg won met 6-1 van de debutant, waardoor ze zich na drie wedstrijden in de top van de hoogste divisie handhaaft.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda