Tafeltennis / Tennis

Zwaar bevochten zege Petstra'70 in Rotterdam

ROTTERDAM - De tafeltennissers van Petstra/DTK'70 hebben zaterdag een zwaarbevochten zege behaald in Rotterdam. Op het oog leek het of de Drentse formatie van coach Jan Vlieg een makkelijke middag had, maar niets was minder waar. Voor de uiteindelijke 5-2 zege op AA Drink/FvT moest enorm gestreden worden, maar de Drenten bleven verdiend aan de goede kant van de score.
Reageer!

Tafltennisteam Petstra/DTK 70 glijd uit in Hattem

HATTEM - De tafeltennissers van Petstra/DTK'70 zijn zaterdag tegen hun eerste nederlaag opgelopen. In Hattem verloor de equipe van coach Jan Vlieg verdiend met 4-3 van Bultman/Smash'70, dat hiermee de eerste zege van het seizoen vierde. Vlieg had na afloop van het duel geen moeite met de nederlaag. Hij vond dat zijn team met angst speelde en Smash'70 daarvan goed profiteerde. 'Je werkt natuurlijk wel met jonge spelers en dan kan zoiets gebeuren. Er werd de afgelopen tijd ook in superlatieven over ons team gesproken en dat irriteerde me een beetje. Deze nederlaag komt mij dus wel goed uit. Iedereen staat nu weer op scherp.'
Reageer!

Petstra/DTK'70 zaterdag op bezoek bij Bultman/Smash'70

KLAZIENAVEEN - Ondanks het feit dat Bultman/Smash'70 in deze competitie nog geen enkel duel heeft gewonnen, zal Petstra/DTK'70 komende zaterdag moeten waken voor onderschatting. In Hattem kan het met het fanatieke publiek aardig spoken, waardoor de wedstrijd door de ploeg uit Klazienaveen als lastig wordt omschreven.
Reageer!

Petstra/DTK'70 zet Scylla eenvoudig opzij

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 blijven keurig op koers voor de play-offs van de eredivisie. Zaterdag werd in sporthal De Zon het lastige Scylla eenvoudig naast de tafel gezet. De ploeg van coach Jan Vlieg won met 6-1 van de debutant, waardoor ze zich na drie wedstrijden in de top van de hoogste divisie handhaaft.
Reageer!

Noordelijke tafeltennisuitslagen

EMMEN - De uitslagen van de noorelijke tafeltenniscompetitie van gisteren en vandaag zien er als volgt uit:
Reageer!

PETSTRA/DTK'70 verrast met zege in Limburgse Heerlen

HEERLEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 hebben zaterdag voor een stuntje gezorgd tegen de uitgesproken titelfavoriet Enjoy & Deploy Heerlen. De Drentse formatie bleef na een erg spannende duel aan de goede kant van de score en won met 4-3. Bij de thuisploeg ontbrak Europees kampioene Li Jiao.
Reageer!

Prima competitiestart Petstra/DTK'70

KLAZIENAVEEN - De start kon eigenlijk niet beter. De hoofdmacht van Petstra/DTK'70 won zaterdag met 6-1 van HJMusic.nl en liet daarmee zien een serieuze kandidaat te zijn voor de finale van de play-offs. Het is een vroege conclusie, maar de overwinning is een flinke steun in de rug richting de play-offs. Qi Xiaofeng maakte zijn debuut voor de Drentse eredivisionist en bleef ongeslagen.
Reageer!

Frisse competitiestart Petstra/DTK?70

KLAZIENAVEEn - De start kon eigenlijk niet beter. De hoofdmacht van Petstra/DTK'70 won zaterdag met 6-1 van HJMusic.nl en liet daarmee zien een serieuze kandidaat te zijn voor de finale van de play-offs. Het is een vroege conclusie, maar de overwinning is een flinke steun in de rug richting de play-offs. Qi Xiaofeng maakte zijn debuut voor de Drentse eredivisionist en bleef ongeslagen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda