Tafeltennis / Tennis

Cruciaal duel voor Petstra/DTK'70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK'70 uit Klazienaveen spelen komende zaterdag een cruciaal duel voor plaatsing van de play-offs. De koploper van de eredivisie ontvangt in eigen zaal concurrent Scyedam uit Schiedam. Voor de buitenwacht is het zeker: De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 halen de play-offs. Maar bij de club zelf zijn ze er nog steeds niet zeker van. Daarom moet nu zaterdag in het voorlaatste duel van de reguliere competitie iedereen op scherp staan. Concurrent en debutant Scyedam komt op bezoek. Voorzitter Hendrikus Velzing is er nog niet gerust op zijn ploeg het gaat redden. 'De uitgangspositie is goed, maar het kan raar lopen in een tafeltenniscompetitie. We moeten in de komende duels tegen Scyedam en Westa nog de nodige punten pakken willen we het redden. Daarom wordt het duel van komende zaterdag erg cruciaal.
Reageer!

Petstra/DTK?70 pakt koppositie in eredivisie

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 hebben middels een maximale 7-0 zege op Pecos de koppositie veroverd in de eredivisie. In Oegstgeest had de brigade van Jan Vlieg weinig moeite om Pecos aan de kant te zetten. Om een redelijk kans te behouden op het behalen van de play-offs moest er tegen Pecos met ruime cijfers worden gewonnen. Dat het een 7-0 zege werd had niemand voor mogelijk gehouden. Voor Pecos betekende het de tweede 7-0 nederlaag van het seizoen. Al eerder had Argus met dezelfde cijfers gewonnen van de rode lantaarndrager van de eredivisie.
Reageer!

Servicegeweld Jiao nekt Petstra/DTK?70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 verloren zondag met 4-3 van het topteam van Enjoy&Deploy Heerlen. Bij de Limburgers maakte voormalig Europees kampioene Li Jiao haar opwachting. Ze bleef ongeslagen. Er had weinig meer ingezeten volgens coach Jan Vlieg. De wedstrijd tegen de Limburgse topformatie wilde ook maar moeilijk op gang komen. Vlieg: ?Leppers had het vierde punt kunnen maken, maar ik ben uiteindelijk wel tevreden met deze uitslag. Het blijft enorm spannend in de eredivisie.?


Reageer!

Spektakel verwacht bij Argus ? Petstra DTK?70

KLAZIENAVEEN - Aanstaande zondag staat in sporthal De Borgstee in Harkstede de noordelijke tafeltennisderby tussen Argus en Petstra DTK?70 op het programma. Met een aantal nieuwe gezichten achter de tafel wordt er veel publiek verwacht. De ploeg van Jan Vlieg probeert na de klinkende 6-1 zege op Bultman/Smash?70 de competitie een goed vervolg te geven. De Drentse formatie bewaart goede herinneringen aan de tafeltennisderby tegen Argus. Vorig seizoen was DTK?70 met liefst 7-0 te sterk voor de buren uit Harkstede. 


Reageer!

Petstra/DTK?70 haalt uit tegen Bultman/Smash?70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 hebben zich zaterdag in eigen huis prima hersteld van de ruime nederlaag tegen AA Drink/FvT. Bultman/Smash?70, een geducht tegenstander in de hoogste divisie van Nederland, werd in het tweede duel van de competitie met een 6-1 nederlaag weer richting huis gestuurd.
Reageer!

Petstra/DTK?70 hoopt op herstel

De tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 spelen aanstaande zaterdag in sporthal De Zon hun tweede wedstrijd van het seizoen. Na de nederlaag tegen AA Drink/FvT hoopt de brigade van coach Jan Vlieg op herstel tegen Bultman/Smash?70. De wedstrijd begint om 17.00 uur. Het is komend weekeinde het enige duel in de eredivisie bij de mannen. Het was even slikken na de 6-1 nederlaag tegen FvT, maar er is volgens de club zeker geen sprake van paniek.
Reageer!

Zware nederlaag voor Petstra/DTK?70 tegen landskampioen

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 hebben hun eerste wedstrijd in de eredivisie verloren. In Klazienaveen was regerend landskampioen AA Drink/FvT met 6-1 te sterk voor de ploeg van coach Jan Vlieg. Casper ter Ter L??n maakte als kopman zijn debuut in sporthal De Zon.
Reageer!

Nieuwe Petstra-speler Wang geeft visitekaartje af in Amsterdam

AMSTERDAM - Nog maar net in Nederland en dan al een sterk bezet toernooi als de US Open in Amsterdam achter zijn naam schrijven. Tymothy Wang, de 17-jarige Amerikaanse international van Chinese afkomst, lukte het. Hij versloeg in de eindstrijd zijn teamgenoot Peter Verwey. Wang won met 11-3, 11-8, 13-15 en 15-13. Volgens Velzing kan Wang een verrijking zijn voor de eerste divisie. 'Ik heb hem nu zelf zien spelen en het is een goede speler. Op de training had hij al een paar opmerkelijke uitslagen gescoord, maar als je een sterk bezet toernooi als de US Open kunt winnen, dan ben je een goede tafeltennisser.'
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda