Tafeltennis / Tennis

Finale voor Petsra/DTK'70 ver weg

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 moeten wel van hele goede huize komen om nog de eindstrijd te bereiken van de play-offs in de eredivisie. De Drentse formatie van coach Jan Vlieg verloor dinsdagavond in eigen zaal met liefst 5-2 van Enjoy & Deploy Heerlen. De return van aanstaande zondag lijkt daardoor een formaliteit te worden. Natuurlijk waren er wel kansen voor de Drenten. Vooral in de beginfase van het duel liet de ploeg van Vlieg het af weten. Qi Xiaofeng kwam tegen Europees kampioen Li Jiao met 2-0 voor, maar kon de partij niet winnend afsluiten.
Reageer!

Petstra/DTK'70 in halve finale tegen Enjoy & Deployy Heerlen

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 spelen aanstaande dinsdag (13 april) hun eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs in de eredivisie. In Klazienaveen ontvangt de equipe van coach Jan Vlieg najaarskampioen Enjoy & Deploy Heerlen. In de reguliere competitie versloeg het Drentse team de Limburgers met 4-3. Ondanks de eerdere zege start de Limburgse ploeg in deze tweestrijd als favoriet. Ze kan beschikken over meervoudig Europees kampioene Li Jiao en de sterke Ronald Redjep.
Reageer!

Tafeltennis District Noord

EMMEN - De uitslagen van de noordelijke tafeltenniscompetitie van het afgelopen weekend ziet er als volgt uit:z
Reageer!

Petstra DTK'70 eindigd als vierde

KLAZIENAVEEN - De tafeltennisploeg van Petstra/DTK'70 is de reguliere competitie in de eredivisie als vierde ge?indigd. De ploeg van coach Jan Vlieg verloor de laatste twee duels van Scyedam en Wijzenbeek/Westa met 5-2. De Drenten stuiten in de halve finales van de play-offs op najaarskampioen Heerlen. Het was niet het beste weekeinde van de Drentse tafeltennissers, maar dat had geen gevolgen voor de play-offs. De ploeg had zich voor dit weekeinde al zo goed als zeker geplaatst voor het toetje van de competitie, waardoor er geen druk meer stond op de duels tegen Scyedam en Westa.
Reageer!

Petstra'DTK70 sluit reguliere comeptitie af met dubbel programma

KLAZIENAVEEN - Komend weekeinde vallen in de eredivisie de beslissingen omtrent de verdeling van de playoff-plaatsen en wie er gaan spelen in de degradatiepoule. De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 zijn, mede door een flitsende start van het seizoen, al bijna zeker van playoff-deelname. De Drentse formatie sluit dit weekeinde de reguliere competitie af met een uitwedstrijd tegen Scyedam en een thuisduel tegen het sterke Limburgse Wijzenbeek/Westa.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda