Tafeltennis / Tennis

Wat een ontknoping in de eredivisie tafeltennis

KLAZIENAVEEN - Met een punt voorsprong op nummer vijf Scyedam hebben de tafeltennissers van Petstra/DTK?70 de play-offs bereikt. De Schiedammers kwamen nog gevaarlijk dicht in de buurt, omdat de ploeg van Vlieg met 6-1 verloor. Het had weinig gescheeld of Petstra/DTK?70 had in de laatste wedstrijd nog de play-offs verspeeld. De Drentse ploeg ging als koploper het laatste duel tegen Wijzenbeek/Westa in, maar kon zich zaterdagavond uiteindelijk ternauwernood plaatsen voor het toetje van de competitie. De ploeg van Vlieg eindigde door de nederlaag in het Limburgse Wessem als vierde en stuit in de halve finales van de play-offs opnieuw op Westa.
Reageer!

Scherpte vereist in laatste duel Petstra/DTK?70 sPetsra?70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van komende zaterdag hun laatste duel van de reguliere competitie van de eredivisie. Ondanks het feit dat plaatsing voor de play-offs 99% zeker is, is scherpte vereist tegen Wijzenbeek/Westa. De competitie in de eredivisie blijft tot en met de slotdag spannend. Liefst zes van de acht teams zijn nog kanshebber voor de plaatsen 1 tot en met 4, die recht geven op de play-offs. Petstra/DTK?70 deelt na zeven duels de koppositie en heeft vier punten voorsprong op nummer vijf Scyedam. Dat lijkt voldoende voor plaatsing voor het toetje van de competitie. Het moet al vreemd lopen willen de Drenten dat missen.


Reageer!

Petstra/DTK?70 plaatst zich voor play-offs

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 hebben zich zo goed als zeker geplaatst voor de play-offs van de eredivisie. Zaterdag werd concurrent Scyedam uit Schiedam op een 5-2 nederlaag getrakteerd. De Drenten staan fier aan kop. De ploeg uit Klazienaveen heeft de koppositie in de eredivisie behouden, al geeft de stand een vertekend beeld omdat een aantal ploegen nog een paar duels moet inhalen. Feit is dat Petstra/DTK?70 na de zege op Scyedam zo goed als zeker is van playoff-deelname en dat is voor de onervaren ploeg van Vlieg een felicitatie waard. Tien punten voorsprong heeft ze op Argus, dat de vijfde plaats bezet.


Reageer!

Cruciaal duel voor Petstra/DTK'70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK'70 uit Klazienaveen spelen komende zaterdag een cruciaal duel voor plaatsing van de play-offs. De koploper van de eredivisie ontvangt in eigen zaal concurrent Scyedam uit Schiedam. Voor de buitenwacht is het zeker: De tafeltennismannen van Petstra/DTK'70 halen de play-offs. Maar bij de club zelf zijn ze er nog steeds niet zeker van. Daarom moet nu zaterdag in het voorlaatste duel van de reguliere competitie iedereen op scherp staan. Concurrent en debutant Scyedam komt op bezoek. Voorzitter Hendrikus Velzing is er nog niet gerust op zijn ploeg het gaat redden. 'De uitgangspositie is goed, maar het kan raar lopen in een tafeltenniscompetitie. We moeten in de komende duels tegen Scyedam en Westa nog de nodige punten pakken willen we het redden. Daarom wordt het duel van komende zaterdag erg cruciaal.
Reageer!

Petstra/DTK?70 pakt koppositie in eredivisie

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 hebben middels een maximale 7-0 zege op Pecos de koppositie veroverd in de eredivisie. In Oegstgeest had de brigade van Jan Vlieg weinig moeite om Pecos aan de kant te zetten. Om een redelijk kans te behouden op het behalen van de play-offs moest er tegen Pecos met ruime cijfers worden gewonnen. Dat het een 7-0 zege werd had niemand voor mogelijk gehouden. Voor Pecos betekende het de tweede 7-0 nederlaag van het seizoen. Al eerder had Argus met dezelfde cijfers gewonnen van de rode lantaarndrager van de eredivisie.
Reageer!

Servicegeweld Jiao nekt Petstra/DTK?70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 verloren zondag met 4-3 van het topteam van Enjoy&Deploy Heerlen. Bij de Limburgers maakte voormalig Europees kampioene Li Jiao haar opwachting. Ze bleef ongeslagen. Er had weinig meer ingezeten volgens coach Jan Vlieg. De wedstrijd tegen de Limburgse topformatie wilde ook maar moeilijk op gang komen. Vlieg: ?Leppers had het vierde punt kunnen maken, maar ik ben uiteindelijk wel tevreden met deze uitslag. Het blijft enorm spannend in de eredivisie.?


Reageer!

Spektakel verwacht bij Argus ? Petstra DTK?70

KLAZIENAVEEN - Aanstaande zondag staat in sporthal De Borgstee in Harkstede de noordelijke tafeltennisderby tussen Argus en Petstra DTK?70 op het programma. Met een aantal nieuwe gezichten achter de tafel wordt er veel publiek verwacht. De ploeg van Jan Vlieg probeert na de klinkende 6-1 zege op Bultman/Smash?70 de competitie een goed vervolg te geven. De Drentse formatie bewaart goede herinneringen aan de tafeltennisderby tegen Argus. Vorig seizoen was DTK?70 met liefst 7-0 te sterk voor de buren uit Harkstede. 


Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda