Turnen

Open Training door E&O Emmen

Open Training door E&O Emmen Wegens succes van de vorige open training, organiseert gymnastiek vereniging E&O Emmen een 2e Open Training en wel op woensdagmiddag 26 mei van 14.00 uur tot 16.30 uur. De open training is bedoeld om jongens uit het district noord, met elkaar te laten turnen. Waarom word het georganiseerd? In het algemeen word er voor het Heren Turnen niet veel georganiseerd qua kampen en leuke dagen. De jongens leren elkaar dus ook niet zo goed kennen,en hebben geen idee wat andere gymverenigingen doen. Doormiddel van een open training, leren de jongens elkaar kennen, en hebben ze een leuke turnmiddag met elkaar. De open training word georganiseerd in de turnzaal in Klazienaveen, een mooie accommodatie met een echte wedstrijdvloer en een valkuil. Wil jij turnen met een Nederlands Kampioen?Vind jij het leuk om te turnen in een mooie Turnhal? En ben jij tussen de 6 en 10 jaar?? Dan kan jij meedoen!! Opgeven kun je doen met je vereniging, door een mail te sturen naar het volgende email adres, gerlinde_1990@hotmail.com. Opgeven kan nog tot 20 mei! Na reactie is je aanmelding definitief. Wij hopen jullie te zien op woensdag 26 mei 2010!
Reageer!

Turnpunt Drenthe met 11 turnsters naar Nederlandse kampioenschap

EMMER COMPASCUUM - Turnvereniging Turnpunt Drenthe viert aan het einde van dit turnseizoen haar 1 jarig bestaan. Nu al hebben de turnsters van zich doen spreken. Elf turnsters van de nieuwe formatie hebben een startbewijs behaald voor het NK turnen, een prachtige prestatie. Afgelopen weekend turnde Claudia Barkhof uit Borger haar 1ste NK in het verre Terneuzen. Door goed te turnen is ze tot een mooie 34ste plaats gekomen.
Reageer!

5e plaats voor Carlijn Blekkink op de Jeugd Europese Kampioenschappen

WEERDINGE/VARNA ? De 14 jarige Carlijn Blekkink heeft deelgenomen aan de Jeugd Europese Kampioenschappen Trampolinespringen die van 21 t/m 24 april 2010 in Varna, Bulgarije werden gehouden. In de individuele wedstrijd eindigde Carlijn teleurstellend op de 37e plaats van 60 deelnemers. In de synchroonwedstrijd nam ze revanche door samen met haar partner Denise Liefting op de 5e plaats te eindigen.
Reageer!

Turners E&O dwingen NK tickets af op halve finale

VOLENDAM? Afgelopen weekend behaalden 6 turners van E&O een ticket voor het NK wat op 5 en 6 juni in Sporthal Angelslo in Emmen wordt gehouden. 3 turners wisten zich te plaatsen voor de meerkamp en 3 turners voor verschillende toestelfinales. Jitse van der Valk eindigde weer op een mooie 3 plaats met maar 0,25 punt verschil met nummer 1. Hiermee laat Jitse zien een heuse titelkandidaat te zijn voor het NK in Emmen. In Volendam werd gestreden om plaatsbewijzen voor het NK. Van de 9 turners die nu in actie kwamen hebben zich er 6 geplaatst voor het NK in Emmen. Er zijn nog 3 turners die op 29 of 30 mei zich kunnen plaatsen voor het NK.
Reageer!

Turners E&O succesvol

WADDINXVEEN ? Afgelopen weekend behaalden de turners van E&O een 100% score met plaatsbewijzen voor de ? finale van het NK wat op 5 en 6 juni in Sporthal Angelslo in Emmen wordt gehouden. Als klap op de vuurpijl wist Jitse van der Valk dit weekeinde ook nog een 3e plaats te bemachtigen. Er turnden 7 turners van E&O die zich dus alleen wisten te plaatsen voor de vervolgronde. De categorie jeugd 1e divisie, turners van 13 en 14 jaar, was hierin het meest in het oog springende.
Reageer!

Trampolineduo uit Emmen behaalt zilver op plaatsingswedstrijd NK.

GOES - Afgelopen zaterdag vond in Goes de 3e plaatsingswedstrijd voor de Nederlandse Kampioenschappen Trampolinespringen plaats. Het Emmer synchroon duo Dominique Katoen en Carlijn Blekkink (beiden 14 jaar) behaalde de 2e plaats. Dominique en Carlijn zijn lid van TSH uit Heerenveen, zij trainen dagelijks in Heerenveen en gaan daar naar school. Enkele nachten in de week verblijven de springsters in een gastgezin in Heerenveen.
Reageer!

Carlijn Bekkink naar Jeugd Europese Kampioenschappen trampolinespringen

EMMER COMPASCUUM - Carlijn Blekkink, 14 jaar, uit Emmen woont sinds september 2007 enkele nachten per week in een gastgezin in Heerenveen om haar droom te verwezenlijken: uitkomen voor Nederland op een grote internationale wedstrijd! Binnenkort wordt haar droom werkelijkheid. Carlijn is geselecteerd samen met 3 andere juniorendames, om deel te nemen aan de Jeugd Europese Kampioenschappen Trampolinespringen . Deze JEK worden gehouden van 21-25 april 2010 in Varna, Bulgarije.
Reageer!

6 Turnsters van Turnpunt Drenthe naar nederlands kampioenschap

DALEN - Uit het hele land kwamen de turnsters naar de sporthal in Dalen om de halve finale te turnen met als doel een plekje te bemachtigen voor de finale in Amsterdam. De turnsters van Turnpunt Drenthe hebben goed gestreden. In de verschillende leeftijdscategorieen waren de turnsters goed vertegenwoordigt en 6 turnsters hebben zich weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Een erg goed resultaat. Ook werd er in de 2e divisie gestreden door turnsters uit het hele land om een plaats voor de kwartfinales in Twello en Rotterdam.
Reageer!

Zaterdag 20 maart werd er in Dalen de Provinciale Kampioenschappen geturnd.

DALEN - Vorige week werd er in Dalen de Provinciale Kampioenschappen geturnd. De dames van gymvereniging E en O uit Emmen hebben een goede wedstrijd geturnd en zijn, olv van Soraya Leegte, met de nodige medailles thuisgekomen. Zo is Maren Feunikes Drents Kampioen geworden in de klasse pupil 1, niveau 9. Lynn Beukers turnde zich knap naar de tweede plaats in de klasse jeugd, niveau 7. Een tweede plaats was er ook voor Janine Halmingh in de klasse junior, niveau 6. Chantal Vonk werd hier knap 3e. Ellen Prins werd bij de senioren, niveau 5 derde. Sandra Bekman, in de plaatsingswedstrijd nog derde, haalde zaterdag helaas het podium niet.
Reageer!

Goud voor Remco de Boer en maarten Binnenmars

ZUTPHEN/EMMEN - In het afgelopen weekend waren de NK turnen heren ? finales, in Zutphen. Ook een heren van E en O deden hier aan mee. (Vorig weekend turnden de oudere jongens al een ? finale in Sittard.) Er was goud voor Remco de Boer(instap 8). Ookwas goud voor Maarten Binnenmars(pupil 8) en zilver voor Jesse Hoesen(benjamin). Ook de andere jongens, Chris van der Wal, Mark Stoffers, Elwin Lok, Bjorn Spoor,en Yannick Reij, deden goed mee. Allen doen dan ook mee aan de 2e ? finale 27 Maart in Hellendoorn. Dit alles ter voorbereiding op de uiteindelijke NK in Emmen op 5 en 6 Juni.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda