instuif bij Turnpunt Drenthe

ROSWINKEL - Turnpunt Drenthe organiseert een turninstuif op zaterdag 29 augustus van 13:00 tot 1500 uur in Roswinkel. Deze instuif is toegankelijk voor meisjes die geboren zijn in 2001, 2002, 2003 en 2004. Turnpunt Drenthe is per 1 augustus een nieuwe vereniging. De selectie kwam uit voor Unido Emmercompascuum en Reo Roswinkel maar is na goed overleg zelfstandig verder gegaan. De meiden turnen in Klazienaveen en in Roswinkel. Het is een vereniging dat landelijke competitie turnt van 3e divisie t/m eredivisie (talentendivisie) Het is een groep vol enthousiaste meiden die stuk voor stuk voor hun sport gaan.

wij nodigen u dan ook iedereen uit om met dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje naar onze instuif te komen. Hier kunt u dan samen kennis maken met de veelzijdigheid van de turnsport. Ben je nieuwsgierig, enthousiast en wil je turnen, kom dan eens naar deze turninstuif in Roswinkel Stad 15 (Dorphuis/Sportzaal. Er is genoeg leiding aanwezig deze dag om al uw vragen te beantwoorden.

Routebeschrijving:
Komt u uit de richting Emmen dan gaat u op de kruising in Roswinkel linksaf en neemt u de 2e afslag weer rechts.
komt u uit de richting van Emmer-Compascuum dan gaat u op de kruising in Roswinkel rechtsaf en ook u neemt de 2e afslag rechts. Links van u bevindt zich de sportzaal van Roswinkel.

Heeft u nu al vragen dan kunt u contact op nemen met  Esther Becker (trainster) via mail estherbecker81@gmail.com
Jacob Mussche (voorzitter)  mail jacobmussche@home.nl Ilse Schuttrups (secretaris) mail wschutt@xs4all.nl
 


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda