Voetbal

Erica 86 2 verliest eerste duel tegen SVV 04

SCHOONEBEEK - Erica '86 2 waande zich een half uur voor de wedstrijd in Schoonebeek tegen de plaatselijke SVV '04 5 alsof het in de Champions League vertoefde. De standaard van het warmlopen in de reserve 6e klasse is een keer over de breedte van het veld heen en weer lopen, vijf keer over of naast het doel schieten en dan wachten op de scheidsrechter.
Reageer!

Richard Knol (33): ,,Concurrentie in deze 5e klasse toch wel heel groot”

ZWARTEMEER - Voor Zwartemeerse Boys waren de druiven zuur aan het eind van de competitie. Het kwam in de vierde klasse niet verder dan een 13e plaats en wist zich via de herkansing ook niet te handhaven. Dat was niet best.., is de eerste reactie van centrale verdediger Richard Knol als wij even terugblikken.
Reageer!

Stefan Bernsen(27) ,,Weiteveense Boys heeft een opdracht na de degradatie”

WEITEVEEN - Het afgelopen seizoen was bij Weiteveense Boys er eentje om snel te vergeten, want de ploeg daalde roemloos af naar de 5e klasse F. Harm Kiers die de groep halverwege de competitie heeft het tij ook niet meer kunnen keren. Vanaf het begin was het niet best, zegt middenvelder Stefan Bernsen die aan zijn 11e seizoen bij de ploeg op â??t Amsterdamsche Veld gaat beginnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda