Voetbal

FC Emmen - Jong AZ op sportpark SVBO

BARGER OOSTERVELD - Vanmiddag, woensdag 18 juli, speelt FC Emmen op het sportpark van vv SVBO tegen Jong AZ. De oefenwedstrijd wordt gespeeld om 15.00 uur. Jeugd tot en met 16 jaar heeft (op basis van legitimatie) gratis toegang om de eredivisionist te zien spelen. Voor toeschouwers van 17 jaar of ouder is de entree 5. euro
Reageer!

Uitgebreid programma tijdens Open Dag FC Emmen

EMMEN - Op zondag 15 juli aanstaande houdt de nieuwbakken eredivisionist FC Emmen weer haar jaarlijkse open dag. Er is tussen 10.30 uur en 16.15 uur op stadion De Oude Meerdijk een programma samengesteld voor jong en oud. Er zullen rondleidingen worden gegeven door het stadion.
Reageer!

FC Emmen neemt aanvaller Jafar Arias over van FC Dordrecht

EMMEN - Nadat afgelopen weekend de geruchten over de komst van een spits naar FC Emmen steeds hardnekkiger werden, kan het nu officieel worden bevestigd: FC Emmen neemt per direct Jafar Arias over van FC Dordrecht. De 23-jarige Arias stond nog één seizoen onder contract bij de Schapekoppen, dus eerst moesten de clubs er onderling uitkomen
Reageer!

Dennis Telgenkamp blijft bij FC Emmen

EMMEN - Twee dagen voor de eerste training van het nieuwe seizoen heeft FC Emmen overeenstemming bereikt met Dennis Telgenkamp over verlenging van zijn aflopende verbintenis. De 31 jarige keeper, die sinds de zomer van 2015 in Emmen onder de lat staat, tekent één jaar bij.
Reageer!

Reunie tijdens jubileumfeest 50 jaar Sp.Roswinkel

ROSWINKEL - Sportclub Roswinkel bestaat 1 september a.s. 50 jaar. Dit jubileum willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In het weekend van 1 en 2 september hebben we allerlei activiteiten georganiseerd waaronder een receptie, een feestavond, een middag voor de jeugd en een zondagmiddag voor activiteiten op het voetbalveld. n.
Reageer!

Jannes, Ancora en Bouke naar Barger-Oosterveld

BAER OOSTERVELD - Vandaag en morgen zal alweer voor de zesde keer het SVBO Voetbalfeest plaatsvinden. Het meerdaags toernooi, met bijbehorende feestavonden, is uitgegroeid tot een heus evenement. Maar liefst 25 teams uit het hele land zullen in dit weekend het toernooi afwerken.
Reageer!

Promotie scheidsrechters HZOD

EMMEN – De opleidings- en begeleidingsactiviteiten van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost-Drenthe (HZOD) werpen elk jaar zijn af. Een aantal leden van de groep is komend seizoen op een hoger niveau actief.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Wouter Marinus!

EMMEN - FC Emmen heeft voor de tweede maal binnen een week toegeslagen op de transfermarkt: Wouter Marinus meldde zich vandaag nadat hij de medische keuring succesvol had afgerond in Emmen alwaar een contract voor twee seizoenen voor hem klaar lag. De 23-jarige -uit Zuidwolde afkomstige- aanvallende middenvelder stond nog één seizoen onder contract bij PEC Zwolle, maar mocht desondanks vertrekken en maakt transfervrij de overstap naar de Drentse Eredivisionist.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda