Voetbal

Martin Drent niet verder bij DZOH

EMMEN - Het bestuur van DZOH heeft besloten om voor het komende seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Het contract van Martin Drent wordt na 3,5 seizoenen niet verlengd. Ondanks dat we zeer tevreden zijn over het functioneren van Martin vinden we dat het na 3,5 seizoen tijd wordt voor een nieuw gezicht voor de groep.
Reageer!

Jos Boonstra en Hannah Venema winnen Schuler-Snertloop in Nieuw-Schoonebeek

SCHOONEBEEK Ondanks de erbarmelijke slechte weersomstandigheden stonden er afgelopen zaterdag toch nog ruim 120 deelnemers aan de start bij de Schuler-Snertloop in Nieuw-Schoonebeek. De 10 kilometer bij deze 22e Schuler-Snertloop werd dit jaar gewonnen door Jos Boonstra uit Roden.
Reageer!

Doelpuntenmachine WKE op volle toeren

EMMEN â?? In de zondag 3e klasse C walste WKE op sportpark Grote Geert met een 9-0 zege over Ruinen heen. De wedstrijd begon wat onwennig, maar nadat Henk Bakker in de 11e minuut de score opende met een schot, nog even aangeraakt, in de kruising, gingen de remmen los bij WKE. 1-0.
Reageer!

Geen punten voor NWVV na doelpuntrijke wedstrijd

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F verloor NWVV de uitwedstrijd tegen VCG na 4-3 ruststand met 5-4. De mannen van trainer Geert Aalderink begonnen goed aan de wedstrijd want in de 12e minuut was het Mark Kok die de bal uit een hoekschop keurig binnen kopte. 0-1.
Reageer!

Duur puntverlies voor Titan tegen DVC 59

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E liet Titan op eigen veld dure punten liggen na een 0-0 eindstand tegen DVC’59. De thuisploeg nam vanaf het begin het initiatief en creëerden zich vele kansen zonder dat DVC’59 daar aanvankelijk iets tegenover kon zetten.
Reageer!

SC Angelslo verliest in slotfase van SJS

STADSKANAAL - Beide partijen hebben veel last van de harde wind en regen op een glad kunstgrasveld. SC Angelslo speelt iets beter in het begin van de wedstrijd en komt in de 14e minuut op 0-1 als Nino Pitta een afgeslagen bal simpel binnentikt.
Reageer!

Collectief beter Schoonebeek wint bij Witteveense Boys

WITTEVEEN - Afgelopen zondag moest Schoonebeek op bezoek bij laagvlieger Witteveense Boys en ging het beste met de omstandigheden om en won met 4-2. Ondanks de voorlaatste plaats op de ranglijst kwam de thuisploeg in de 15e minuut op voorsprong. Een corner werd weggekopt door Justin Katuin, maar de afvallende bal werd door Niels Huizing binnen getikt. 1-0.
Reageer!

Weerdinge stelt teleur tegen hekkensluiter Musselkanaa

MUSSELKANAAL – In de zondag 3e klasse C lukte het Weerdinge niet om punten te pakken in en tegen Musselkanaal. Het op de vijfde plaats staande Weerdinge kon een 3-0 voorsprong niet vasthouden en verloor uiteindelijk met 4-3 van het op de laatste plaats staande Musselkanaal.
Reageer!

Twedo en Dalen in evenwicht

DALEN – De burentwist tussen Dalen en Twedo in de derde klasse C eindigde na een 1-0 ruststand in een 1-1 gelijkspel. De thuisclub speelde vooral in de eerste helft een goede wedstrijd maar kon dit niet echt uitdrukken in meer doelpunten dan die van Martijn Verdoold.
Reageer!

Mokerslag voor EHS 85

SCHOONOORD – In de zondag 4e klasse E werd EHS’85 uit Emmerschans door KSC getrakteerd op een flinke mokerslag. De mannen van trainer Johan Hollen werden met een 8-0 nederlaag weer naar huis gestuurd. De “schansker” waren vanaf het begin kansloos tegen de promovendus uit Schoonoord.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda