Voetbal

FC Emmen slaat dubbelslag op Transfermarkt

EMMEN - FC Emmen doet vandaag bijzonder goede zaken op de transfermarkt. De Drentse profclub wist van twee spelers een krabbel te bemachtigen en kan derhalve twee aanwinsten voor het volgende seizoen voorstellen: Jeroen Veldmate rondde vanochtend de medische keuring met succes af en komt transfervrij over vanuit Denemarken; hij tekende voor één seizoen.
Reageer!

FC Emmen contracteert middenvelder Willem Huizing

FC Emmen contracteert vandaag de 13e contractspeler voor het seizoen 2017/2018. De 22 jarige Willem Huizing zal na 11 seizoenen sc Heerenveen de overstap naar de enige Drentse profclub maken.
Reageer!

FC Emmen trekt verdediger Joris Voest aan

EMMEN - FC Emmen kwam gister met Joris Voest tot een akkoord om zijn profcarrière in Drenthe een vervolg te geven. Vanaf zijn vakantieadres gaf Voest via zijn zaakwaarnemer Tim Vrouwe zijn jawoord aan Emmen. Voest kwam vanaf 2006 uit voor de jeugd van Heerenveen, en haalde sportief succes met Oranje-17 waarmee hij als basisspeler in 2012 het EK won.
Reageer!

FC Emmen lijft spits Mario Bilate in

EMMEN - FC Emmen heeft met Mario Bilate overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van één seizoen met daarbij een optie voor nog een extra seizoen.
Reageer!

Gerardus Majella School naar landelijke finale schoolvoetbal in Zeist!

NIEUW SCHOONEBEEK - Het voetbalteam uit groep 6 met van de Gerardus Majella School in Nieuw Schoonebeek platste zich voor de landelijke van schoolvoetbal in Zeist. Na de voorronden in Emmen en Steenwijk was Jubbega de volgende stap naar Zeist waar de landelijke finale zal plaatsvinden.
Reageer!

Promoties voor scheidsrechters HZOD

EMMEN/REGIO – De opleidings- en begeleidingsactiviteiten van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost-Drenthe (HZOD) werpen steeds meer vruchten af.
Reageer!

Net geen podium voor Bjarne Hemme

AMERSFOORT – Het Nederlands kampioenschap jeugdwielrennen heeft de renners van WSV Emmen deze keer geen medailles opgeleverd.
Reageer!

JC1 MHC Emmen kampioen Topklasse Noord

EMMEN - Na een mooi 9-0 zege op de Graspiepers uit Drachten is het team JC1 van hockeyclub Emmen kampioen geworden in de Topklasse Noord.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda