Voetbal

Trainers selectieteams FC Klazienaveen tekenen bij

KLAZIENAVEEN - Patrick Beek (hoofdtrainer) en Rob Brookman (assistent-trainer) hebben hun contract bij FC Klazienaveen verlengd. Patrick Beek, de 44-jarige trainer uit Zuidlaren, was eerder werkzaam bij onder meer de jeugd van Sc Heerenveen, vv Gasselternijveen, Veendam 1894 en Glimmen. Hij werd in 2019 aangesteld als hoofdtrainer bij FC Klazienaveen en tekent nu bij voor, in ieder geval, twee extra seizoenen.
Reageer!

Finaledag PWZ-toernooi in teken van respect en sportiviteit

Emmen / Steenwijksmoer- De organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) en scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) nemen komende zaterdag tijdens de finaledag in sporthal Angelslo extra maatregelen om de sportiviteit en het respect voor de arbitrage te waarborgen.
Reageer!

Jan Zwiers nieuwe algemeen directeur FC Emmen

EMMEN - Jan Zwiers wordt per 1 maart 2020 de nieuwe algemeen directeur van FC Emmen. Deze functie werd tot op heden ad-interim ingevuld door voorzitter Ronald Lubbers. De 53-jarige Zwiers werd in 2014 wethouder van de gemeente Coevorden namens BBC2014 (Belangen Buitengebied Coevorden). In april 2018 begon hij aan zijn tweede termijn. Daarvoor werkte hij onder andere bij een woningcorporatie en in accountancy. De nieuw algemeen directeur werd geboren in Zwinderen en groeide op in Oosterhesselen. Hij is zeker geen onbekende voor de club, hij stond er zelfs twee jaar lang als doelman onder contract. Ook werd hij in april 2019 lid van de Raad van Commissarissen van FC Emmen.
Reageer!

Be Quick’28 wint na spannende finale Ladies Cup

EMMEN - In een spannende finale van de Ladies Cup met kansen over en weer, wist Be Quick’28 in Sporthal Angelslo enkele minuten voor tijd de winnende treffer te maken. Heerenveense Boys moest in dit zaalvoetbaltoernooi voor ladies genoegen nemen met de tweede plaats. De strijd om de derde en vierde plaats wist FC Klazienaveen te winnen door NKVV/Germanicus/CSVC pas na strafschoppen te verslaan.
Reageer!

Hansje de Jonge-0ud en Theo Oud na 60 jaar nog een gelukkig paar

EMMEN – Op oudejaarsdag vierden Hansje Oud-de Jonge en Theo Oud uit Emmen hun 60-jarig huwelijksfeest nadat het ruim 65 jaar geleden voor het eerst contact kreeg tijdens een vakantie op Ameland. Daar troffen de Groningse Hansje en de in Joure geboren Theo, op dat moment militair, elkaar voor het eerst en volgde er een dansavond. Aan het eind van de vakantie werden tijdens de boottocht naar het vasteland adressen uitgewisseld.
Reageer!

Schoonebeker Pluim en Glazen Camera

SCHOONEBEEK – Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie reikte burgemeester Eric van Oosterhout de Schoonebeker Pluim uit aan André Lambers. Hij deed dat namens de plaatselijke Culturele Raad. Lambers kreeg de ‘erkenningprijs’ als voorzitter van de Historische Vereniging Nei-Schoonebeek. Hij zet zich in voor het behoud van cultureel-historisch waardevolle objecten in het grensdorp.
Reageer!

Fit Boys sportiefste vereniging van Drenthe

EMMEN/ REGIO - Voetbalvereniging Fit Boys uit Beilen is vrijdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. Zaterdag 2e klasser Drenthina werd in het Fair Play-klassement tweede en SV Mussel (zaterdag 4e klasser) legde beslag op de verdienstelijk derde plaats.
Reageer!

Hilal Ben Moussa keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Na een buitenlands avontuur keert Hilal Ben Moussa terug bij FC Emmen. De 27-jarige middenvelder heeft zijn contract bij het Roemeense ACS Sepsi OSK laten ontbinden en heeft in Emmen een verbintenis voor een half jaar getekend.
Reageer!

Fair Play prijs 2019 voor Fit Boys

EMMEN/ REGIO - Voetbalvereniging Fit Boys uit Beilen is vrijdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. Zaterdag 2e klasser Drenthina werd in het Fair Play-klassement tweede en SV Mussel (zaterdag 4e klasser) legde beslag op de verdienstelijk derde plaats. Respect
Reageer!

Drie clubs genomineerd voor Fair Play-prijs HZOD

EMMEN / REGIO - De voetbalclubs Drenthina, Fit Boys en SV Mussel zijn in de race voor de Fair Play Cup 2019 van scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD). Tijdens de nieuwjaarsreceptie van HZOD op vrijdagavond 3 januari a.s. zal bekend worden gemaakt wie zich tot de sportiefste voetbalclub van het seizoen 2018-2019 mag kronen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda