Voetbal

Ab Jagersma ontvangt ‘gouden scheidsrechtersfluit’

Assen / Noord-Sleen - Ab Jagersma ontving zaterdagmiddag uit handen van de commissaris van de koning Jetta Klijnsma de “Gouden Scheidsrechtersfluit – COVS 2018” voor zijn grote verdiensten voor de voetbalarbitrage. Klijnsma sprak bij de overhandiging lovende woorden over de inzet en betrokkenheid van de 70-jarige inwoner van Noord-Sleen.
Reageer!

Johan Derksen gastspreker tijdens sponsor avond vv SVBO

BARGER OOSTERVELD - De van TV bekende scherpe analyticus en voormalig ploeggenoot van Rolf Veneboer zal deze speciale sponsoravond voor SVBO sponsoren een lezing geven in de kantine van SVBO. Wij verwachten uiteraard dat hiervoor veel belangstelling zal zijn van de sponsoren van de zondag 1e klasser SVBO en zouden daarom graag vroegtijdig van u willen weten wie of hierbij aanwezig wil zijn.
Reageer!

Trainigskamp SVBO goed voor teambuilding

MARBELLA - Het trainingskamp van 1e klasser SVBO in Marbella zit er bijna weer op. Trainingsarbeid een wedstrijdje spelen, maar vooral ook veel ontspanning als bodem voor een goede teambuilding. Dat moet de basis zijn voor een goede tweede helft van het seizoen. Trainer Rolf Veneboer, bezig aan zij laatste seizoen bij de Barger Oostervelders, verwacht nog goede prestaties neer te kunnen zetten.
Reageer!

Spelers SVBO leefden zich uit op het strand

MARBELLA - De tweede dag van het trainingskamp van SVBO in Marbella stond de middag geheel in het teken van het strand. Trainer Rolf Veneboer had ondanks het minder goede weer een stevig programma uitgestippeld voor zijn selectie. Sommige onderdelen ontspannend, maar ook onderdelen die een behoorlijke aanslag op de conditie van de spelers in hakte.
Reageer!

Sincerus Letselschade blijft hoofdsponsor SVBO

MARBELLA - Zondag 1e klasser SVBO uit Barger Oosterveld is ook de komende twee jaar verzekerd van een hoofdsponsor. Deze mededeling deed Henk Wacker van de sponsorcommissie van svbo uit Barger Oosterveld aan de spelers en bestuur tijdens het trainingskamp in Marbella. De huidige sponsor Sincerus Letselschade uit Emmen is bezig aan zijn tweede seizoen bij SVBO en het aflopende contract is nu tot tevredenheid van beide partijen met twee jaar verlengd.
Reageer!

Waylon, The Wild Romance en Martijn Fischer naar Retropop

EMMEN - Retropop voegt 3 nieuwe namen toe aan de line up van het 2-daagse festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Waylon, The Wild Romance en Martijn Fischer zingt Hazes worden toegevoegd aan het programma op zaterdag 9 juni.
Reageer!

Geert Fuhler erelid vv SVBO

BARGER OOSTERVELD – Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van de vv SVBO in Barger Oosterveld ging voorzitter Gerard Feringa in vogelvlucht even door het afgelopen jaar waarin SVBO onder anderen een complete nieuwe accommodatie kreeg met twee kunstgrasvelden.
Reageer!

Fair Play prijs 2017 voor Valther Boys

EMMEN/REGIO - Valther Boys is tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. De prijs werd dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD uitgereikt door Henk de Haan, oud-voetballer, scheidsrechter en entertainer. Zaterdag 2e klasser DZOH eindigde op de tweede plaats en zondag 3e klasser Twedo werd verdienstelijk derde.
Reageer!

Sherida Spitse reikt prijzen uit bij Ladies Cup Emmen

BARGER OOSTERVELD - Dinsdag 2 januari vindt de finale van de Indoor Soccer Ladies Cup Emmen plaats. Zes teams hebben zich weten te plaatsen voor de finale. De vrouwen van CEC, Emmen, FC Ter Apel'96, SVBO, SVO BDE en Zwartemeerse Boys hebben zich door de voorronde weten te knokken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda