Voetbal

FC Emmen bekroond debuut in de eredivisie met overwinning

DEN HAAG - FC Emmen is zondagmiddag in Den Haag verrassend goed van start gegaan in haar eerste wedstrijd in de eredivisie. In de Cars Jeans Stadion werd na een 0-2 ruststand met 2-1 van ADO Den Haag gewonnen. FC Emmen begon redelijk goed aan de wedstrijd, maar na een kwartiertje trok ADO Den Haag de wedstrijd naar zich toe.
Reageer!

SC Erica-trainer Erwin Sikkes maakt debuut als hoofdtrainerTijdens AH Offerein Bokaal

HOOGEVEEN/ERICA – Ook dit jaar start SC Erica de voorbereiding in Hoogeveen tijdens het sterk bezette toernooi om de AH Offerein Bokaal. Het doet dat met een nieuwe trainer in de persoon van Erwin Sikkes. De nieuwe trainer is geen onbekende bij de Ericanen, want hij speelde er zelf zes seizoenen en had de laatste drie seizoenen de tweede selectie onder zijn hoede.
Reageer!

Spits Nicklas Pedersen tekent bij FC Emmen

EMMEN - Zo vlak voor de start van de eredivisie heeft FC Emmen zich versterkt met Nicklas Pedersen (30). De 14-voudig Deens international heeft de medische keuring succesvol afgerond en tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar.Sinds 2012 speelde de spits op het hoogste niveau in België, bij KV Mechelen, KAA Gent, KV Oostende en opnieuw KV Mechelen.
Reageer!

Zeldzame schildpad geboren in WILDLANDS

EMMEN - In WILDLANDS is vanochtend in de Vlindertempel een mini-driekielstraalschildpad in het verblijf ontdekt. Dit is een hele verrassing, want het was niet bekend dat er eieren gelegd waren. Misschien worden er in de komende dagen nog meer kleintjes gevonden, want vrouwtjesschildpadden zijn bijzonder goed in het verstoppen van de eieren onder de grond. WILDLANDS is het enige park in Nederland waar je deze diersoort kunt bewonderen.
Reageer!

FC Emmen weet te winnen van FC Groningen

ROLDE - Afgelopen woensdag leverde FC Emmen een prima prestatie door op het veld van zondag eersteklasser SVBO met 3-2 van Jong AZ te winnen. Zaterdagmiddag werd wederom gewonnen. Mede-eredivisionist FC Groningen werd op het veld van Rolder Boys met 1-0 verslagen. Anco Jansen schoot vanaf de stip raak. Met dit resultaat kan FC Emmen uiteraard bijzonder tevreden zijn. Bij vlagen was ook goed spel te zien en dan met name in de tweede helft. In de eerste helft was het even aftasten en was het FC Groningen dat veelvuldig de aanval zocht.
Reageer!

FC Emmen wint van Jong AZ

BARGER OOSTERVELD - Jong AZ was vorig jaar slechts een figurant in de Jupiler League, speelde ook vrij voorzichtig en veelal de zogenaamde â
Reageer!

FC Emmen - Jong AZ op sportpark SVBO

BARGER OOSTERVELD - Vanmiddag, woensdag 18 juli, speelt FC Emmen op het sportpark van vv SVBO tegen Jong AZ. De oefenwedstrijd wordt gespeeld om 15.00 uur. Jeugd tot en met 16 jaar heeft (op basis van legitimatie) gratis toegang om de eredivisionist te zien spelen. Voor toeschouwers van 17 jaar of ouder is de entree 5. euro
Reageer!

Uitgebreid programma tijdens Open Dag FC Emmen

EMMEN - Op zondag 15 juli aanstaande houdt de nieuwbakken eredivisionist FC Emmen weer haar jaarlijkse open dag. Er is tussen 10.30 uur en 16.15 uur op stadion De Oude Meerdijk een programma samengesteld voor jong en oud. Er zullen rondleidingen worden gegeven door het stadion.
Reageer!

FC Emmen neemt aanvaller Jafar Arias over van FC Dordrecht

EMMEN - Nadat afgelopen weekend de geruchten over de komst van een spits naar FC Emmen steeds hardnekkiger werden, kan het nu officieel worden bevestigd: FC Emmen neemt per direct Jafar Arias over van FC Dordrecht. De 23-jarige Arias stond nog één seizoen onder contract bij de Schapekoppen, dus eerst moesten de clubs er onderling uitkomen
Reageer!

Dennis Telgenkamp blijft bij FC Emmen

EMMEN - Twee dagen voor de eerste training van het nieuwe seizoen heeft FC Emmen overeenstemming bereikt met Dennis Telgenkamp over verlenging van zijn aflopende verbintenis. De 31 jarige keeper, die sinds de zomer van 2015 in Emmen onder de lat staat, tekent één jaar bij.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda