Voetbal

Schoonebeek kan ook tegen Titan het ontij niet keren

NIEUW WEERDINGE - Na de ruime nederlaag (1-5) tegen koploper HODO vorige week, moest Schoonebeek nu uit naar de andere koploper Titan. Schoonebeek is tot nu toe nog puntloos en Titan foutloos met drie overwinningen uit drie wedstrijden. Schoonebeek probeerde het wel, maar het kwaliteitsverschil was gewoon te groot. Titan hield dan ook terecht de punten in Nieuw Weerdinge met een duidelijk 5-1 overwinning.
Reageer!

Erica 2 pakt tweede overinning op rij

ERICA - Na de nipte nederlaag tegen de jonge honden uit Schoonebeek, stonden er voor het tweede elftal van Erica â??86 liefst 2 thuiswedstrijden op de planning. Allereerst kwam VEV 2 op bezoek. Na een afwachtend begin nam 86 het initiatief in handen en dit resulteerde al snel in de openingstreffer.
Reageer!

FC Ter Apel ’96 en SVV’04 delen de punten.

TER APEL In een wedstrijd gekenmerkt door ??bloed - zweet en tranen?? moesten beide ploegen uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Een wedstrijd waar SVVâ??04 dicht bij de eerste overwinning van dit seizoen was, maar in de slotfase wist FC Ter Apel â??96 toch nog de gelijkmaker te scoren. Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag want beide ploegen waren aan elkaar gewaagd.
Reageer!

SVBO zat wint met 2-1 van buurman Sc Angelslo

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse E won de zaterdagafdeling van SVBO met 2-1 van buurman Sc Angelslo. SVBO kwam al vroeg op een 1-0 voorsprong via Nick Klingenberg, maar na een kwartier spelen kwam Sc Angelslo weer op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van SVBO. Na een uur spelen stond Nick Klingenberg goed opgesteld bij de tweede paal om een voorzet binnen te koppen. Eindstand 2-1.
Reageer!

Erica 86 2 verliest eerste duel tegen SVV 04

SCHOONEBEEK - Erica '86 2 waande zich een half uur voor de wedstrijd in Schoonebeek tegen de plaatselijke SVV '04 5 alsof het in de Champions League vertoefde. De standaard van het warmlopen in de reserve 6e klasse is een keer over de breedte van het veld heen en weer lopen, vijf keer over of naast het doel schieten en dan wachten op de scheidsrechter.
Reageer!

WKE-16 begint met nederlaag in de 3e klasse

EMMEN -?? Promovendus WKE-16 wist de eerste competitiewedstrijd in de 3e klasse C tegen Musselkanaal niet in winst o te zetten. Na een 0-0 ruststand won Musselkanal met 2-1. Henk Bakker, de in potentie beste speler van WKE-16, werd in balbezit direct door enkele spelers van Musselkanaal geneutraliseerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda