Voetbal

Mooie promoties scheidsrechters HZOD

EMMEN / REGIO - De KNVB heeft afgelopen week de promoties van scheidsrechters voor het seizoen 2019-2020 bekendgemaakt. Liefst 18 leden van scheidsrechtersvereniging HZOD fluiten komend seizoen op een hoger niveau. Dat is volgens voorzitter Theo Hein een unicum in de clubhistorie. De preses is dan ook trots op de mooie resultaten.
Reageer!

FC Emmen speelt eerste oefenwedstrijd bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Eredivisionist FC Emmen speelt haar eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar het volgende seizoen bij SVBO. Op donderdag 27 juni zullen de rood-witten het om 19.00 uur opnemen tegen het Drenst Verbond All Star Team. De wedstrijd is uiteraard voor iedereen toegankelijk. De entree bedraagt € 4 voor jeugd t/m 11 jaar. Bezoekers van 12 jaar en ouder betalen € 8.
Reageer!

FC Emmen OldStars naar Walking Football toernooi Benfica.

EMMEN - Vanmorgen zijn de spelers en begeleiders van het FC Emmen OldStars/Walking Football team naar Portugal vertrokken voor een twee-daags internationaal Walking voetbaltoernooi bij SL Benfica. Het team bestaat uit de spelers Kees Veenstra, Henri de Leeuw, Fred Wildenburg, Jan Kuper, Jan Dijkgraaf (niet op de foto), aanvoerder Richard Warczinsky, trainer John Doek en coordinators en leiders Joep Hiddink en Jos Schaart.
Reageer!

Joop Brussen ontvangt Gouden KNVB Scheidsrechterspeld

EMMEN - Joop Brussen is voor zijn verdiensten voor de voetbalarbitrage afgelopen week onderscheiden met de Gouden Scheidsrechtersspeld. De 63--jarige in Emmen woonachtige Brussen is al meer dan twintig jaar actief als KNVB-scheidsrechter.
Reageer!

Titan vergeet te scoren tegen Read Swart

APPELSCHA - Het is Titan niet gelukt om via de finale voor promotie naar de 3e klasse af te dwingen. Read Swart uit De Knipe was op het sportpark van Stanfries in Appelscha na een ruststand van 1-0 met 2-1 de baas over de Nieuwe Weerdingers. Nadat Titan vanaf het begin op jacht ging naar een doelpunt kreeg het in de eerste 20 minuten ook kansen. Het was echter Read Swart doelman Justin de Vries die mogelijkheden van o.a. Harmjan Moesker met goed keeperswerk onschadelijk maakte.
Reageer!

Semi-interland Noord-Nederland/ Noord-Duitsland in stadion De Oude Meerdijk

EMMEN - Op 15 juni 2019 wordt in stadion De Oude Meerdijk de semi-voetbalinterland Noord-Nederland tegen Noord-Duitsland gespeeld. Tussen 1913 en 1960 werd deze wedstrijd 28 keer georganiseerd. En de semi-interland is nu dankzij een groep enthousiaste voetballiefhebbers terug op de voetbalkalender. Top amateurspelers uit het Noorden van Nederland en Duitsland zullen er op gebrand zijn op een sportieve manier de overwinning binnen te halen.
Reageer!

Anco Jansen langer bij FC Emmen

EMMEN - Het contract van onze aanvoerder Anco Jansen is opengebroken. De dertigjarige spelmaker had nog een contract voor één seizoen. Dat contract is opengebroken en nu staat Anco nog voor de komende twee seizoenen onder contract, waarna de club nog een optie heeft voor nog een jaar. Jansen: â??Ik heb het hier goed naar mijn zin. Het waren twee fantastische seizoenen en de club is op alle vlakken groeiende. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen. Toen handhaving een feit was zei ik op het plein al â??Tot volgend seizoenâ?? tegen de supporters. Die woorden zet ik nu kracht bij. Ik hoop dat dit ook een signaal is naar andere spelers.â??
Reageer!

FC Klazienaveen volgend seizoen 3e klasse

KLAZIENAVEEN – Na een zeer teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Loppersum degradeert FC Klazienaveen naar de 3e klasse. Op sportpark De Planeet gingen de Klazienaveners na een 0-3 ruststand met 0-4 de bietenbult op.
Reageer!

DVC’59 neemt eerste horde voor klassebehoud

ALTEVEER - In de strijd om zich in de zondag 4e klasse E te handhaven moest DVCâ??59 zondagmiddag op bezoek bij Alteveer de nummer twee van de zondag 5e klasse F. Na een 0-1 ruststand wonnen de mannen van trainer Martin Koppenol met 5-1 deze wedstrijd. Geen promotie dus voor Alteveer.
Reageer!

Drenthina via strafschoppen naar de naar volgende ronde

BURGUM - Voor Drents kina is de deur naar de zaterdag 1e klasse nog altijd open na een 0-0 eindstand in Burgum tegen BCV de nummer twee in de 2e klasse L. Via het beter nemen van strafschoppen gaat Drents kina door naar de volgende ronde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda