Voetbal

SV Meppen begint met gelijkspel in de 3e Bundesliga

MEPPEN - Voor de SV Meppen is de nieuwe competitie na een 1-0 ruststand met een 2-2 gelijkspel van start gegaan. De promovendus moest in de Hansch-Arena Meppen aantreden tegen FC Warzburger Kickers dat vanuit de 2e Bundesliga degradeerde.
Reageer!

FC Emmen ruim langs Quick ’20

FC Emmen heeft het oefenduel tegen de derde divisionist Quick ’20 met 6-0 gewonnen. Opvallendste speler was Youri Loen die twee keer met een vrije trap ineens doel trof. De Emmenaren vertrekken vrijdag naar het trainingskamp in Enschede voor een driedaags verblijf.
Reageer!

FC Emmen oefent donderdag thuis tegen Quick ’20

EMMEN - FC Emmen oefent aanstaande donderdag (20 juli) in de eigen JENS Vesting tegen de derde divisieclub Quick ’20. Het duel tegen de formatie uit Oldenzaal begint om 20.00 uur. De toegang is geheel gratis via ingang Oost. Het supportershome is tevens geopend voor een hapje en een drankje.
Reageer!

FC Emmen niet tegen PEC Zwolle opgewassen

WIJTHMEN - FC Emmen heeft in de eerste serieuze testwedstrijd van de voorbereiding haar meerdere in PEC Zwolle moeten erkennen. De eredivisionist won in het onder de rook van Zwolle liggende Wijthmen met 3-0, een eindstand die redelijk in overeenstemming met de krachtsverhouding was.
Reageer!

Oefenprogramma FC Emmen kent twee wijzigingen

EMMEN - De oefenwedstrijd van FC Emmen tegen het Engelse Plymouth Argyle FC, gepland voor dinsdag 25 juli 2017 gaat niet door. Op last van de burgemeester wordt de oefenwedstrijd uit veiligheidsoverwegingen geannuleerd.
Reageer!

FC Emmen loopt in slotfase weg van sterke selectie Drents Verbond

EMMEN - Vanaf morgen gaat FC Emmen toewerken naar een basisopstelling wanneer het voor het vierde oefenduel op bezoek gaat bij eredivisionist PEC Zwolle. De tijd van wisselende formaties werd donderdagavond afgesloten met een 4-1 zege op de selectie van het Drents Verbond.
Reageer!

FC Emmen strikt aanvaller Anco Jansen

EMMEN - FC Emmen kwam vanavond tot een akkoord met aanvaller Anco Jansen. De 28 jarige aanvallende middenvelder doorliep het grootste deel van de jeugdopleiding van Zwolle, speelde daarna in de Eredivisie voor De Graafschap, Roda JC en kwam de laatste twee seizoenen uit voor het Turkse Boluspor.
Reageer!

FC Emmen start oefenseizoen met twee keer winst

EMMEN - Liefst 20 spelers maakten hun opwachting in de selectie van FC Emmen in het eerste oefenduel tegen de amateurvereniging Emmen. De eindstand van 5-0 stond al bij rust op het scorebord. Vast was wel dat de formatie in de eerste helft het beste uit de verf kwam. Het duo Cas Peters/Alexander Bannink aangevuld met Mario Bilate lijkt een zekerheidje. Alexander Bannink kopte al na vijf minuten de 0-1 binnen en nam later ook de 0-3 voor zijn rekening met een assist van Cas Peters. Laatstgenoemde had daarvoor de 0-2 binnen gekopt. Kort voor rust verhoogde Youri Loen met een vrije trap ineens de stand tot 0-4 en in de slotminuut was Mario Bilate succesvol. Hij veroverde zelf de bal en passeerde vervolgens de prima doelman Lars van der Swaluw. Lukkien liet centraal achterin Keziah Veendorp en Jeroen Veldmate van start gaan. Ze hadden het niet echt moeilijk hoewel met name Jordy Gierveld en Janiek Arends bij de amateurs af en toe voor dreiging zorgden.
Reageer!

Grootse opening FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - De fusie tussen v.v. Zwartemeer en v.v. Klazienaveen werd afgelopen zaterdag bekrachtigd met een groot feest. Een groot moment in de Klazienaveense voetbalhistorie met een spectaculaire voetbaldag voor jong tot oud luister bij gezet worden. De voetbaldag begon met een spellenmiddag en toernooi voor alle junioren, van puppies t/m JO19.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda