Voetbal

WKE zonder Jan Oosting (wit) nooit meer hetzelfde

EMMEN - Zaterdagmiddag werd ik opgeschrikt door de mededeling dat (Witte) Jan Oosting plotseling was overleden. ??s Morgens had hij nog gewerkt en even nadat hij was thuisgekomen werd hij onwel en overleed ter plaatse. Jan was niet zo maar een WKE-er, als je op het voetbalveld kwam kon je niet om hem heen. Ik kende Jan al zoâ??n kleine 60 jaar. We speelden beiden in de jeugd van v.v. Emmen.
Reageer!

Drenthina en Peter Timmer verlengen contract.

EMMEN - Zaterdag tweedeklasser Drenthina uit Emmen heeft het contract met oefenmeester Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 2e seizoen in bij Drenthina. Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging. Voorzitter Willem Jan Alders hierover:
Reageer!

Schoonebeek hervat competitie met onverdiende nederlaag

SCHOONEBEEK - Schoonebeek hervatte de competitie uit tegen Wijster. Het verschil op de ranglijst was slechts 2 puntjes in het voordeel van Wijster, en ook op het veld was er weinig verschil. Beide teams kenden een lange winterstop (vanaf 9-12-2018) en hadden moeite om op een redelijk, maar steeds slechter, bespeelbaar veld de draad weer op te pakken.
Reageer!

SC Angelslo verliest uit bij SCN (2-1)

NIEUWLANDE - SC Angelslo en SCN beginnen aardig aan de wedstrijd met goed positiespel maar de harde wind zorgt er voor dat veel passes niet aankomen. SC Angelslo wacht af en laat SCN het spel maken in het begin van de wedstrijd. SCN krijgt in de 9e minuut al een kansje maar doelman Brands staat op de goede plek.
Reageer!

VEV - SETA gestaakt na blessure scheidsrechter

KLAZIENAVEEN NOORD - De wedstrijd VEV - SETA in de zaterdag 5e klasse F is afgelopen zaterdag gestaakt bij de stand van 2-1. De reden hier van was een blessure van de scheidsrechter de heer Smit. Wanneer de overige 35 minuten worden ingehaald is nog niet bekend. VEV opende voortvarend en kwam al na 4 minuten op voorsprong door Mike Veldman.
Reageer!

Winst en verlies voor SVBO(zat)

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse E kende SVBO winst en verlies. Het won de wedstrijd tegen MSC met 2-1, maar zag doelman Marc Bruinewoud met afgescheurde achillespees naar het ziekenhuis verdwijnen. De eerste helft van de wedstrijd gebeurde er maar weinig volgens trainer Jan Moes. SVBO zag een schot van Sonny Koops op de lat uiteen spatten en de bezoekers uit Meppel zagen een inzet rakelings naast gaan.
Reageer!

Erica 86 vergeet te winnen van VCG

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F leek het op de laatste plaats staande Erica’86 voor een verrassing te zorgen in Geesbrug, maar verloor na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 3-2 van VCG de nummer 2 op de ranglijst. In de eerste helft was de thuisclub de bovenliggende ploeg die feller en gretiger speelde dan de gasten uit Erica.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda