Voetbal

Klazienaveen bezwijkt onder dadendrang The Knickerbockers

EMMEN – Op sportpark de Planeet werd voorafgaande aan de wedstrijd Klazienaveen – The Knickerbockers een minuut stilte gehouden na het plotseling overlijden van de 39-jarie Erik Beekman, jeugdleider bij KZC C1.
Reageer!

VIOS en Valther Boys delen de punten

OOSTERHESSELEN – Valther Boys moest naar VIOS dat goed op dreef is. Het staat 6e op de ranglijst en ongeslagen bovenaan in de derde periode. ValtherBoys staat in de derde periode op de tweede plaats.
Reageer!

Schoonebeek pakt winst in slotfase tegen DSC’65

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag moest Schoonebeek tegen DSC’65 en had alleen nog een theoretische kans op nacompetitie voor promotie, Ook DSC’65 heeft nog een paar puntjes nodig om de nacompetitie ontlopen.
Reageer!

Bargeres laat een van de laatste kansen liggen tegen SVV 04

EMMEN - Voor Bargeres is het doek bijna gevallen. Met nog 8 punten achterstand op Musselkanaal en CEC en 11 punten op Twedo is degradatie nauwelijks meer af te wenden. Zelden is Bargeres zo slecht uit de startblokken gekomen als tegen SVV 04.
Reageer!

Belangrijke winst voor SVBO

BARGER OOSTERVELD - In de zondag 1e klasse F boekte SVBO een belangrijke 2-1 overwinning op Bergum. De mannen van trainer Rolf Veneboer wisten met deze overwinning de directe degradatie te ontlopen.
Reageer!

Moeizame winst voor Sc Erica

ERICA – In de zondag 1e klasse F behaalde Sc Erica een moeizame 1-0 overwinning op LSC 1890. De ploeg van trainer Claus Boekweg kon de puntjes op wel goed gebruiken want de afstand naar de gevarenzone was maar een viertal punten.
Reageer!

VKW verrast vv Emmen maar degradeert wel

WESTERBORK – In de zondag 1e klasse F liep vv Emmen in Westerbork tegen een onverwachte 4-3 nederlaag op tegen degradant VKW. De nummer vier in de Zondag 1e klasse F zag VKW al in de 7e minuut op voorsprong komen via Anjo Willems, maar vier minuten later wist Janiek Arends de stand weer gelijk te trekken. 1-1.
Reageer!

Drenthina in slotfase langs Blauw Wit’34

EMMEN – In de zaterdag 1e klasse E heeft Drenthina zich nog niet verzoend met de degradatie want afgelopen zaterdag won het nipt met 1-0 van Blauw Wit’34. De mannen van trainer Gerrie Benes kregen in de eerste helft de betere kansen via Mark Lubberts en Roland Koops, maar paal en lat stonden succes in de weg.
Reageer!

Erica 86 maakte het Mussel moeilijk

MUSSEL – In de zaterdag 5e klasser E stond voor Erica 86 de uitwedstrijd bij Mussel op het programma. Mussel is op dit moment koploper in de tweede periode en ook op de ranglijst in de race voor een plek in de nacompetitie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda