Voetbal

FC Emmen ook in Waalwijk de deksel op de neus

WAALWIJK - Voor FC Emmen was het vrijdagavond tegen RKC Waalwijk een beetje de wedstrijd van de waarheid gezien de stand op de ranglijst. Helaas gingen de mannen van trainer Dick Lukkien ook in deze wedstrijd in de slotfase onderuit door met 1-0 te verliezen. Bij RKC Waalwijk stond de van AZ gehuurde Thijs Oosting uit Emmen in de spits. Bij FC Emmen ontbraken Glenn Bijl en Caner Cavlan, die nog niet helemaal fit waren voor deze wedstrijd.
Reageer!

Aanvang RKC Waalwijk - FC Emmen vervroegd

VOETBAL - FC Emmen moet vrijdag eerder afreizen naar Waalwijk. De wedstrijd tegen RKC is vervroegd. De wedstrijd stond om 20:00 uur gepland maar wordt, vanwege de kou, verplaatst naar 18:45 uur. De kans bestaat dat de gevoelstemperatuur vrijdagavond onder de -15 graden zakt. Op verzoek van beide ploegen is de aanvangstijd gewijzigd en wordt er een uur en een kwartier eerder afgetrapt. Bij RKC is met man en macht gewerkt om het veld sneeuwvrij te maken.
Reageer!

FC Klazienaveen op zoek naar meerdere jeugdtrainers

KLAZIENAVEEN - Ben jij enthousiast, ambitieus en sociaal vaardig? Kun je goed met kinderen (leeftijdscategorie JO9 of JO12) overweg en ben je daarnaast in het bezit van het gevraagde diploma*? Heb jij, net als wij, de ambitie om de jeugd met plezier en passie nog beter op te leiden? Spreekt jou dat aan en wil je samen met ons stappen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Reageer!

FC Emmen gaat de straat op

EMMEN - Hoofdsponsor EasyToys maakt het mogelijk dat FC Emmen in samenwerking met Naoberschap United vanaf maandag 15 februari start met het organiseren van voetbalactiviteiten in verschillende delen van de gemeente Emmen: FC Emmen De Straat Op. In elf verschillende wijken en dorpen in de gemeente Emmen kunnen kinderen van de basisscholen en middelbare scholen samen met een trainer lekker buiten voetballen.
Reageer!

Anco Jansen vertrekt naar NAC Breda

EMMEN - Anco Jansen maakt de overstap naar NAC Breda. De 31-jarige aanvoerder verlaat FC Emmen na bijna vier jaar trouwe dienst. Sinds Jansen in 2017 in Drenthe neerstreek, ging het crescendo met de club. In zijn eerste seizoen in het rood-wit promoveerde FC Emmen voor het eerst in de geschiedenis naar de eredivisie.
Reageer!

Voetbalvereniging Schoonebeek verlengt contracten met trainers Jorden Abel en Richard Schlüter

NIEUW SCHOONEBEEK - Voorafgaand aan het huidige seizoen spraken beide trainers in de presentatiegids al uit dat ze zich op hun plek voelen bij v.v. Schoonebeek. Allebei balen ze ervan dat ook het huidige seizoen voorlopig onderbroken is. Ook is het afwachten of en hoe het seizoen wordt voortgezet. Het bestuur van Schoonebeek geeft beide trainers in ieder geval het vertrouwen om ook het volgende seizoen actief te zijn bij de voetbalvereniging Schoonebeek.
Reageer!

FC Emmen huurt Luka Adzić opnieuw

EMMEN - Net als vorig seizoen komt Luka Adzi? tijdens de winterse transferperiode naar FC Emmen. Hij wordt door de Drentse club voor de rest van dit seizoen gehuurd van RSC Anderlecht. De geboren Serviër staat sinds 2018 onder contract bij Anderlecht. Daarvoor speelde hij bij Rode Ster Belgrado, waar hij de volledige jeugdopleiding doorliep.
Reageer!

Didier la Torre tekent voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft Didier la Torre gecontracteerd. Hij tekent een contract tot de zomer van 2023, met een optie voor een extra seizoen. De achttienjarige aanvallende middenvelder stond tot 31 december 2020 onder contract bij Allianza Lima, de club waar ook Miguel Araujo en Sergio Peña een verleden hebben. Hij maakt derhalve transfervrij de overstap naar Drenthe.
Reageer!

Jari Vlak eerste aanwinst van 2021 voor FC Emmen

EMMEN - Met Jari Vlak is de eerste aanwinst van 2021 binnen voor FC Emmen. De 22-jarige middenvelder komt over van FC Volendam en tekent op De Oude Meerdijk een contract tot de zomer van 2023, met een optie op een extra jaar.
Reageer!

Vitesse ook een maatje te groot voor FC Emmen

EMMEN – Het is Emmen ook tegen Vitesse niet gelukt om de eerste overwinning in dit seizoen binnen te halen. Na een 0-3 ruststand verloren de Emmenaren uiteindelijk met 4-1. Voor FC Emmen scoorde Michael de Leeuw de enige treffer. Dick Lukkien begon deze wedstrijd met de volgende spelers: Dennis Telgenkamp, Keziah Veendorp, Nick Bakker, Simon Tibbling, Michael de Leeuw, Marko Kolar, Sergio Peña, Donis Avdjaj, Caner Cavlan, Lucas Bernadou en Ricardo van Rhijn. En juist de laatste zorgde met een vreselijke fout binnen twee minuten voor een 1-0 achterstand. Hij wilde even met zijn borst de bal terugkaatsen op doelman Telgenkamp, maar Thomas Buitink was net iets eerder bij de bal dan Telgenkamp.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda