Voetbal

SVBC zonder de opgestapte hoofdtrainer Geert Katoen naar winst

BARGER COMPASCUUM - In de zondag 5e klasse D had SVBC op eigen veld weinig moeite om met een 3-0 eindstand de volle winst te pakken tegen een gehavend Zandpol. De oranjehemden stonden deze wedstrijd onder leiding van elftalleider Erik Harms en voorzitter Harrie Bijl. Hoofdtrainer Geert Katoen besloot nadat hij donderdagavond te horen kreeg dat zijn contract niet zou worden verlengd om direct te stoppen en vertrok.
Reageer!

SVBO zat eindelijk weer drie punten

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D behaalde SVBO zat na drie nederlagen op rij eindelijk weer een overwinning. Na een 1-2 ruststand wonnen de geel-zwarten zaterdagmiddag op het eigen kunstgras met 3-2. De ploeg van trainer Jans Moes moest echter wel even in de achtervolging want de gasten uit De Krim wist al binnen vijf minuten een 1-0 voorsprong te nemen en stonden na een half uur spelen al op 0-2.
Reageer!

Eindelijk de eerste overwinning voor Erica'86

ERICA - In de zaterdag 5e klasse F wist Erica 86 eindelijk de eerste wedstrijdpunten binnen te halen. Op het eigen sportpark De Veenschappen wist Erica 86 na een 1-0 voorsprong bij rust de wedstrijd in de tweede helft winnend af te sluiten. Na een eerste helft waarin goed werd gespeeld en de gasten uit Muntendam weinig tegenstand boden hadden de mannen van trainer Puck Horstman aanvankelijk wel moeite om de geboden kansen ook te verzilveren.
Reageer!

SC Angelslo laat punten liggen in Winschoten

WINSCHOTEN - Nadat de wedstrijd drie kwartier later begon doordat de scheidsrechter niet was komen op dagen liep Sc Angelslo tegen een 3-1 nederlaag op. Het begon door het wegblijven van de scheidsrechter allemaal zeer rommelig, zegt Sc Angelslo trainer Hans Kamphuis.
Reageer!

FC Klazienaveen pakt drie punten in Nijeveen

NIJEVEEN - Om in de zaterdag 3e klasse D enigszins aansluiting te houden bij de kopgroep moest FC Klazienveen wel winnen in Nijeveen bij SVN. Dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is bleek vanmiddag wel. SVN beschikt over een zeer klein veld en ging massaal in de verdediging. Voor elke tegenstander is het dan lastig om daar doorheen te voetballen, zo ook voor FC Klazienaveen.
Reageer!

Zwartemeerse Boys niet verder dan 1-1 tegen SC Balkbrug

ZWARTEMEER - In de zondag 4e klasse D wist Zwartemeerse Boys de thuiswedstrijd tegen het iets lager geplaatste SC Balkbrug niet in winst om te zetten en eindigde na een 0-1 ruststand in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft begon de thuis club wel de bovenliggende partij te worden, maar volgens trainer Tjibbe Bruinsma zag hij bij de tegenstander wel wat meer strijd en zaten er boven op.
Reageer!

Drenthina pakt puntje tegen oploper Gorecht

HAREN – Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd van Drenthina in Haren tegen koploper Gorecht in 1-1. Wij hadden afgesproken om tegen koploper Gorecht iets meer teruggetrokken te spelen en Gorecht op onze helft te krijgen en dan in balbezit snel proberen onze spitsen te bereiken, zegt Drenthina trainer Peter Timmer.
Reageer!

Mijlpaal voor Harmjan Moesker bij monsterzege Titan (0-8)

BUINEN – In de zondag 4e klasse D wist Titan tegen het lager geplaatste een ruime 8-0 monster zege te behalen. De mannen van trainer Martin Koppenol verdeelden de doelpunten over de twee helft en stond het bij rust 0-4. Titan had er zin deze wedstrijd, want in de 10e minuut scoorde Harmjan Moesker de 0-1 zijn 100ste treffer voor Titan en een minuut late was het Thijs Over die de 0-2 scoorde. Daarna duurde het verzet van Buinen tot de 20e minuut toen Thijs Over ook de 0-3 binnen schoot. Julian Bruining bepaalde na een half uur spelen de ruststand op 0-4.
Reageer!

Sc Angelslo is op zoek naar nieuwe Hoofdtrainer

EMMEN - Voor het seizoen 2022/2023 is SC Angelslo op zoek naar een ambitieuze trainer voor de training van de eerste selectie en begeleiding en coaching van het eerste elftal. SC Angelslo is voor deze functie op zoek naar een trainer die een bijdrage kan leveren aan de ambities die de vereniging heeft. Op dit moment komt het eerste elftal van SC Angelslo uit in de vierde klasse D, waar wij met een stabiel elftal binnen enkele jaren een stap hogerop willen maken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda