Voetbal

Resultaat telt bij winst voor Schoonebeek tegen VIOS

OOSTERHESSELEN - Daar waar Schoonebeek de laatste weken onfortuinlijk was, zat het deze keer eens mee. De inhaalwedstrijd tegen VIOS (O) werd enigszins geflatteerd met 2-5 gewonnen. Trainer Arends moest op het laatste moment zijn opstelling nog omgooien, want Jesper Swieters bleef steken in een file en kwam pas de tweede helft in het veld. VIOS voerde de eerste helft de boventoon. Het stak vlot combinerend het middenveld over en zag een bal op de lat en een afgekeurde treffer wegens buitenspel.
Reageer!

SC Angelslo krijgt te weinig bij Onstwedder Boys

ONSTWEDDE - In de 1e helft van de wedstrijd is Onstwedder Boys de betere en krijgt direct al mogelijkheden en in de 6e minuut is het al 1-0 als Rutgert Tipker hard binnenschiet. SC Angelslo speelt niet goed met flink wat fouten achterin. Onstwedder Boys speelt lange ballen en is gevaarlijk voor het doel van SC Angelslo. In de 16e minuut is het al weer raak als Gerko Scheper alleen op keeper Brands afgaat en goed binnenschuift.
Reageer!

Sweel in eigen huis de baas over Schoonebeek

ZWEELOO - Schoonebeek moest afgelopen zondag uit naar Sweel. Door de uitslagen de laatste tijd is Schoonebeek inmiddels afgezakt naar een nacompetitieplek. Tegen Sweel verzuimde Schoonebeek om zich uit de gevarenzone te spelen, Sweel won terecht met 2-0.De gasten stonden weliswaar als eerste voor de warming-up op het hoofdveld van Sportpark Alterberg, maar meer ruimte werd hen na de aftrap niet gegund.
Reageer!

Sweel in eigen huis de baas over Schoonebeek

ZWEELOO - Schoonebeek moest afgelopen zondag uit naar Sweel. Door de uitslagen de laatste tijd is Schoonebeek inmiddels afgezakt naar een nacompetitieplek. Tegen Sweel verzuimde Schoonebeek om zich uit de gevarenzone te spelen, Sweel won terecht met 2-0. De gasten stonden weliswaar als eerste voor de warming-up op het hoofdveld van Sportpark Alterberg, maar meer ruimte werd hen na de aftrap niet gegund. Integendeel.
Reageer!

Nipte nederlaag SC Erica

ERICA – In de zondag 2e klasse L liep Sc Erica met een 1-0 verlies tegen Heerde tegen haar zestiende nederlaag op in dit tot nu zeer teleurstellend seizoen. Zondagmiddag liep het op eigen veld tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen het op de derde plaats staande Heerde.
Reageer!

Titan in en tegen Wijster de sterkste

WIJSTER - In de zondag 4e klasse E behaalde Titan in en tegen Wijster een mooie 2-0 overwinning. De rood-witte brigade uit Nieuw Weerdinge begon goed aan de wedstrijd maar verzuimde te scoren. Na een kwartiertje spelen werd het spel even iets minder en hing er een bepaalde twijfel over de ploeg van trainer Geert Aalderink.
Reageer!

NWVV verdiend langs FC Assen

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F behaalde NWVV een verdiende 2-1 overwinning op FC Assen. Na een 0-1 ruststand wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink met 2-1 door twee doelpunten van Roy Super.
Reageer!

DZOH zonder moeite langs Omlandia

TEN BOER – In de zondag 2e klasse J behaalde DZOH drie belangrijke punten in de uitwedstrijd tegen Omlandia. In ten Boer wonnen de mannen van trainer Martin Drent na een 0-1 ruststand met 2-4. Binnen 30 seconden knalde Ruud klingenberg de bal twee keer tegen de paal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda