Voetbal

Weerdinge laat dure punten liggen tegen vv Sweel

WEERDINGE – In de zondag vierde klasse D liet het op de tweede plaats staande Weerdinge op sportpark De Leegte tegen vv Sweel door eigen fouten dure punten liggen. Na een 2-2 ruststand wist vv Sweel in de slotfase via Wouter van der Veen de volle winst te pakken.
Reageer!

EHS’85 laat SVBC weerloos aan De Weergang

EMMERSCHANS – In de zondag 4e klasse D won EHS’85 met 3-1 van SVBC. Nadat twee goede mogelijkheden geen doelpunten opleverde kwam EHS 85 in de 11e minuut op voorsprong.
Reageer!

SC Angelslo in titanenstrijd op winst bij NKVV

NIEUWE KRIM/DALERPEEL – In de zaterdag 4e klasse D speelde Angelslo afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen hekkensluiter NKVV in Nieuwe Krim/Dalerpeel en won met 2-1.
Reageer!

DVC’59 niet verder dan een punt tegen Sellingen

NIEUW DORDRECHT – In de zondag 4e klasse D kwam DVC’59 op sportpark Bloemendaal niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Sellingen. Na een matige eerste helft kwam de thuisclub zelfs op achterstand door een doelpunt van Ynze Komduur. 0-1 en even later vond de scheidrechter het wel welletjes en floot voor de rust.
Reageer!

Zwartemeerse Boys slaat goed slag tegen DSC’65

ZWARTEMEER – In de zondag vierde klasse D deed Zwartemeerse Boys in de strijd om de dreigende rechtstreekse degradatie te ontlopen goede zaken. Na een 2-1 ruststand wonnen de Zwartemeerders met 3-1 van DSC’65.
Reageer!

SVBO pakt belangrijke zege op VKW

WESTERBORK – In de zondag 1e klasse F pakte SVBO drie belangrijke punten tegen hekkensluiter VKW. Maarten Wielens was met drie treffers en een assist de gevierde man.
Reageer!

Nipte nederlaag voor DZOH

NOORDSCHESCHUT – In de zaterdag 2e klasse J liep DZOH tegen een nipte 1-0 nederlaag op in de uitwedstrijd tegen Noordscheschut.
Reageer!

Klazienaveen wint thuis van Zuidhorn

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse J herstelde Klazienaveen zich van de wanprestatie van vorige week zaterdag toen het in Gramsbergen met 6-1 onderuit ging.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda