Voetbal

s.v. Weiteveense Boys 1 begint seizoen goed met ruime overwinning op DVC’59

WEITEVEEN - In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen nam Weiteveense Boys het op tegen DVC’59 uit Nieuw-Dordrecht. Weiteveen begon sterk aan de wedstrijd en kwam na 3 minuten op voorsprong door Peter Menke na een voorzet van Roudy Steffens. Na dit doelpunt kregen beide ploegen kansen, Frank Peters maakte een aantal uitstekende reddingen na goede aanvallen van DVC’59.
Reageer!

FC Klazienaveen 5 buigt achterstand om

Afgelopen zaterdag is de competitie dan eindelijk begonnen met als eerste tegenstander Erica 3. Trainer Jeroen Berens wil goed beginnen aan het nieuwe seizoen en koos voor een sterk elftal vanaf de aftrap. Vanaf de aftrap was het meteen duidelijk dat het geen makkelijke middag zou worden op sportpark de planeet.
Reageer!

Naamloos bericht

ERICA - Na een succesvolle poulefase in de beker met 9 doelpunten voor en 0 tegen, was het dit weekend tijd voor de eerste competitiewedstrijd van Erica '86 2. Op sportpark de Veenschappen was HZVV 6 de tegenstander. Al vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat 86 een moeilijke middag te wachten stond.
Reageer!

Valtherboys komt te kort tegen Schoonebeek.

SCHOONEBEEK - In de vierde klasse D van het zondagvoetbal de wedstrijd Schoonebeek tegen ValtherBoys. In de beginfase had ValtherBoys een licht overwicht, dit was helaas van korte duur. Schoonebeek stelde snel orde op zaken en kreeg een enorm overwicht. Het team van ValtherBoys heeft in de aanloop naar deze wedstrijd een aantal A-junioren moeten inpassen en deze jongens hebben het nog duidelijk moeilijk met deze sprong naar het eerste team van de Boys.
Reageer!

Schoonebeker supporters grote winnaar bij SVV’04 – Gieten

SCHOONEBEEK - Na afloop van de wedstrijd Gieten waren er alleen maar positieve en lovende woorden van het thuispubliek te horen, “ dit is hoe we de jongens graag willen zien voetballen” en “ wat een inzet en geweldige prestatie van onze jongens “ waren veel gehoorde lof uitingen richting de spelers en technische staf,
Reageer!

Damesvoetbal FC Klazienaveen groeit

KLAZIENAVEEN - Het damesvoetbal in Nederland is, mede ingegeven door het succes van de Oranje Leeuwinnen, groeiende. Ook FC Klazienaveen profiteert hier van mee. Vlak voor het begin van de competitie is het FC Klazienaveen gelukt om een extra meidenteam in te schrijven.
Reageer!

FC Emmen toont karakter en neemt punt mee

NIJMEGEN - FC Emmen heeft de ongeslagen status behouden hoewel daarvoor opnieuw een gelijkspel nodig was: het vierde op rij. Maar dat mocht in dit geval niet deren wat na 92 minuten voetbal stond het nog 1-0 en leek NEC de buit binnen te hebben Het laatste woord was echter aan FC Emmen verdediger Nick Bakker de in de tweede minuut van de extra tijd de 1-1 binnenschoof.
Reageer!

FC Emmen wacht pittige klus in Nijmegen

EMMEN - Het lijkt wel Europa League voetbal voor FC Emmen: eerst een uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen, vijf dagen later gevolgd door een thuiswedstrijd tegen dezelfde tegenstander. Het verschil zit hem ondermeer in het feit dat de resultaten niet bij elkaar opgeteld kunnen worden. Morgen staat eerst het duel in de Jupiler League op het programma, de dinsdag erna komt NEC een tegenbezoek aan Emmen brengen voor de kraker in de eerste hoofdronde van de KNVB beker.
Reageer!

HZOD scoort met talentvolle scheidsrechters

EMMEN/REGIO - De scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid-Oost Drenthe (HZOD) maakt sier met een uniek ontwikkelingstraject voor jonge veelbelovende scheidsrechters. Naast de reguliere rapportage en begeleiding vanuit de KNVB, wil de HZOD beloftevolle scheidsrechters extra begeleiding bieden.
Reageer!

EHS speelt gelijk tegen FC Ter Apel

EMMERSCHANS - De spelers van EHS' nieuwe trainer Cor Lubach zijn afgelopen weekend onderworpen aan een stevig trainingsweekend. Vrijdagavond werd er getraind, met aansluitend een bescheiden feestje voor de selectie. Desondanks werd de selectie zaterdagochtend om 08.15 uur alweer verwacht in de kantine voor een ontbijt. Daarna werd er getraind en geluncht.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda