Voetbal

SVBO wint bij Hekkensluiter

GRONINGEN - SVBO heeft eindelijk eens een overwinning gepakt in 2020. Uit bij hekkensluiter GAVC werd gewonnen. Na 2 gelijke spelen, 2x een 1-0 nederlaag. Werd vandaag gewonnen. 3-2 bij GAVC. De uitslag komt spannend over, maar eigenlijk was het de laatste 10 minuten pas spannend. Vorige week speelde SVBO bij Roden. We kunnen heel kort zijn over die wedstrijd. Een veld waar een gemiddelde boer zijn koe nog niet op zou laten lopen. Maar bij SVBO waren er slechts een paar die nog een voldoende scoorden. Uiteindelijk moest die wedstrijd 0-0 worden, maar één keer balverlies van SVBO werd afgestraft en Roden won met 1-0.
Reageer!

Valthermond vernedert WKE

VALTHERMOND - In de zondag 2e klasse L was Valthermond tactisch, technisch en qua inzet verre de meerdere van het onherkenbare WKE. Na 20 minuten stond het al 3-0 door doelpunten van Maurice Kampman in de 12 minuut, Jens Bulle in de 21 minuut en weer Maurice Kampman in de 27 minuut.
Reageer!

Geen doelpunten bij SC Roswinkel - Buinerveen

ROSWINKEL â?? In de zondag 5e klasse E eindigde de wedstrijd Sc Roswinkel -Buinerveen zoals het ook begon met een 0-0 eindstand. Buinerveen speelde de 1e helft goed mee en kon wel enkele counters plaatsen en kansen scheppen op een doelpunt.
Reageer!

VEV kansloos in Geesbrug

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F liep VEV uit Klazienaveen Noord in Geesbrug tegen VCG een 4-0 nederlaag op. VEV dat door personele problemen, zeer matig presteert op het veld, kon ook zaterdagmiddag geen potten breken. VCG nam vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief en creëerde enkele goede kansen maar de aanvallers hadden het vizier niet op scherp staan.
Reageer!

Matig SVV’04 pakt een punt tegen Bellingwolde

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse C kwam SVV’04 op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Bellingwolde. Optisch had SVV’04 in het begin van de wedstrijd een overwicht, maar de beste kansen binnen een kwartier spelen kreeg Bellingwolde.
Reageer!

SC Angelslo in slotfase onderuit tegen SCN

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D liep Sc Angelslo op sportpark Noord tegen een 3-2 nederlaag in de wedstrijd tegen SCN. De wedstrijd begon in een te laag tempo aan beide kanten op een hobbelig speelveld. SCN krijgt in de 21e minuut een mogelijkheid om op voorsprong te komen maar Erwin Smale schoot tot 2 keer tegen Keeper Brands aan.
Reageer!

Schoonebeek herstelt zich tegen VIOS (O)

SCHOONEBEEK -Nadat vorige week een nederlaag in de tweede periode tegen Sleen werd geleden, kwam zondagmiddag VIOS (O) op bezoek. VIOS, de nummer 12, leek de ideale tegenstander om het zelfvertrouwen weer op te krikken.
Reageer!

Nipte nederlaag voor Titan

SCHOONOORD – In de Zondag 4e klasse D liep Titan zondagmiddag in Schoonoord tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen KSC samen met Sweel koploper in deze klasse. In de eerste helft wisten beide ploegen niet tot scoren te komen.
Reageer!

NWVV walst over FC Assen heen

NIEUW WEERDING - In de zaterdag 5e klasse F had NWVV zaterdagmiddag geen kind aan FC Assen. Na een 3-0 stand bij rust wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink met 5-0. De overwinning kreeg al binnen twee minuten gestalte toen Peter Prins iedereen bij FC Assen een voorzet zag missen en hij de bal bij de tweede paal kon binnen schieten. 1-0.
Reageer!

SVBO (zat) laat het in de tweede helft liggen

BARGER OOSTERVELD - Niet alleen de 5-3 nederlaag tegen het hoger geplaatste DKB uit De Krim, maar de enkelbreuk bij Giovanni Akgun in de allerlaatste minuut van de wedstrijd. Akgun kwam ongelukkig neer bij een hoge inzet en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda