Voetbal

FC Emmen huurt Denis Granecny

EMMEN - FC Emmen huurt Denis Granecny tot het einde van dit seizoen van de Tsjechische club Banik Ostrava. Er is een optie tot koop bedongen. Voor de 21-jarige linksback is het zijn eerste club buiten Tsjechië, waar hij bij Banik Ostrau, Dynamo Ceske Budejovice en Banik Ostrava speelde. Daarnaast heeft hij 38 jeugdinterlands voor Tsjechië op zijn naam staan.
Reageer!

SVBO organiseert voor de 7de keer het Orgon Weekendvoetbal Toernooi

Ook in Barger-Oosterveld rolt de bal weer ! BARGER OOSTERVELD - Direct na de vakantie staat op 14 en 16 augustus voor het 7de keer het Orgon Weekendvoetbal Toernooi op het programma met als deelnemers, Valthermond, DZOH, Gieten, SVBO zon (poule A) en SVBC, Titan, Weerdinge en SVBO zat (poule B). Het wedstrijdschema kunt u vinden op onze website www.vvsvbo.nl of op de website van Orgon www.orgon.nl.
Reageer!

FC Emmen neemt Sekou Sidibe over van PSV

EMMEN - Sekou Sidibe speelt komend seizoen voor FC Emmen. De negentienjarige vleugelspeler had een aflopend contract bij PSV en maakt transfervrij de overstap naar Drenthe. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen.
Reageer!

Stefan van der Lei nog een seizoen bij FC Emmen

EMMEN - Stefan van der Lei heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen voor één seizoen. De 27jarige doelman had een aflopend contract, maar staat nu dus tot de zomer van 2021 onder contract.
Reageer!

Programma Districtsbeker KNVB Afdeling Noord

ZEIST - De lotingen voor de Noordelijke districtsbeker hebben plaatsgevonden en het programma dat op 30 augustus van start zal gaan ziet er als volgt uit:
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Simon Tibbling

EMMEN - Simon Tibbling draagt komend seizoen het rood-wit van FC Emmen. De 25-jarige Zweed komt over van Brøndby IF uit Denemarken, waar hij sinds 2017 actief was. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen. Tibbling begon zijn profcarrière bij Djurgårdens IF, waar hij in 2011 bij de jeugdafdeling kwam. Een jaar later maakte de defensieve middenvelder daar zijn debuut op het hoogste niveau in Zweden.
Reageer!

Indeling zondagvoetbal seizoen 2020-2021

ZEIST - De KNVB maakte de indeling van het amateurvoetbal bekend. Die in het zaterdagvoetbal vind je via deze link. De nieuwe competitie begint - na drie bekerwedstrijden - in het weekeinde van 19 en 20 september. De clubs in de divisies en de hoofdklassen openen hun competitie op 5 en 6 september. Bekijk hieronder de indeling van alle klassen in het zondagvoetbal, met Drentse inbreng.
Reageer!

Caner Cavlan terug bij FC Emmen

EMMEN - Na 1 seizoen bij Austria Wien maakt Caner Cavlan zijn terugkeer bij FC Emmen. De 28-jarige Nederlandse Turk tekent een contract voor 1 seizoen met een optie op een tweede seizoen. Cavlan begon zijn loopbaan bij De Graafschap, waar hij in 2015 een transfer naar sc Heerenveen verdiende. Van 2016 tot 2018 speelde hij in Turkije voor ?anl?urfaspor en Boluspor.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda