Voetbal

Sc Angelslo simpel langs WVV

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D kende Sc Angelslo weinig moeite met WVV. De ploeg uit Winschoten werd na een doelpuntrijke wedstrijd met een 6-3 nederlaag naar het Groninger land terug gestuurd. Sc Angelslo kwam aanvankelijk na een klein kwartiertje op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Mathijs Mollema.
Reageer!

Nipte overwinning voor FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D wist het uit de 2e klasse gedegradeerde FC Klazienaveen de eerste drie punten te incasseren. Op sportpark de Planeet wisten de Klazienaveners met 1-0 te winnen van Hoogeveen. Zowel FC Klazienaveen als Hoogeveen zijn vooraf door vele getipt als de titelkandidaten in deze derde klasse D.
Reageer!

Foute start van VEV tegen VVAK

ALTEVEER/KERKENVELD - In de zaterdag 5e klasse F liep VEV tegen een ruime 6-1 nederlaag op tegen VVAK. In Kerkenveld was VVAK vanaf het begin de bovenliggende partij en was zeer daadkrachtig met maar liefst vier doelpunten van Erik Sieders en twee keer Dijon Bruins.
Reageer!

SVBO (zat) hield de punten in eigen huis

BARGER OOSTERVELD - De zaterdagselectie van SVBO, dat door het wegvallen van een aantal spelers wel aan kracht heeft ingeboet, ging afgelopen zaterdag voortvarend van start in de zaterdag 4e Klasse D. Op het eigen kunstgras werd SV Mussel na een 2-2 ruststand met 3-2 gewonnen.
Reageer!

Drenthina goed van start tegen De Weide

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J is Drenthina ook voortvarend van start gegaan. Op het sportpark aan de oude Roswinkelweg werd De Weide met een 2-0 nederlaag aan de kant gezet. Na een eerste helft waarin beide ploegen geen kans zagen om het net te vinden, was er alleen een gele kaart voor Erik Bruining van Hoogeveen.
Reageer!

NWW en SETA in evenwicht

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F begon NWVV op eigen veld na een 2-2 ruststand met een 3-3 gelijkspel tegen SETA. NWVV begon voortvarend aan de wedstrijd en kwamen na een kwartier spelen via Roy Supér verdiend op een 1-0 voorsprong.
Reageer!

Schoonebeek begint met gelijkspel tegen Sleen

SCHOONEBEEK – In de zondag vierde klasse D begon Schoonebeek de competitie met een 1-1 gelijkspel tegen degradant Sleen. De wedstrijd begon rommelig, beide teams moesten duidelijk nog even wennen. Aan beide kanten leverde dit een aantal mogelijkheden op, maar echt grote kansen bleven uit.
Reageer!

Hoogeveen te sterk voor vv Emmen

HOOGEVEEN - In de zondag Hoofdklasse A stond aflopen zondagmiddag de Drentse derby tussen Hoogeveen en vv Emmen op het programma. Hoogeveen won deze wedstrijd heeft de Drentse derby tegen vv Emmen met 3-2 gewonnen. Lange tijd leek er voor de Hoogeveners geen vuiltje aan de lucht.
Reageer!

Erica 86 verrast bij Steenwijker Boys

STEENWIJK – In de zaterdag 5e klasse F ging Erica’86 voortvarend van start. Na een 0-2 ruststand wonnen de mannen uit Erica uiteindelijk met 4-2. Na een kwartier spelen was het Sven Huls die zijn ploeg op voorsprong wist te zetten. 0-1. Even later kwam Erica ’86 ongewild op 0-2 door een eigen doelpunt van de thuisclub.
Reageer!

Titan begint competitie goed met driepunter

OMMEN – In de zondag 4e klasse D is Titan goed van start gegaan met een 3-2 overwinning in Ommen OVC’21 na een 2-1 ruststand. Een mooie drie punter die tot stand kwam na een wedstrijd waarin voor elke meter werd geknokt voor een overwinning die volgens trainer Gert Aalderink zeker niet ingecalculeerd tegen een ploeg die tot de favorieten voor een top drie positie gerekend mag worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda