Voetbal

Duur verlies voor FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse J liep FC Klazienaveen tegen een nipte nederlaag op tegen Omlandia. De wedstrijd op het kunstgras op het zeer koude sportpark De Planeet kende een matige eerste helft waarin Omlandia de iets beter voetballende ploeg was, maar beide ploegen wisten eigenlijk maar één scoringskans uit te spelen.
Reageer!

SVBO pakt puntje bij koploper Hoogeveen

HOOGEVEEN – In de zondag 1e klasse F wist SVBO in Hoogeveen een puntje te pakken van koploper Hoogeveen. Hoogeveen trainer Nico Haak moest het doen zonder zijn topscorer Marco Hartman die de voorkeur gaf aan een wintersportvakantie met vrienden. Bij de bezoekers uit Barger Oosterveld waren er ook personele problemen.
Reageer!

vv Emmen na winst op Nieuw Buinen weer aansluiting

EMMEN – In de zondag 1e klasse F is vv Emmen door de 2-1 zege op Nieuw Buinen weer een terug in de titelstrijd van de 1e klasse F. De ploeg van trainer Hendrik Oosting staat door het 1-1 gelijke spel van Hoogeveen op eigen veld tegen SVBO vijf punten achter de koploper. vv Emmen kwam sterk uit de startblokken op het kunstgras van buurman FC Emmen en binnen een kwartier stond het al 2-0.
Reageer!

Sc Erica kan punten niet in huis houden

ERICA – In de zondag 2e klasse L liep Sc Erica op eigen veld tegen Raptim een 2-1 nederlaag op. Het lager geplaatste Raptim boekte daarmee haar tweede opeenvolgende zege. De thuisclub kwam wel al in de derde minuut op voorsprong. Op aangeven van Kjeld Huls scoorde Pelle de Vries de openingstreffer. 1-0. Ook na deze voorsprong bleef Sc Erica de bovenliggende partij.
Reageer!

Herman Scherpen blijft trainer bij Nieuw Buinen

BARGER OOSTERVELD - Herman Scherpen is ook volgend seizoen trainer van vv Nieuw Buinen. Dat zei de in Barger Oosterveld wonende oefenmeester na het duel van Nieuw Buinen bij vv Emmen die met 2-1 verloren ging.
Reageer!

SVBO pakt punt tegen koploper Hoogeveen

HOOGEVEEN - SVBO is al jaren een angstgegner voor Hoogeveen en ook zondag wist de ploeg uit Barger Oosterveld de koploper weer een puntje af te snoepen. Na een vroege achterstand werd het uiteindelijk 1-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda