Voetbal

Duur puntverlies voor Titan tegen DVC 59

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E liet Titan op eigen veld dure punten liggen na een 0-0 eindstand tegen DVC’59. De thuisploeg nam vanaf het begin het initiatief en creëerden zich vele kansen zonder dat DVC’59 daar aanvankelijk iets tegenover kon zetten.
Reageer!

SC Angelslo verliest in slotfase van SJS

STADSKANAAL - Beide partijen hebben veel last van de harde wind en regen op een glad kunstgrasveld. SC Angelslo speelt iets beter in het begin van de wedstrijd en komt in de 14e minuut op 0-1 als Nino Pitta een afgeslagen bal simpel binnentikt.
Reageer!

Collectief beter Schoonebeek wint bij Witteveense Boys

WITTEVEEN - Afgelopen zondag moest Schoonebeek op bezoek bij laagvlieger Witteveense Boys en ging het beste met de omstandigheden om en won met 4-2. Ondanks de voorlaatste plaats op de ranglijst kwam de thuisploeg in de 15e minuut op voorsprong. Een corner werd weggekopt door Justin Katuin, maar de afvallende bal werd door Niels Huizing binnen getikt. 1-0.
Reageer!

Weerdinge stelt teleur tegen hekkensluiter Musselkanaa

MUSSELKANAAL – In de zondag 3e klasse C lukte het Weerdinge niet om punten te pakken in en tegen Musselkanaal. Het op de vijfde plaats staande Weerdinge kon een 3-0 voorsprong niet vasthouden en verloor uiteindelijk met 4-3 van het op de laatste plaats staande Musselkanaal.
Reageer!

Twedo en Dalen in evenwicht

DALEN – De burentwist tussen Dalen en Twedo in de derde klasse C eindigde na een 1-0 ruststand in een 1-1 gelijkspel. De thuisclub speelde vooral in de eerste helft een goede wedstrijd maar kon dit niet echt uitdrukken in meer doelpunten dan die van Martijn Verdoold.
Reageer!

Mokerslag voor EHS 85

SCHOONOORD – In de zondag 4e klasse E werd EHS’85 uit Emmerschans door KSC getrakteerd op een flinke mokerslag. De mannen van trainer Johan Hollen werden met een 8-0 nederlaag weer naar huis gestuurd. De “schansker” waren vanaf het begin kansloos tegen de promovendus uit Schoonoord.
Reageer!

Weiteveense Boys kan Buinerveen niet bedwingen

BUINERVEEN – In en tegen Buinerveen had Weiteveense Boys een leuk sprongetje kunnen maken in de zondag 5e klasse E, maar na een 2-1 ruststand verloren de roodhemden met 3-2. De thuisclub na stond bijna een kwartier spelen al op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Mark Middeljans in de 14e minuut en Koos Lutjes in de 17e minuut.
Reageer!

Zwartemeerse Boys wint in overtal van Valther Boys

ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E behaalde Zwartemeerse Boys een mooie 4-1 overwinning op Valther Boys. De mannen van Hendrikus Mulder blijven daarmee in het spoor van koploper Alteveer en Buinerveen. De Zwartemeerders kwamen al snel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Hidde Walda.
Reageer!

SVBO walst over Noordster heen!

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft zaterdagavond op overtuigende wijze gewonnen van Noordster. De ploeg uit Oude Pekela werd met een 8-0 nederlaag naar huis gestuurd. Na een 3-0 ruststand ging SVBO na rust vrolijk door. Er werden slechts 8 doelpunten gemaakt, want een score met dubbele cijfers had er zeker in gezeten. Geen probleem, 8 is ook meer dan genoeg! Door de winst staat SVBO nu 2e samen met SWZ, maar met een betere doelsaldo. 1 punt achter koploper Emmen AV.
Reageer!

SC Angelslo verliest in slotfase van SJS

STADSKANAAL - Beide partijen hebben veel last van de harde wind en regen op een glad kunstgrasveld. SC Angelslo speelt iets beter in het begin van de wedstrijd en komt in de 14e minuut op 0-1 als Nino Pitta een afgeslagen bal simpel binnentikt. SJS speelt veel lange ballen maar begint nu meer grip op de wedstrijd te krijgen en zet Angelslo onder druk maar gaat slordig met de kansen om. SC Angelslo krijgt in de 43e minuut kans om de voorsprong te vergroten maar de lat brengt redding voor SJS. Nog geen 3 minuten later is het wel raak voor SJS als een foute terugspeelbal in de voeten van Ronald Zuidema komt en hij keeper Brands passeert 1-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda