Voetbal

VIOS en ValtherBoys delen de punten eerlijk.

OOSTERHESSELEN - De laatste weken is VIOS behoorlijk op dreef. Het staat 6e op de ranglijst en ongeslagen bovenaan in de derde periode. ValtherBoys ook nog niet in bezit van een periode staat in de derde op de tweede plaats. Derhalve voor beide ploegen staat er deze middag wel wat op het spel.
Reageer!

FC Emmen hoopt slag te slaan tegen NAC Breda

EMMEN - FC Emmen heeft het paasweekeinde redelijk goed doorstaan. Aan de twee topduels in het zuiden des lands werden twee punten overgehouden waardoor de formatie van trainer Dick Lukkien nadrukkelijk betrokken blijft in de strijd om de laatste play off plaatsen.
Reageer!

Erica '86 zoekt spelers voor extra elftal

ERICA - Erica ’86 is klaar voor de toekomst. Sinds lange tijd speelt de vereniging op de zaterdag met twee herenelftallen en een dameselftal. De randvoorwaarden zijn altijd prima voor elkaar. Zo zijn in het afgelopen jaar nieuwe tenues, tassen en andere kleding voor alle elftallen geregeld en ligt de accommodatie er prachtig bij. Nu is het tijd voor de volgende stap.
Reageer!

FC Emmen verlengt met Dennis Telgenkamp

EMMEN - FC Emmen heeft overeenstemming bereikt met Dennis Telgenkamp over verlenging van zijn aflopende verbintenis. De 29 jarige goalie, die sinds de zomer van 2015 in Emmen onder de lat staat, tekent één jaar bij, en zal dus in ieder geval tot medio 2018 in Emmen blijven.
Reageer!

Klazienaveen speelt gelijk tegen Groen Geel

KLAZIENAVEEN – In deze zaterdag 2e klasse J wist Klazienaveen de thuiswedstrijd tegen Groen geel niet in winst om te zetten. Op sportpark De Planeet kwamen de mannen van trainer Erwin van Oosten na een 1-1 ruststand niet verder dan een 2-2 gelijkspel.
Reageer!

VEV wint derby tegen Erica 86

De gemeentelijke derby tegen VEV stond op het programma voor Erica '86. De thuisploeg uit Klazienaveen Noord had de week ervoor met liefst 7-1 verloren van het stroef draaiende VVAK en daardoor hadden de mannen van Andries Bremer hoop op een goed resultaat. Deze hoop bleek ijdel, want in een zeer matig duel won VEV voornamelijk op strijdlust met 3-1.
Reageer!

EHS 85 blijft meedoen voor een periode

EMMERSCHANS – Op deze prachtige zonnige zondagmiddag kreeg EHS’85 Sellingen op bezoek aan de Weergang. EHS’85 zocht vanaf de eerste minuut de aanval via de zijkanten.
Reageer!

DZOH wint opnieuw doelpuntenrijk duel

GRAMSBERGEN – In de zaterdag 2e klasse J won DZHOH voor de tweede keer op rij met 4-3. Na Klazienaveen was het Gramsbergen dat in eigen huis met 4-3 werd geklopt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda