Voetbal

Zandpol ook met winst van start

OOSTERHESSELEN - In poule 8 van de noordelijke beker wist Zandpol na een 1-1 ruststand met 3-1 van VIOS O te winnen. De mannen van trainer Cor Huls begonnen zonder een viertal basisspelers en wisten aanvankelijk niet hoe ze VIOS O moesten bestrijden. In de 25e minuut scoorde het wel, maar deze treffer werd op advies van de assistent-scheidsrechter afgekeurd.
Reageer!

Overzicht andere poules van de 1e ronde bekercompetitie

EMMEN – In poule 2 van groep drie verloor Sc Erica met 2-0 van HODO terwijl Zwartemeerse Boys met 2-0 te sterk was voor Gieterveen. Komend week end moet Sc Erica op bezoek bij Gieterveen en Zwartemeerse Boys moet naar HODO. In poule 6 bleek Protos met 4-3 te sterk voor Schoonebeek en SVV’04 kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Treffers’16. Voor komende zondag staan de wedstrijden Schoonebeek-De Treffers’16 en SVV’04 – Protos op het programma.
Reageer!

FC Emmen kan winst op Telstar geen gevolg geven

EMMEN - De vierde oefenwedstrijd van FC Emmen leverde opnieuw een nederlaag op. Nu was Heracles Almelo dat FC Emmen duidelijk maakte dat het nog niet klaar is voor de competitie. Emmen begon overigens wel redelijk goed aan de wedstrijd en kende in het eerste half uur weinig problemen. Het kreeg zelf via Glenn Bijl een mogelijkheid om te scoren, maar Heracles-doelman Michael Brouwer was een sta in de weg door ook nog een inzet van Marko Kolar te stoppen.
Reageer!

DZOH en Weerdinge winnen ORGON Toernooi

BARGER OOSTERVELD - Het 7e ORGON Toernooi 2020 van vvSVBO in Barger Oosterveld gaat de boeken in met twee winnaars. Door de enorme wolkbreuk van afgelopen vrijdag moest het programma van dit toernooi helemaal omgegooid worden. Op vrijdagavond konden er uiteindelijk slechts twee wedstrijden worden gespeeld en dat betekende voor het zondagprogramma de kruisfinales en finale tussen de twee poulewinnaars gecanceld moesten worden.
Reageer!

FC Emmen huurt Denis Granecny

EMMEN - FC Emmen huurt Denis Granecny tot het einde van dit seizoen van de Tsjechische club Banik Ostrava. Er is een optie tot koop bedongen. Voor de 21-jarige linksback is het zijn eerste club buiten Tsjechië, waar hij bij Banik Ostrau, Dynamo Ceske Budejovice en Banik Ostrava speelde. Daarnaast heeft hij 38 jeugdinterlands voor Tsjechië op zijn naam staan.
Reageer!

SVBO organiseert voor de 7de keer het Orgon Weekendvoetbal Toernooi

Ook in Barger-Oosterveld rolt de bal weer ! BARGER OOSTERVELD - Direct na de vakantie staat op 14 en 16 augustus voor het 7de keer het Orgon Weekendvoetbal Toernooi op het programma met als deelnemers, Valthermond, DZOH, Gieten, SVBO zon (poule A) en SVBC, Titan, Weerdinge en SVBO zat (poule B). Het wedstrijdschema kunt u vinden op onze website www.vvsvbo.nl of op de website van Orgon www.orgon.nl.
Reageer!

FC Emmen neemt Sekou Sidibe over van PSV

EMMEN - Sekou Sidibe speelt komend seizoen voor FC Emmen. De negentienjarige vleugelspeler had een aflopend contract bij PSV en maakt transfervrij de overstap naar Drenthe. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen.
Reageer!

Stefan van der Lei nog een seizoen bij FC Emmen

EMMEN - Stefan van der Lei heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen voor één seizoen. De 27jarige doelman had een aflopend contract, maar staat nu dus tot de zomer van 2021 onder contract.
Reageer!

Programma Districtsbeker KNVB Afdeling Noord

ZEIST - De lotingen voor de Noordelijke districtsbeker hebben plaatsgevonden en het programma dat op 30 augustus van start zal gaan ziet er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda