Voetbal

Belangrijke winst voor Bargeres

EMMEN – In de zondag 4e klasse D won Bargeres nipt met 1-0 van Witteveense Boys. Een overwinning waardoor Bargeres iets meer lucht kreeg in de strijd om de nacompetitie of degradatie te ontlopen. Onder fantastische omstandigheden, voor het publiek althans, had Bargeres meer balbezit in het eerste half uur.
Reageer!

SVBO zat kansloos tegen koploper Sc Elim

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse E liep SVBO op eigen veld tegen een 8-1 nederlaag op in de wedstrijd tegen Sc Elim. De beginfase begon aftastend en SVBO liet Sc Elim het spel maken. De eerste goal kwam van de voet van.Mike Doldersum. Hij kreeg de van richting veranderde bal via een SVBO-er aangespeeld en kon simpel het 100e doelpunt van Sc Elim in deze competitie scoren. 0-1.
Reageer!

SVV’04 pakt de volle winst tegen EMMS

SLAGHAREN - Met gemengde gevoelens gingen beide teams vanmiddag van het veld, de spelers van SVV’04 uitzinnig van vreugde door de benutte penalty en daarmede de winst in de allerlaatste minuut, en de spelers, staf en de supporters van EMMS die terneergeslagen waren en met lege handen huiswaarts moesten keren richting Slagharen.
Reageer!

DZOH onderuit tegen Nieuwleusen

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse Liep DZOH tegen Nieuwleusen een 2-1 nederlaag op. De wedstrijd begon aftastend en gebeurde er weinig. In de 11e minuut kreeg DZOH een grote kans. Een meter voor het doel had de spits de bal voor het inschieten, maar hij raakte de bal niet goed en doelman Tim Hoogenkamp bracht redding. In de 17e minuut kreeg Reinier Meijerink een kans na een pass door het centrum, maar zijn schot ging recht op de keeper af. Ruststand 0-0.
Reageer!

FC Klazienaveen verliest de aansluiting met koploper Pelikaan S

KLAZIENAVEEN – FC Klazienaveen bewees zich afgelopen zaterdag geen beste dienst in de strijd om het kampioenschap van de zaterdag 2e klasse J. Het verloor de thuiswedstrijd tegen DESZ met 3-1 en heeft het nu niet meer in eigen hand. Binnen vier minuten keken de Klazienaveners tegen een achterstand aan toen een terugspeelbal Dani Slip werd onderschept door Tom Kistjes van DESZ 0–1.
Reageer!

Nipte nederlaag voor Drenthina

EMMEN – Door de nipte 1-0 nederlaag tegen FC Meppel. Het doelpunt viel in de 42e minuut. Perryn de Kam werd goed aangespeeld en de bal viel een beetje gelukkig via de voet van doelman Yannick Berens en de paal in het doel. Drenthina kenmerkte zich in deze wedstrijd vooral door het vele balverlies door slechte passes, ongecontroleerde aanname van de bal waardoor de tegenstander steeds simpel het leer kon opeisen.
Reageer!

WKE op weg naar kampioenschap

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D deed WKE wat het moest doen en dat was winnen van naaste belager Titan. In de 11e minuut was het al raak. Hendrik Gustin werd op rechts de diepte ingestuurd door Henk Bakker, die op zijn beurt Ferdy Poelman met een goede voorzet bediende en de bal kon intikken. 0-1,
Reageer!

Voorjaarsconcert De Rundezangers

EMMER COMPASCUUM – Shantykoor ”De Rundezangers” in Emmer Compascuum houdt op zaterdag 19 mei weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Muzikale medewerking wordt verleend door het duo “Just Us” met Pauline Loerakker uit Gieten en Marjan Sinnema uit Sellingerbeetse. Zij zingen nummers van onder anderen Dolly Parton en Ilse de Lange.
Reageer!

Complete offday voor Schoonebeek tegen EHS’85

NIEUW SCHOONEBEEK - Daar waar je mag verwachten dat er een strijdbaar Schoonebeek binnen de lijnen zou staan, omdat een directe concurrent voor de nacompetitie EHSâ
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda