Voetbal

Derde nederlaag op rij voor Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse J incasseerde Klazienaveen voor de derde keer op rij een nederlaag. Nu was het LTC dat de Klazienaveners met maar liefst 4-0 aan de kant zette.
Reageer!

DZOH blijft gaan voor een nacompetite

EMMEN – In de zaterdag 2e Klasse J blijft DZOH gaan voor ene prijs. De mannen van trainer Martin Drent won de voorlaatste wedstrijd van het seizoen na een 1-0 ruststand met 4-2 van Zuidhorn.
Reageer!

SVBO (zat) handhaaft zich ondanks verlies in de 4e klasse D

NIEUWLANDE - In de zaterdag 4e klasse D liep SVBO op de laatste speeldag in deze klasse tegen een ruime 6-1 nederlaag op in de uitwedstrijd tegen SCN. Nadat Jeffrey Marissen in de 9e minuut voor een 1-0 voorsprong voor de thuisclub zorgde was SVBO eigenlijk al een geslagen ploeg.
Reageer!

FC Emmen zet grote stap richting tweede ronde

WAALWIJK - FC Emmen heeft zich een geweldige uitgangspositie verschaft voor het bereiken van de tweede ronde door het eerste play off duel met forse cijfers te winnen.
Reageer!

Ben Haverkort treedt toe tot directie FC Emmen

EMMEN - Oud FC Emmen speler Ben Haverkort zal m.i.v. het nieuwe seizoen 2017/2018 toetreden tot de directie van FC Emmen. Dit betekent dat per 1 juli a.s. de 55 jarige -uit Exloo afkomstige- Haverkort samen met Wim Beekman de directie van FC Emmen zal gaan vormen.
Reageer!

Valther Boys laat geen spaan heel van Buinerveen.

BUINERVEEN - Valtherboys liet op deze zonnige zondagmiddag in de vijfde klasse E, Buinerveen alle hoeken van het veld zien. Het was een wedstrijd waar ValtherBoys de gehele wedstrijd de betere ploeg was, gezien de ranglijst is dat ook wel verklaarbaar.
Reageer!

Mark Rabbers van Twedo schiet laatste wilskracht Bargeres aan flarden

EMMEN - Twedo deed uitstekende zaken bij Bargeres en heeft met de overwinning op Bargeres nog goede uitzichten op klasse behoud. Voor Bargeres was vorige week het doek al gevallen. Toch startte de selectie van trainer Peter Timmer voortvarend. Met 6 spelers uit lagere elftallen moest de trainer nog wel even puzzelen om een elftal op de been te brengen.
Reageer!

FC Emmen start play offs in Waalwijk

EMMEN - FC Emmen gaat de play offs aanstaande maandag van start met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De return volgt dan vrijdag 12 mei in de JENS Vesting. Het aanvangstijdstip is dan bepaald op 18.30 uur. Mocht FC Emmen de eerste ronde overleven moet het vervolgens uitkomen tegen de nummer zestien uit de eredivisie.
Reageer!

Erica’86 met 12-0 onderuit tegen kampioen Achilles 1894

ASSEN - Een wedstrijd die nooit een wedstrijd werd. Achilles had aan een punt genoeg om kampioen te worden en het kampioenschap kwam ook nooit in gevaar. Na 6 minuten stond het al 3-0 voor de ploeg uit Assen en daarmee waren ze al zo goed als kampioen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda