Voetbal

SC Angelslo wint thuis van Onstwedder Boys

EMMEN - De wedstrijd begint niet goed voor SC Angelslo die in de 4e minuut al achter komen als Jarno Sterenborg zijn verdwaalde voorzet achter keeper Jarno Brands ziet verdwijnen. Ook SC Angelslo krijgt al een dot van een kans in de 6e minuut maar Erwin van der Weide schiet net naast. Onstwedder Boys zet direct druk op Angelslo in de beginfase die veel balverlies heeft en mogelijkheden weggeeft om de voorsprong te verdubbelen.
Reageer!

Bijzondere sfeeraktie voorafgande aan FC Emmen - PSV

EMMEN - Aanstaande zondag spelen onze mannen om 20.00 uur thuis tegen PSV. Wat staat er naast de wedstrijd allemaal op het programma aanstaande zondag op de Oude Meerdijk? et #HIERKOMIKWEG-plein is vanaf 17.00 uur geopend met onder andere vanaf 18.00 uur een DJ van HB Systems.
Reageer!

Drenthina verrast koploper LTC

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J zorgde Drenthina voor een flinke verrassing om koploper LTC met een 3-1 nederlaag weer terug naar Assen te sturen. Het leek daar in het eerste kwartier niet op, want LTC voetbalde gemakkelijker en wist Drenthina op eigen helft vast te zetten zonder echte kansen te creëren. Daar putte Drenthina toch moed uit als het zelf de aanval kon zoeken. Na ongeveer een half uur had dat succes via een treffer van Joël Zweerink. 1-0 en daarmee werd ook de nonchalance van koploper LTC dat met de gedachten in het veld liep van: “dit varkentje wassen wij wel even” goed afgestraft.
Reageer!

Emmen - JOS/Watergraafsmeer tijdelijk gestaakt

EMMEN - De wedstrijd tussen vv Emmen tegen JOS Watergraafsmeer in de Hoofdklasse A is in de tweede helft tijdelijk gestaakt omdat een supporter 'Zwarte Piet' riep naar JOS-verdediger Richmond Bossman. Enkele spelers van de uitploeg stormden de tribune op om verhaal te halen. Volgens bestuurslid Gerry Hoff ontstond er daarna 'het nodige tumult', maar was er geen sprake van een massale vechtpartij. "De wedstrijd heeft een kwartier stilgelegen. Daarna is de rust weer hersteld."
Reageer!

Tiendeveen en SC Angelslo delen de punten

TIENDEVEEN - De wedstrijd tussen Tiendeveen en SC Angelslo in de zaterdag 4e klasse D begon pas nadat scheidsrechter Kuipers de wedstrijd vanaf de aftrap 1 minuut stil legde om aandacht te vragen tegen Racisme. Daarna ging de wedstrijd los en beide ploegen speelden behoudend in de beginfase. Angelslo liet de bal goed rond gaan en dat leverde een goede kans op in de 9e minuut voor Ali Arslan, maar hij kopte net naast.
Reageer!

Onstwedder Boys - SVBO(zat) duurde 5 minuten te lang voor SVBO

ONSTWEDDE – In de zaterdag 4e klasse D verloor SVBO(zat) na een 3-0 ruststand met 6-3 van het hoger geplaatste Onstwedder Boys. In de eerste helft van deze wedstrijd waren de gastheren volgens SVBO trainer Jan Moes de bovenliggende partij en halverwege de wedstrijd ook wel verdiend met 3-0 voorstond via doelpunten van Gerko Scheper, Harm Visser en Anne Wilzing.
Reageer!

Schoonebeek legt ongeslagen Sweel op de pijnbank

SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse D kreeg Schoonebeek afgelopen zondag de virtuele koploper en ongeslagen Sweel op bezoek. De koploper moest deze week afscheid nemen van Clifford Clinton en dat bleek vooral aanvallende een te groot gemis voor Sweel. Schoonebeek kreeg mogelijkheden via Niek Huser (lobje net door doelman Haan gepakt) en Leon Steffens (net voorlangs).
Reageer!

FC Assen - Erica’86, wedstrijd van de gemiste kansen

ASSEN – In de zaterdag 5e klasse F verloor Erica’86 in Assen tegen de plaatselijke FC na een 2-1 ruststand met 4-3. De nederlaag kreeg eigenlijk al in de eerste helft gestalte toen de Ericanen vooral verdedigend veel te slap aan de wedstrijd begonnen en binnen tien minuten tegen een 2-0 achterstand aankeken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda