Voetbal

Jan Zwiers nieuwe algemeen directeur FC Emmen

EMMEN - Jan Zwiers wordt per 1 maart 2020 de nieuwe algemeen directeur van FC Emmen. Deze functie werd tot op heden ad-interim ingevuld door voorzitter Ronald Lubbers. De 53-jarige Zwiers werd in 2014 wethouder van de gemeente Coevorden namens BBC2014 (Belangen Buitengebied Coevorden). In april 2018 begon hij aan zijn tweede termijn. Daarvoor werkte hij onder andere bij een woningcorporatie en in accountancy. De nieuw algemeen directeur werd geboren in Zwinderen en groeide op in Oosterhesselen. Hij is zeker geen onbekende voor de club, hij stond er zelfs twee jaar lang als doelman onder contract. Ook werd hij in april 2019 lid van de Raad van Commissarissen van FC Emmen.
Reageer!

Be Quick’28 wint na spannende finale Ladies Cup

EMMEN - In een spannende finale van de Ladies Cup met kansen over en weer, wist Be Quick’28 in Sporthal Angelslo enkele minuten voor tijd de winnende treffer te maken. Heerenveense Boys moest in dit zaalvoetbaltoernooi voor ladies genoegen nemen met de tweede plaats. De strijd om de derde en vierde plaats wist FC Klazienaveen te winnen door NKVV/Germanicus/CSVC pas na strafschoppen te verslaan.
Reageer!

Hansje de Jonge-0ud en Theo Oud na 60 jaar nog een gelukkig paar

EMMEN – Op oudejaarsdag vierden Hansje Oud-de Jonge en Theo Oud uit Emmen hun 60-jarig huwelijksfeest nadat het ruim 65 jaar geleden voor het eerst contact kreeg tijdens een vakantie op Ameland. Daar troffen de Groningse Hansje en de in Joure geboren Theo, op dat moment militair, elkaar voor het eerst en volgde er een dansavond. Aan het eind van de vakantie werden tijdens de boottocht naar het vasteland adressen uitgewisseld.
Reageer!

Schoonebeker Pluim en Glazen Camera

SCHOONEBEEK – Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie reikte burgemeester Eric van Oosterhout de Schoonebeker Pluim uit aan André Lambers. Hij deed dat namens de plaatselijke Culturele Raad. Lambers kreeg de ‘erkenningprijs’ als voorzitter van de Historische Vereniging Nei-Schoonebeek. Hij zet zich in voor het behoud van cultureel-historisch waardevolle objecten in het grensdorp.
Reageer!

Fit Boys sportiefste vereniging van Drenthe

EMMEN/ REGIO - Voetbalvereniging Fit Boys uit Beilen is vrijdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. Zaterdag 2e klasser Drenthina werd in het Fair Play-klassement tweede en SV Mussel (zaterdag 4e klasser) legde beslag op de verdienstelijk derde plaats.
Reageer!

Hilal Ben Moussa keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Na een buitenlands avontuur keert Hilal Ben Moussa terug bij FC Emmen. De 27-jarige middenvelder heeft zijn contract bij het Roemeense ACS Sepsi OSK laten ontbinden en heeft in Emmen een verbintenis voor een half jaar getekend.
Reageer!

Fair Play prijs 2019 voor Fit Boys

EMMEN/ REGIO - Voetbalvereniging Fit Boys uit Beilen is vrijdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. Zaterdag 2e klasser Drenthina werd in het Fair Play-klassement tweede en SV Mussel (zaterdag 4e klasser) legde beslag op de verdienstelijk derde plaats. Respect
Reageer!

Drie clubs genomineerd voor Fair Play-prijs HZOD

EMMEN / REGIO - De voetbalclubs Drenthina, Fit Boys en SV Mussel zijn in de race voor de Fair Play Cup 2019 van scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD). Tijdens de nieuwjaarsreceptie van HZOD op vrijdagavond 3 januari a.s. zal bekend worden gemaakt wie zich tot de sportiefste voetbalclub van het seizoen 2018-2019 mag kronen.
Reageer!

SC Angelslo speelt gelijk bij HS’88

EMMEN - In het begin van de wedstrijd heeft SC Angelslo het moeilijk met HS’88 dat direct druk zet en goed rond speelt in hoog tempo. In de 9e en in de 12e minuut zijn er al kansen voor HS’88 maar Jarno Brands staat beide keren op de goede plek. SC Angelslo moet oppassen om deze keer niet weer gelijk op achterstand te komen en gaat na 20 minuten dan ook beter spelen wat resulteert in een kans voor Gezim Luli maar hij schiet over.
Reageer!

Schoonebeek beleeft zeperd tegen EHS’85

SCHOONEBEEK - Nadat nagenoeg de voltallige selectie van Schoonebeek zaterdagavond een spetterend optreden van de Daredevils had bezocht, wegens het 50-jarig jubileum van de jeugdsoos Rumah Pemuda, kon het zondag middag absoluut geen spetterend optreden op de mat leggen. Schoonebeek liep dan ook tegen een zeperd aan en verloor slechts met 2-0 bij EHS’85.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda