Voetbal

FC Klazienaveen op zoek naar een Keeperstrainer voor de jeugdteams

KLAZIENAVEEN - De FC Klazienaveen is voor het seizoen 2020- 2021 op zoek naar een Keeperstrainer voor de jeugdteams. Ben jij enthousiast, ambitieus en sociaal vaardig? Ben je daarnaast in het bezit van het diploma Goalkeepercoach C of bereid is dit diploma te behalen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou ! De keeperstrainer zorgt voor de individuele training van de keepers van JO19, JO17 en en JO12, JO11 & JO10. Daarnaast kan de keeperstrainer ingeschakeld worden bij de teamtrainingen van deze groepen om de keepers te trainen in wedstrijdechte situaties.
Reageer!

Open brief FC Emmen voorzitter Ronald Lubbers

EMMEN - Het is al een tijdje leeg op De Oude Meerdijk. Sinds 7 maart, toen het laatste fluitsignaal klonk in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen VVV, hebben we elkaar niet meer gezien. Was er eerst was nog een kortstondige hoop om het seizoen met publiek uit te kunnen voetballen, werd dat later voetballen zonder publiek en kwam vorige maand het bericht dat er dit seizoen helemaal niet meer gevoetbald zal worden.
Reageer!

SVBO wint bij Hekkensluiter

GRONINGEN - SVBO heeft eindelijk eens een overwinning gepakt in 2020. Uit bij hekkensluiter GAVC werd gewonnen. Na 2 gelijke spelen, 2x een 1-0 nederlaag. Werd vandaag gewonnen. 3-2 bij GAVC. De uitslag komt spannend over, maar eigenlijk was het de laatste 10 minuten pas spannend. Vorige week speelde SVBO bij Roden. We kunnen heel kort zijn over die wedstrijd. Een veld waar een gemiddelde boer zijn koe nog niet op zou laten lopen. Maar bij SVBO waren er slechts een paar die nog een voldoende scoorden. Uiteindelijk moest die wedstrijd 0-0 worden, maar één keer balverlies van SVBO werd afgestraft en Roden won met 1-0.
Reageer!

Valthermond vernedert WKE

VALTHERMOND - In de zondag 2e klasse L was Valthermond tactisch, technisch en qua inzet verre de meerdere van het onherkenbare WKE. Na 20 minuten stond het al 3-0 door doelpunten van Maurice Kampman in de 12 minuut, Jens Bulle in de 21 minuut en weer Maurice Kampman in de 27 minuut.
Reageer!

Geen doelpunten bij SC Roswinkel - Buinerveen

ROSWINKEL â?? In de zondag 5e klasse E eindigde de wedstrijd Sc Roswinkel -Buinerveen zoals het ook begon met een 0-0 eindstand. Buinerveen speelde de 1e helft goed mee en kon wel enkele counters plaatsen en kansen scheppen op een doelpunt.
Reageer!

VEV kansloos in Geesbrug

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F liep VEV uit Klazienaveen Noord in Geesbrug tegen VCG een 4-0 nederlaag op. VEV dat door personele problemen, zeer matig presteert op het veld, kon ook zaterdagmiddag geen potten breken. VCG nam vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief en creëerde enkele goede kansen maar de aanvallers hadden het vizier niet op scherp staan.
Reageer!

Matig SVV’04 pakt een punt tegen Bellingwolde

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse C kwam SVV’04 op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Bellingwolde. Optisch had SVV’04 in het begin van de wedstrijd een overwicht, maar de beste kansen binnen een kwartier spelen kreeg Bellingwolde.
Reageer!

SC Angelslo in slotfase onderuit tegen SCN

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D liep Sc Angelslo op sportpark Noord tegen een 3-2 nederlaag in de wedstrijd tegen SCN. De wedstrijd begon in een te laag tempo aan beide kanten op een hobbelig speelveld. SCN krijgt in de 21e minuut een mogelijkheid om op voorsprong te komen maar Erwin Smale schoot tot 2 keer tegen Keeper Brands aan.
Reageer!

Schoonebeek herstelt zich tegen VIOS (O)

SCHOONEBEEK -Nadat vorige week een nederlaag in de tweede periode tegen Sleen werd geleden, kwam zondagmiddag VIOS (O) op bezoek. VIOS, de nummer 12, leek de ideale tegenstander om het zelfvertrouwen weer op te krikken.
Reageer!

Nipte nederlaag voor Titan

SCHOONOORD – In de Zondag 4e klasse D liep Titan zondagmiddag in Schoonoord tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen KSC samen met Sweel koploper in deze klasse. In de eerste helft wisten beide ploegen niet tot scoren te komen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda