Voetbal

Nipte nederlaag SC Erica

ERICA – In de zondag 2e klasse L liep Sc Erica met een 1-0 verlies tegen Heerde tegen haar zestiende nederlaag op in dit tot nu zeer teleurstellend seizoen. Zondagmiddag liep het op eigen veld tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen het op de derde plaats staande Heerde.
Reageer!

Titan in en tegen Wijster de sterkste

WIJSTER - In de zondag 4e klasse E behaalde Titan in en tegen Wijster een mooie 2-0 overwinning. De rood-witte brigade uit Nieuw Weerdinge begon goed aan de wedstrijd maar verzuimde te scoren. Na een kwartiertje spelen werd het spel even iets minder en hing er een bepaalde twijfel over de ploeg van trainer Geert Aalderink.
Reageer!

NWVV verdiend langs FC Assen

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F behaalde NWVV een verdiende 2-1 overwinning op FC Assen. Na een 0-1 ruststand wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink met 2-1 door twee doelpunten van Roy Super.
Reageer!

DZOH zonder moeite langs Omlandia

TEN BOER – In de zondag 2e klasse J behaalde DZOH drie belangrijke punten in de uitwedstrijd tegen Omlandia. In ten Boer wonnen de mannen van trainer Martin Drent na een 0-1 ruststand met 2-4. Binnen 30 seconden knalde Ruud klingenberg de bal twee keer tegen de paal.
Reageer!

SVBO in blessuretijd onderuit

NORG - SVBO heeft de uitwedstrijd bij Gomos in blessuretijd verloren. Voor rust was SVBO de iets betere, na rust begon Gomos sterk. Waar het op 0-0 leek af te gaan, mistte SVBO een grote kans en in de tegenaanval kreeg Gomos een terechte strafschop en die werd benut. 1-0 was dus ook de eindstand voor de ploeg uit Norg.
Reageer!

Ook CEC kan WKE niet stoppen

EMMER COMPASCUUM -?? In de zondag 3e klasse C zet WKE-16 haar opmars voort. De promovendus had een niet heel sterk voorseizoen maar draait inmiddels op volle toeren. De 3-1 overwinning op CEC was de negende overwinningen op rij.
Reageer!

SVBO zat verliest op eigen veld van SJS

BARGER OOSTERVELD – SVBO zat verloor zaterdagmiddag op het eigen kunstgras met 4-3 van SJS. De wedstrijd in de zaterdag 4e klasse E stond na 45 minuten op een 1-2 ruststand. SVBO trainer Jan Moes vond dat SVBO iets te snel op een 2-0 achterstand kwam, maar daarna wel meer grip op de wedstrijd kreeg.
Reageer!

EHS’85 pakt waardevolle punten

EMMERSCHANS- In de zondag 4e klasse E heeft waardevolle punten gepakt tegen subtopper Sweel. De Schanskers trokken met hangen en wurgen de overwinning over de streep. 4-2.
Reageer!

Ruime winst van FC Klazienaveen in Gramsbergen

GRAMSBERGEN - In de zaterdag 2e klasse J behaalde FC Klazienaveen een ruime 5-0 overwinning op Gramsbergen. De overwinning kreeg al in de eerste helft gestalte door doelpunten van Nick va der Sleen in de 11e minuut. 0-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda