Voetbal

SC Angelslo in de herkansing ondanks winst op Tiendeveen

EMMEN - Zaterdag 5e klasser Tiendeveen heeft zich ten koste van Sc Angelslo promotie afgedwongen naar de 4e klasse. De basis hiervoor werd afgelopen zaterdag gelegd toen het op eigen veld na een 3-0 ruststand met 7-1 van de gasten uit Emmen wist te winnen.
Reageer!

Glenn Bijl komt, Lima en Bakker blijven, Maier vertrekt

EMMEN - FC Emmen heeft Glenn Bijl gecontracteerd. De 21 jarige in Stadskanaal geboren verdediger komt deze zomer transfervrij over van FC Groningen, waar hij de laatste reguliere speelronde van seizoen 2016/2017 debuteerde in het basiselftal. Daarnaast bereikte de club een akkoord met Nick Bakker. Hij zal zijn verblijf met twee jaar verlengen en ligt tot medio 2019 vast.
Reageer!

Afscheidswedstrijd Roy Stroeve bij DZOH

EMMEN - Na een fantastische voetbalcarriere bij verschillende mooie clubs in heel Nederland is het dan zover. De inmiddels 40-jarige Roy Stroeve hangt definitief zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Roy zal nog een keer willen vlammen en iedereen die dat wil kan er bij zijn.
Reageer!

Sc Angelslo keihard onderuit in Tiendeveen

TIENDENVEEN – Sc Angelslo liep in de eerste wedstrijd van de nacompetitie in Tiendeveen tegen een 7-1 op. In de beginfase van de wedstrijd stonden beide ploegen strak van de spanning en viel er voor het publiek weinig te genieten.
Reageer!

Weerdinge wint uit van Bellingwolde

BELLINGWOLDE – In de strijd om promotie naar de 3e klasse heeft Weerdinge een goed stap gezet door de uitwedstrijd tegen Bellingwolde met 2-1 te winnen.
Reageer!

Nipte overwinning vv Emmen in Bemmel

BEMMEL – In de strijd om promotie naar de Hoofdklasse won vv Emmen met 1-0 nipt van SC Bemmel. Matchwinner in Bemmel werd Resmon Roemahlewang na goed voorbereidend werk van Björn Zwikker. Na het verlies in de eerste wedstrijd op het Grote Geert Sportpark tegen RKVV Velsen kwam deze overwinning als geroepen voor vv Emmen om nog in de race te blijven voor de volgende ronde.
Reageer!

Weiteveens Boys nipt langs Zwartemeerse Boys

WEITEVEEN – In de strijd om promotie naar de 4e klasse D won Weiteveense Boys zondagmiddag nipt met 1-0 van Zwartemeerse Boys dat in de herkansing is voor handhaving in de 4e klasse D. Het werd een enerverende wedstrijd waarin bij ploegen tegen elkaar opgewassen waren.
Reageer!

Sc Erica legt basis voor handhaving

OUDE PEKELA – Het werd een moeizame voor Sc Erica maar uiteindelijk wonnen de mannen van trainer Claus Boekweg met 2-1 van Noordster. Gemakkelijk gij het dan ook niet want Noordster dat voor al in de laatste fase van de competitie steeds beter is gaan spelen was de bovenliggende partij.
Reageer!

Witteveense Boys - SVBC

WITTEVEEN - Klassebehoud in de zondag 4e klasse D w is ook het streven van SVBC uit Barger Compascuum, maar het begon de uitwedstrijd tegen Witteveense Boys, de 2e periodekampioen uit de vijfde klasse E niet goed met een 2-1 nederlaag.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda