Voetbal

FC Emmen maakt goede start in Waalwijk

WAALWIJK - FC Emmen is het seizoen 2017/18 uitstekend begonnen door de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk met 2-0 te winnen. Cas Peters met een benutte strafschop op slag van rust en Youi Loen in de extra tijd van de tweede helft waren de matchwinners voor de Emmer formatie.
Reageer!

Nipte overwinning Sc Erica op Hoogeveen zaterdag

HOOGEVEEN - Hoogeveen zaterdag heeft tijdens de AH Offerein Bokaal net niet voor een verrassing weten te zorgen tegen tweedeklasser SC Erica. De nummers 3 van vorig jaar boog in de tweede helft een 2-1 achterstand om in een 2-3 overwinning. Zoals bijna alle deelnemers aan het toernooi waren beide ploegen nog lang niet compleet. Ook was het voor beiden de eerste oefenwedstrijd. Beide ploegen startten met verschillende gevoelens aan het toernooi.
Reageer!

SV Meppen heeft de smaak te pakken

MEPPEN - In de 3e bundesliga wist SVMeppen vrijdagavond in het eigen Hansch Stadion met 4-0 van FSV Zwickau te winnen. De ploeg uit Meppen stond halverwege de wedstrijd op 2-0 nadat het al in de 2e minuut vroeg op voorsprong kwam via een treffer van Fhito Leugers. 1-0. Daarna kreeg SV Meppen toch problemen met het afronden van een aanval, maar op slag van rust werd de wedstrijd al stiekum een beetje in het slot gezet door Benjamin Girth. 2-0 en met deze stand gingen beide ploegen aan de thee.
Reageer!

FC Emmen trapt nieuwe seizoen af in Waalwijk

EMMEN - RKC Waalwijk en FC Emmen kennen elkaar van haver tot gort zou je bijna zeggen omdat de clubs in een tijdsbestek van acht maanden al voor de vierde keer tegenover elkaar staan. Afgelopen januari werd het 1-1 in Waalwijk met een goal van Cas Peters en de gelijkmaker plus een rode kaart voor Josimar Lima in de 84e minuut. In de eerste ronde van de play offs won FC Emmen in Waalwijk met 5-1 waar de Emmenaren een bij vlagen briljante wedstrijd speelden.
Reageer!

Jong FC Emmen en Be Quick 1887 in evenwicht

EMMEN - Jong FC Emmen en de derde divisionist Be Quick 1887 hebben dinsdagavond in de JENS Vesting een aardig potje voetbal laten zien. Het duel met behoorlijk wat kansen over en weer eindigde in 1-1 waarbij de Emmer gelijkmaker pas zeven minuten voor tijd werd gescoord via een benutte strafschop van uitblinker Omran Haydary.
Reageer!

FC Emmen hengelt spits Michiel Hemmen binnen

EMMEN - FC Emmen heeft – een week voor de aftrap van de eerste competitiewedstrijd – de zoektocht naar aanvallende versterking met succes afgerond. De 30 jarige Michiel Hemmen sluit vandaag aan bij de selectie van Dick Lukkien. De geboren Zaandammer speelde een groot deel van zijn carrière voor SC Cambuur, en maakt de overstap van Leeuwarden naar Emmen op amateurbasis.
Reageer!

FC Emmen laat het afweten tegen De Graafschap

DOETINCHEM - De Graafschap hield Open Dag in Doetinchem waar de thuisclub FC Emmen had uitgenodigd om het festijn op te luisteren. Voor beide teams was het de afsluiting van de oefenperiode en dus tijd om de beoogde basis in te zetten. Aan de hand van de 3-1 eindstand in het voordeel van de Achterhoekers kan worden geconcludeerd dat de Drentse formatie nog niet helemaal klaar is.
Reageer!

Aanleg kunstgrasveld SVBO van start

BARGER OOSTERVELD – Nadat een groot vrijwilligers in de afgelopen weken al veel voorbereidend werk hebben gedaan is er maandagmorgen een begin gemaakt met de aanleg van twee kunstgrasvelden op het sportpark van zondag 1e klasser SVBO aan de Parkstraat. Het hoofdveld en een bijveld worden voorzien van kunstgras ter vervanging van het trainingsveld en speelveld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda