Voetbal

Nipte nederlaag voor Drenthina

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J liep Drenthina zaterdag tegen een 1-0 nederlaag op in de wedstrijd tegen Gramsbergen. Een iets beter spelende Gramsbergen creëerde wel kansen maar scoren deed het niet. Drenthina kon aanvallend ook niet echt een vuist maken en zodoende stond het halverwege de wedstrijd nog 0-0
Reageer!

SVBC teleurstellend tegen rode lantaarndrager Veelerveen

VEELERVEEN - In de zondag 5e klasse E stelde SVBC teleur door na een 0-2 ruststand niet verder dan een 3-3 gelijkspel te komen. De Barger Compascumers kwamen in de 17e minuut op 0-1 door een doelpunt van Dani Wittendorp. SVBC leek daarmee de wedstrijd naar hun hand te zetten, maar moesten nog wachten tot de 26e minuut dat Davey Geerts de stand naar 0-2 kon tillen.
Reageer!

Valther Boys stelt in slotfase zege veilig

VALTHE - Valther Boys, de nummer zeven in de zondag 5e klasse E had het heel moeilijk tegen JVV, de nummer twee van de ranglijst. Na een 1-2 ruststand werd uiteindelijk nipt met 4-3 gewonnen. Wij begonnen de eerste helft heel matig en waren gewoon niet bij de les, zegt Valther Boys trainer Lieuwe Pals.
Reageer!

Sp Roswinkel pakt eerste puntje tegen Weiteveense Boys

ROSWINKEL - Het liep tot nu toe niet van een leien dakje bij Sp Roswinkel in deze competitie. Na vijf nederlagen op rij wist het tegen het op de eerste plaats staande Weiteveense Boys pakte het een puntje na een 2-2 gelijkspel. Na een half uur spelen nam Sp Roswinkel eindelijk de leiding via een doelpunt van Roy van der Sluis.
Reageer!

Titan laat dure punten liggen

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E moest Titan de volle winst laten aan HODO. De mannen van trainer Geert Aalderink verloren na een 1-1 ruststand uiteindelijk met 2-1 van de ploeg uit Hollandscheveld. Het eerste kwartier van de wedstrijd was HODO de bovenliggende partij en wist tot ook tot uitdrukking te brengen met een doelpunt van Patric Timmerman. 0-1.
Reageer!

VEV wint verdiend van VCG

GEESBRUG – Halverwege de wedstrijd legde VEV met een 2-0 voorsprong al de basis voor een overwinning op VCG. Na een 0-2 ruststand op het sportpark in Geesbrug won de ploeg uit Klazienaveen Noord met 3-2. VEV kon in de eerste twintig minuten niet echt gevaarlijk worden terwijl VCG wel een aantal mogelijkheden kreeg om op voorsprong te komen.
Reageer!

WKE trefzeker tegen SVV 04

EMMEN – In de zondag 3e klasse C begon WKE fris en fruitig aan de wedstrijd tegen SVV. De 3-0 overwinning verleden week tegen Dalen had de ploeg duidelijk een boost gegeven. Met Sander Meertens op het middenveld nam WKE direct het initiatief.
Reageer!

NWVV verzuimd volle winst te pakken

MUSSELKANAAL – In de zaterdag 5e Klasse E moest NWVV de punten in Musselkanaal achter laten. Na een 3-0 ruststand verloor de ploeg uit Nieuw Weerdinge met 3-2 van SETA. De mannen van NWVV keken al in de 6e minuut tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van David Yuksel.
Reageer!

vv Emmen in slotfase onderuit tegen Heerenveen

EMMEN – In de zondag 1e klasse F verloor vv Emmen in de extra toegevoegde tijd de wedstrijd tegen vv Heerenveen. Na een 0-1 ruststand verloren de mannen van trainer Hendrik Oosting met 3-2 van het lager geplaatste vv Heerenveen. De vv Emmen begon matig aan de wedstrijd en kwam in de 19e minuut op achterstand door een doelpunt van Abdikarim Mohamed. 0-1.
Reageer!

Twan Waidijk goudhaantje voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F deed SVBO zondagmiddag goede zaken door in en tegen Nieuw Buinen met 3-0 te winnen. Uitblinker in deze wedstrijd was Twan Waidijk die tegen de rode lantaarndrager alle drie doelpunten voor zijn rekening nam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda