Voetbal

WKE gemakkelijk langs Zwartemeerse Boys

EMMEN – In de zondag 4e klasse D won WKE-16 met 6-1 van Zwartemeerse Boys. Op deze zonnige gure zondagmiddag had WKE geen enkele moeite met het in de onderste regionen bivakkerende Zwartemeerse Boys. Al in de 11e minuut was het Jochem Scholten die via een verdediger de 1-0 scoorde. In de 21ste minuut scoorde Henk Bakker vanaf rand strafschopgebied met een curve in de rechter benedenhoek. 2-0.
Reageer!

FC Klazienaveen laat onnodig punten liggen

NIEUWLEUSEN – In de zaterdag 2e klasse J liet Klazienaveen twee dure punten achter in Nieuwleusen na een 1-1 gelijkspel. Na een kwartier spelen stond er 0-1 op het scorebord oor een doelpunt van Patrick Bloemberg. Een kwartier voor tijd kwam Nieuwleusen op gelijke hoogte door een doelpunt Justin Beentjes werd het 1-1.
Reageer!

Henk de Haan op sponsoravond CEC

EMMER COMPASCUUM - Afgelopen woensdag hield de sponsorcommissie van zondag derde klasser CEC een speciale avond voor haar sponsoren in de kantine van CEC. Na een inleiding van Edwin Neef van de sponsorcommissie was het de buurt aan Henk de Haan, oud profvoetballer bij o.a. FC Groningen en SV Veendam.
Reageer!

SC Angelslo wint ook thuis van SV Mussel

EMMEN - De wedstrijd begint in een te laag tempo met veel balverlies aan beide kanten. De vrieskou en harde wind maken het eigenlijk onmogelijk om goed voetbal te laten zien maar beide ploegen proberen het beste er van te maken. Sc Angelslo krijgt pas in de 12e minuut de eerste kans maar Ali Arslan schiet over. SV Mussel krijgt in de 40e minuut pas een kansje maar Doelman Jarno Brands kan de bal gemakkelijk oppakken. De ruststand is dan ook 0-0.
Reageer!

FC Emmen grijpt net naast periodetitel

OSS - FC Emmen heeft in Oss heel eventjes aan de derde periodetitel kunnen ruiken. In de 67e minuut zette Cas Peters vanaf de stip zijn club op een 3-2 voorsprong en omdat FC Dordrecht op dat moment nog steeds op 0-0 stond, was FC Emmen virtueel in het bezit van de titel. Maar nauwelijks een minuut later bedierf de Dordtenaar Mahmudov de pret door de 1-0 te scoren. In de standen kwamen geen wijziging meer zodat aan de Krommedijk een feestje kon worden gebouwd.
Reageer!

Weiteveense Boys boekt na lange tijd weer zege

ZWARTEMEER - Weiteveense Boys boekt na lange tijd weer zege in eerste wedstrijd na winterstop tegen concurrent Zwartemeerse Boys Afgelopen zondag stond er eindelijk weer een competitiewedstrijd op het programma, de eerste na de winterstop. En dit onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Harm Kiers die Aryan Doldersum heeft opgevolgd die in de winterstop plots vertrokken is.Als Weiteveense Boys in de 4e klasse wil blijven moet het wedstrijden gaan winnen en punten gaan pakken. Dit moet het vooral gaan doen tegen concurrenten, zoals Zwartemeerse Boys vandaag.
Reageer!

Dalen en CEC in evenwicht

DALEN - In de zondag 3eklasse C stond de wedstrijd Dalen – CEC op de rol, maar kende na afloop geen winnaar. Na een ruststand van 0-0 eindigde deze wedstrijd in 2-2. De eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide ploegen aanvallend weinig wist neer te zetten. Na de thee was het Dalen dat de score in de 74e minuut wist te openen via Peter Harkers na een afgeslagen aanval van CEC. 1-0.
Reageer!

Derby Twedo - SVV 04 onbeslist

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C eindigde de derby tussen Twedo en SVV 04 met een 3-3 eindstand onbeslist. Het waren de Schoonebekers die in de 19e minuut de score opende via Bart Moes. 0-1. Na een half uur spelen was het Twedo die de wedstrijd deed kantelen.
Reageer!

Weerdinge niet opgewassen tegen Gieten

WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C liep Weerdinge tegen Gieten een gevoelige 6-2 nederlaag op. De gasten uit Gieten namen vanaf het begin van de wedstrijd het heft in handen en stonden na een half uur op een 4-1 voorsprong. Denny Feiken zorgde voor de 0-1 en Florian van der Weide tikte de 0-2 binnen.
Reageer!

SVBO (zat) in eigen huis onderuit

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse E liep SVBO tegen een 5-3 nederlaag op. Tegenstander Tiendeveen legde in de eerste helft de basis voor deze ruime nederlaag tegen het lager geplaatste Tiendeveen. Na een klein kwartiertje namen de gasten uit Tiendeveen de leiding via een doelpunt van Sander Blok. 0-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda