Voetbal

Twedo zoekt nieuwe hoofdtrainer

NIEUW-AMSTERDAM/VEENOORD – Hoofdtrainer Marc Hegeman heeft na een uitstekende samenwerking besloten om aan het einde van het seizoen voetbalvereniging Twedo te verlaten. Hegeman is twee seizoenen hoofdtrainer geweest van de selectie van Twedo. Het bestuur van Twedo wenst Hegeman veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij de zondag 1e klasser SVBO.
Reageer!

Erica’86 in tweede helft oppermachtig en wint

NIEUWE PEKELA - In de 10e minuut komt Erica 86 op een 1-0 achterstand, maar halverwege de eerste helft weet het gelijk te maken via een treffer van Wesley Wessels. 1-1. De vreugde was echter maar van korte duur want twee minuut weet de thuisclub opnieuw op voorsprong te komen. 2-1. Vlak voor rust is het Damacota dat de wedstrijd al een beetje in het slot gooide door bij rust met 3-1 voor te staan.
Reageer!

FC Klazienaveen overklast DZOH

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J won FC Klazienaveen na een 1-5 ruststand met 1-6 van DZOH. FC Klazienaveen had na een half uur de wedstrijd al onder controle door een 3-0 voorsprong. Het was wel DZOH, die de laatste drie wedstrijden op rij had gewonnen, die de eerste kans kreeg, maar die niet wist te benutten.
Reageer!

EHS’85 en Cor Lubach per direct uit elkaar

EMMERSCHANS – Hoofdtrainer Cor Lubach en EHS’85 hebben de samenwerking per direct gestopt. Na enkele gesprekken de afgelopen weken met de spelersgroep gaf de selectie aan dat er geen klik meer met de trainer was. Hierdoor besloot het bestuur om de samenwerking tussen de trainer en de club aan het einde van het seizoen te beëindigen.
Reageer!

Paul Weerman nog twee jaar bij Achilles 1894

EMMEN – De in Emmen woonachtige trainer Paul Weerman van zondaghoofdklasser Achilles 1894 uit Assen heeft zijn contract met twee jaar verlengd. Weerman nam afgelopen zomer het stokje over van Theo ten Caat. De promovendus staat momenteel tweede in de hoofdklasse A, net achter SJC. Zowel Weerman als de club zijn tevreden over de resultaten en de samenwerking.
Reageer!

Erica'86 2 verder in de beker na strafschoppen

ERICA - Als afsluiter van de prima verlopen eerste seizoenshelft van Erica '86 2, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd in de tweede ronde van de beker op het programma. 86 (middenmoter in de 5e klasse) kreeg de koploper uit de 4e klasse Angelslo 2 op bezoek. Angelslo was uiteraard de favoriet maar 86 kon moed putten uit de prima reeks van de laatste weken en was daarom bij voorbaat niet kansloos.
Reageer!

Indoor Soccer Ladies Cup Emmen

EMMEN - Op 27, 29 december en 2 januari zullen ook de vrouwen uit de gemeente Emmen en omstreken hun voetbalkunsten vertonen in de zaal. SVO BDE en SVBO hebben de handen ineengesloten en organiseren de eerste editie van de Indoor Soccer Ladies Cup Emmen. De poule-avonden worden afgewerkt op 27 en 29 december.
Reageer!

SVBO wint verdiend van FC Assen

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F won SVBO verdiend met 4-1 van FC Assen. Man of the march werd Maarten Wielens met vier treffers. Hij kende de nodige tegenslagen vanwege langdurige blessures, maar lijkt weer helemaal de oude. Tegen FC Assen schoot hij hoogstpersoonlijk zijn club naar een 4-1 zege.
Reageer!

SC Angelslo wint kraker in Winschoten.

WINSCHOTEN - De wedstrijd tussen WVV en Sc Angelslo begon op een prachtig nieuw kunstgrasveld in een hoog tempo. WVV zet gelijk druk op SC Angelslo die vanaf de middellijn controleert en de bal probeert rond te laten gaan. WVV speelt goed en beide ploegen krijgen hier en daar wat kansjes. Na een half uur spelen gaat de weegschaal toch meer naar de Angelslo kant en volgen er grotere kansen maar deze worden niet benut en zo eindigt de eerste helft in 0-0.
Reageer!

Hallo supporters van Duits voetbal

EMMEN - De reis naar Schalke 04 - FC Koln met de personeelsvereniging van de Gemeente Emmen was een groot succes. Reden voor de Gemeente nu al een aanvraag te doen voor het begin van het seizoen 2018/2019.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda