Voetbal

Schoonebeek op eigen veld te sterk voor KSC

SCHOONEBEEK - In de zondag 4e klasse D wist middenmoter Schoonebeek met 3-1 te winnen van hekkensluiter KSC. Het begon allemaal wat ongelukkig voor Schoonebeek toen Jurgen Huizing, de gasten uit Schoonoord in de 5e minuut op een 1-0 voorsprong wist te zetten.
Reageer!

Drie belangrijke punten voor SC Angelslo

ZWEELOO - In de zaterdag 4e klasse D behaalde Sc Angelslo drie belangrijke punten tegen hoger geplaatste vv Sweel. In de eerste helft gebeurde er niet zoveel omdat beide ploegen toch wat voorzichtig speelden.
Reageer!

Bargeres kan geen vuist maken tegen CEC

EMMEN - Het zijn van die typische wedstrijden na de winterstop. Het is koud, toeschouwers staan stoïcijns naar het veld te kijken en van het spel wordt je ook al niet warmer. Bargeres – CEC was een slechte wedstrijd waarin in de eerste helft nauwelijks iets gebeurde en in de tweede helft creëerde CEC zich tenminste enkele kansen. Wie het eerst scoorde zou zeker de matchwinnaar zijn en dat deed CEC.
Reageer!

FC Emmen deed goede zaken in Helmond

HELMOND - FC Emmen deed goede zaken door de uitwedstrijd tegen Helmond Sport met 3-1 te winnen. Het passeerde daardoor de Helmonders op de ranglijst en kan die positie de komende vrijdag verstevigen wanneer het bezoek krijgt van Fortuna Sittard.
Reageer!

Gersom Klok naar voorste lijn, Genero Zeefuik inzetbaar

EMMEN - Gersom Klok begon zijn loopbaan bij FC Emmen als rechtervleugel verdediger, speelde recentelijk ook als middenvelder maar mag het vrijdag tegen Helmond Sport als spits proberen. ”Hij kan met zijn snelheid en kracht voorin voor meer reuring zorgen”, luidt de motivatie van trainer Dick Lukkien.
Reageer!

RENN4 Atlas Emmen naar speedsoccer battle in Groningen

EMMEN - Leerlingen met gedragsproblemen uit Emmen verlaten op donderdag 16 februari 2017 hun veilige schoolomgeving waar regelmaat, structuur en ritme centraal staan voor het grootste en modernste indoor speed soccer centrum van Nederland. Tijdens de Special Heroes Speedsoccer Battle zullen de teams van de Atlas Emmen spelen tegen jongeren uit Leeuwarden, Groningen, Meppel, Drachten en Hoogeveen. Dit doen zij op de drie rubbergranulaat-vrije kunstgrasvelden in Indoor Soccer Centre Groningen. Speed Soccer is een nieuwe variant op het bekende zaalvoetbal die snel aan populariteit wint. Anders dan bij zaalvoetbal zijn speedsoccer-velden omringd door een boarding en omgeven door strak gespannen netten, hierdoor blijft de bal altijd in het spel en ligt het voetbaltempo erg hoog.
Reageer!

Casper Goedkoop nieuwe trainer FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - FC Klazienaveen, de fusie club die ontstaan is door het samengaan van vv Zwartemeer en vv Klazienaveen, heeft voor het seizoen 2017-2018 Casper Goedkoop als trainer aangesteld voor de eerste selectie.
Reageer!

FC Emmen ook actief voor Het vergeten Kind

EMMEN - Een sportieve dag tijdens de Week van Het Vergeten Kind. Bij 17 Jupiler League voetbalclubs werden vorige week fanatiek gevoetbald door kinderen uit opvanglocaties samen met selectiespelers.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda