Meerdaags AB-junioren voetbaltoernooi SVBO

BARGER-OOSTERVELD - Vorig jaar organiseerde de stichting Jeugdvoetbal v.v. SVBO van v.v. SVBO voor de tweede keer een meerdaags jeugdtoernooi voor A en B junioren.Teams komen op vrijdagavond aan op het Sportpark van v.v. SVBO en spelen op zaterdag en zondag hun wedstrijden. De opzet is om elk team 3 wedstrijden per dag te laten spelen.


In dit weekend zullen 22 teams gaan deelnemen aan dit toernooi. Het meerdaagse toernooi zal plaatsvinden op 19-20-21 juni 2015. De teams spelen op alle dagen van het weekend die voor hen zijn aangegeven. Elk team speelt zowel op de zaterdag als zondag. Er kan ingeschreven worden voor de A junioren en B junioren poule. Teams van alle niveaus zijn welkom op het toernooi.

Inmiddels hebben zich teams aangemeld (variërend van A1 t/m B3) van Sneek Wit-Zwart, FC Ter Apel’96, Hoofddorp, ’t Gooi, GOMOS, Veendam 1894, Wildervank, Huizen, SVF, Vroomshoopse Boys en natuurlijk SVBO.

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen hebben, volg dan de volgende link (http://www.vvsvbo.nl/svbo-ab-toernooi-2015) of informeer via jeugdtoernooisvbo@live.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda