Symposium voor amateurverenigingen bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen organiseert op maandag 16 maart aanstaande met een aantal partijen voorafgaand aan de subtopper in de Jupiler League FC Emmen – FC Eindhoven een symposium speciaal gericht op amateurvoetbalverenigingen.

Tijdens dit symposium laten de diverse partijen zien hoe en waar de amateurverenigingen kunnen besparen op energie. In het besparen op energie ligt voor veel amateurverenigingen de oplossing om bezuinigingen van gemeenten op te vangen, alsmede het steeds meer terugvallen van de sponsorinkomsten.

Na het symposium laat Energie voor Sporters de verenigingen niet los, maar houdt ook daadwerkelijk een stuk regie op het verdere vervolg! Het blijft niet alleen bij praten, we gaan het ook werkelijk doen! Onder de aanwezige verenigingen worden maar liefst 10 besparingsscans verdeeld à 600 euro per scan.

De aanwezigen krijgen business-kaarten aangeboden voor de wedstrijd FC Emmen – FC Eindhoven, alsmede ook een buffet en een aantal drankjes. FC Emmen neemt het voortouw bij het organiseren van dit symposium, dit om de banden met de diverse amateurverenigingen te versterken.


Verenigingen kunnen meer algemene informatie vinden op www.energievoorsporters.nl en zich aanmelden voor het symposium via www.fcemmen.nl/evs.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda