Oppermachtig DVC’59 niet bij machte om te scoren.

NIEUW DORDECHT â

De 2e helft was amper 3 minuten oud toen Damian Vos de meegekomen linksback Jeroen Hidding een niet te missen kans bood. Echter voor een leeg doel schoot hij te gehaast naast. Zoals het de voetbalwetten betaamt was het even later Sweel dat op voorsprong kwam. Daar waar DVC’59 niet scoorde was het Wilfred Kuipers die een voorzet wel tegen de touwen kopte en 0-1 scoorde.

DVC’59 trainer Henderikus Mulder liet hierna zijn team nog aanvallender spelen. Laatste man Richard Hoge werd opgeofferd voor aanvaller Jeffrey Mink. Dit leverde wel veel aanvallen en doelpogingen op maar geen doelpunt. Drie keer werd de bal van de doellijn gehaald door Sweel-verdedigers en ook de paal was een sta-in-de-weg voor de spelers uit Nieuw-Dordrecht. Het bleef bij 0–1 en de drie punten waren voor Sweel een welkome buit in de strijd om degradatie.