Horeca & Bedrijven voetbaltoernooi Erica ’86 groot succes

ERICA - Op een prachtige zonnige Hemelvaartsdag vond het eerste Horeca & Bedrijven voetbaltoernooi plaats bij Erica '86. 20 teams uit de wijde omtrek waren aangetreden om met elkaar voor de podiumplaatsen te strijden.


Om 11 uur werd er afgetrapt en was het toernooi officieel geopend. Elke wedstrijd duurde een kwartier en stond onder leiding van een van de vrijwillige scheidsrechters. Zoals de foto's laten zien, was er veel passie en strijd bij de teams. Verdeeld over 4 poules en evenveel velden gingen de zeventallen voor een top 2 klassering in de poule, waarmee plaatsing voor de kwartfinales een feit was. Na 4 spannende kwartfinales (waar sommige wedstrijden zelfs met strafschoppen beslist moesten worden) waren de halve finales bekend. Na wederom mooie wedstrijden, waren de teams voor de finale duidelijk. Erica ’95 (een team van enkele oud Erica ’86 spelers) moest het opnemen tegen Hoe fini di da (een team van ‘de buren’ Sc Erica) Door een 1-0 overwinning ging Hoe fini di da met de grootste beker naar huis. De uiteindelijke top 4:

1.Hoe fini di da
2.Erica ‘95
3.Droogkloot’n
4.Asus Allstars

Na de prijsuitreiking ging het feest helemaal los, onder het genot van een drankje en het prachtige weer. Ook de broodjes braadworst en hamburger waren niet aan te slepen. De DJ zorgde (met hulp van enkele spontane live optredens) voor een goede sfeer. Veel teams en supporters bleven hangen om het feest mee te vieren en zo bleef het lang gezellig.

Al met al was het een zeer geslaagd toernooi, helemaal omdat het voor de eerste keer werd georganiseerd. De deelnemers en bezoekers waren allen zeer goed te spreken en waren erg enthousiast over een eventuele tweede editie. Of het toernooi een jaarlijks terugkomend evenement gaat worden is nog niet helemaal zeker, maar na dit succes lijkt dit een goed plan! Meer foto’s: https://www.oypo.nl/fotografiebykristel

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda