Ben Drosten spelregelkampioen van het jaar COVS HZO Drenthe.

EMMEN - De spelregels van de voetbalsport zijn erg belangrijk voor het goed verlopen van een voetbalwedstrijd, spelregels die gelden voor de spelers en worden bewaakt door de scheidsrechters. Het is daarom belangrijk dat scheidsrechters naast hun conditie ook op de hoogte zijn en blijven.

De COVS biedt scheidsrechters deze mogelijkheid. Ook het afgelopen seizoen kregen leden van de COVS HZO Drenthe elke maand vijf vragen voorgeschoteld door de spelregelkenner Ab Jagersma. De leden konden thuis de vragen maken en digitaal indienen.

Ben Drosten uit Emmen werd de kampioen van dit seizoen door 175 punten te behalen van de maximaal 200 punten. Scheidsrechter Joop Brussen wist beslag te leggen op de tweede plaats met 165 punten. Clubscheidsrechter Herman Wesseling van Weiteveense boys behaalde de derde plaats. Veel leden hebben deelgenomen en zullen volgend seizoen weer gaan meedingen naar de hoofdprijs.

Vooral voor onze jeugdige scheidsrechters zijn de spelregelvragen een goede mogelijkheid om je kennis te vergroten. Deelnemer Nick Schulte was zeer positief over deze wedstrijd omdat je er veel van opsteekt. Volgend seizoen zal er weer een spelregelwedstrijd worden gehouden onder de leden van de COVS HZO Drenthe.

Voor meer informatie zie: www.covshzodrenthe.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda