SVBO (zat) maatje te groot voor NWVV

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D was de zaterdagafdeling van SVBO op eigen veld oppermachtig tegen NWVV. De promovendus uit de 5e klasse kwam al na vijf minuten op een 1-0 achterstand door een treffer van Nick Klingenberg. SVBO bleef vanaf dat moment de betere ploeg omdat het NWVV ook vooral aan scoren d vermogen ontbrak om het SVBO moeilijk te maken.

Halverwege de eerste helft werd de wedstrijd gezien de overmacht van SVBO al een beetje in het slot gezet door een doelpunt van Arjan Grummel. 2-0 en met die stand gingen de spelers na drie kwartier ook aan de thee. Na de hervatting probeerde NWVV nog wel iets aan de stand te doen, maar was het SVBO dat wel de geboden kansen wist te benutten. Binnen vijf minuten scoorde Nick Klingenberg de 3-0 en na precies een uur spelen was het wederom Arjan Grummel die voor een 4-0 tussenstand zorgde.

Toch was SVBO nog niet verzadigd, want een kwartier voor tijd werd Nick Klingenberg een beetje de man van de wedstrijd door met zijn derde treffer zijn ploeg naar een 5-0 voorsprong te tillen. Het slotakkoord wak echter van Bram Goeree die vlak voor het einde van de reguliere speeltijd een goede aanval met een doelpunt bekroonde en de eindstand op 6-0 bepaalde.

Arjan Grummel probeert hier tussen enkele NWVV spelers in de bal te controleren mede onder het toeziend oog van Nick Klingenberg (7) die deze middag drie keer scoorde. (zie ook het fotoboek)