DZOH ook in tweede wedstrijd de baas over Veenwouden

EMMEN - in de strijd om de promotie naar de zaterdag 1e klasse plaatste DZOH zich voor de volgende ronde van de nacompetitie. Na de 2-1 winst in Veenwouden afgelopen zaterdag won het dinsdagavond de thuiswedstrijd met 3-0.

Nadat Veenwouden aanvankelijk de bovenliggende partij was kwam DZOH in de 18e minuut onverwachts op 1-0 door een doelpunten van Ruud Klingenberg die een afvallende bal uit een hoekschop van buiten de zestien tegen het net knalde. 1-0 en met deze stand ging men ook aan de thee.

In de tweede helft was het Veenwouden dat het spel moest maken, maar DZOH profiteerde goed van fouten achterin bij Veenwouden. In de 72e minuut scoorde Roy Stroeve na goed aangeven van Max Heijnen en in blessuretijd bepaalde Jeroen Smit de eindstand op 3-0. Aanstaande zaterdag zal DZOH met een uitwedstrijd beginnen aan de finalewedstrijden en de tegenstander is dan Drenthina.(zie ook fotoboek)