SVV 04 te sterk voor Erica'86

SCHOOENBEEK - Na de overwinning op Zandpol, mocht Erica '86 aantreden tegen derdeklasser SVV '04. Van tevoren was bekend dat dit een zware kluif zou worden en daar kwam bij dat '86 het moest stellen zonder een aantal spelers door verplichtingen elders.


Al vanaf het eerste fluitsignaal was het verschil in niveau duidelijk. SVV '04 speelde vol op de aanval en Erica kon niets anders doen dan tegenhouden. Het eerste kwartier lukte dit met kunst en vliegwerk. Maar toen de 1-0 eenmaal in het doel lag, ging het snel. Met goede aanvallen werd Erica naar achteren gedrukt en kon het niet voorkomen dat de ruststand 5-0 werd.

De tweede helft was nog niet begonnen, of het stond al 7-0. Daarmee was de enige opdracht voor '86 om te proberen de dubbele cijfers te voorkomen. Daarin slaagde '86 maar net, want de eindstand werd 9-0. Erica kreeg nog wel een tweetal grote kansen om de eer te redden, maar het mocht niet baten.

De wedstrijd tussen Zandpol en Schoonebeek eindigde in 4-4, waardoor Erica '86 nog tweede staat in de poule. Komende zaterdag is Schoonebeek de tegenstander op Erica.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda