SC Erica in blessuretijd langs VKW

ERICA – In de zondag 1e klasse F behaalde SC Erica de eerste zege van het seizoen. Op Sportpark De Veenschappen werd VKW in blessuretijd verslagen en won Sc Erica met 3-2. Sc Erica begon uitstekend aan de wedstrijd want binnen de minuut schoot Bastiaan Zondag de bal al bijna tegen het net binnen. Even later was het wel raak.

Bastiaan Zondag reageerde attent op een verre inworp van Roy Jagt.1-0. VKW stelde in het eerste half uur er weinig tegenover. De eerste echte kans was wel direct raak. Frits Nijstad rondde een prachtige aanval over meerdere schijven uitstekend af. 1-1.

VKW begon beter aan de tweede helft, zonder dat het veel grote kansen kreeg. Toch was het de ploeg van trainer Claus Boekweg dat weer op voorsprong kwam. Slordig verdedigen werd door Ricardo Bruins afgestraft. De middenvelder krulde de 2-1 van twintig meter binnen.

Vlak voor tijd bracht Robert Veen VKW weer langszij, maar Mathijn Möhlman bracht Erica de eerste overwinning van het seizoen. Möhlman schoot een terecht gegeven strafschop binnen. 3-2 en dat werd ook de eindstand.