WKE '16 bekert op gemak verder

TER APEL – In de strijd om de districtsbeker heeft WKE ’16 er zondagmiddag geen twijfel over laten bestaan wie er naar de volgende ronde van de beker gaat. FC Ter Apel was op de eerste helft na geen tegenstander voor het andere Oranje. Voor de rust was het een tamme vertoning, waarbij het initiatief wel bij WKE lag. De enige treffer voor de rust viel in de 15e minuut en de doelpuntenmaker was Bertus Wolters.

De tweede helft was nog maar 5 minuten oud toen er een mooie aanval kwam die begon bij Jannes Wolters. Hij stuurde Harold Wolters de diepte in en diens voorzet bereikte Bertus Wolters en die liet de doelman van Ter Apel kansloos. Toen was de ban gebroken, want 8 minuten later scoorde Harold Wolters de 3-0. In de 65ee minuut lobte Ferdy Poelman de bal over de doelman 4-0.

In de 80e minuut scoorde Bertus Wolters zijn derde en WKE’s vijfde treffer. In de 82e en 85ee minuut maakte Ferdy Poelman zijn hattrick vol en tilde de stand naar 7-0. In de 88e minuut bepaalde Harold Wolters de eindstand op 8-0.

Bertus Wolters scoort zijn derde en WKE's vijfde goal. Hij verlengt een schot van Jannes Wolters. Henk Bakker en Ferdy Poelman kijken toe.(foto Ronald Oldenburger)