VV Emmen maatje te groot voor CEC

EMMER COMPASCUUM - De amateurs van Emmen hebben eenvoudig de volgende ronde van de districtsbeker bereikt,

CEC werd met 7-1 verslagen. De gasten waren veel te sterk en de nederlaag had zelfs nog hoger kunnen uitvallen als Emmen scherper was geweest. Na negen minuten voetballen namen de gasten wel de leiding. Björn Zwikker benutte de op hem gemaakte strafschop. 0-1. CEC kwam niet in de buurt van het strafschopgebied van Emmen.

In de 25ste minuut verdubbelde Sem Nijkamp de voorsprong. 0-2. Roemahlewang miste ook zijn tweede grote kans in de wedstrijd. Hij faalde oog in oog met doelman Gerben Springer. Na ruim een half uur spelen stifte Björn Zwikker de bal op de lat, waarna Bjorn Berends de 0-3 simpel kon binnentikken.

Vlak voor rust bepaalde Berends, met zijn tweede treffer van de middag, de ruststand op 0-4. De tweede helft was nog maar vijf minuten onderweg toen Alex Blekking en Björn Zwikker de stand op 0-6 wisten te brengen. CEC was wel effectief, want de eerste bal tussen de palen leverde een treffer op voor Tomas Been.1-6. Emmen had tien minuten nodig om de volgende treffer te maken. Zwikker scoorde zijn derde van de middag en bracht de eindstand op 1-7.