SC Angelslo afgeschoten door VV Hoogeveen

HOOGEVEEN - Zaterdag reisde SC Angelslo af naar Hoogeveen voor haar uitwedstrijd tegen VV Hoogeveen. Er moest in de smalle selectie opnieuw noodgedwongen een vijftal aanpassingen gedaan worden, waardoor het ook deze middag weer een lastig verhaal zou worden.

Na vijf minuten lag de bal al op de stip en was de 1-0 een feit; dit was het begin van een lange middag achter de tegenstander aan huppelen en met slechts één of twee mogelijkheden aan Angelslozijde stond de teller in de rust al op 6-0.

Na de thee veranderde er helaas weinig: Hoogeveen combineerde er lustig op los en speelde Angelslo finaal van de mat. Met nog zes treffers op rij was de eindstand na 90 minuten 12-0 en dropen de Angelsloselectie en -begeleiding met het schaamrood op de kaken af richting Emmen.

Volgende week opnieuw een lastige wedstrijd voor Angelslo: zaterdag om 14.30 uur wordt koploper FDS ontvangen op Sportpark Meerdijk Noord.