Zwartemeerse Boys verrast de Hunso-Oring Combinatie

ODOORN - In de zondag 4e klasse D werd het bijna onderaan staande Zwartemeerse Boys de verrassende winnaar in het duel tegen het op de derde plaats staand HOC.

Twee strafschoppen voor de Zwartemeerders beslisten de wedstrijd. Na iets meer dan een half uur spelen wist Jeffrey Mulder de eerste strafschop goed binnen te tikken.

HOC had wel meer balbezit in deze wedstrijd maar ging er niet altijd effectief mee om. Na de 0-1 ruststand probeerde HOC het ook in de tweede helft iets aan die achterstand te doen, maar toen de boys enkele minuten voor tijd nog een strafschop mocht nemen was alle hoop op meer weg voor HOC.

Ook nu plaatste Jeffrey Mulderij zich achter de bal en bepaalde de uiteindelijke eindstand op 0-2.