Erica’86 niet opgewassen tegen Wildervank

WILDERVANK – In de zaterdag 5e klasse E overklaste Wildervank zaterdagmiddag met 6-0 tegenstander Erica 86. Na een half uur werd het 1-0.

Een mooie steekbal van Ruben Norder werd door Aielko Folkers beheerst binnen geschoten. Vlak daarvoor maakte Jasper Velt al een loepzuiver doelpunt die door de grensrechter onterecht werd afgekeurd. In de 40ste minuut werd een voorzet van Dennis Nagel wederom door Aielko Folkers binnen geschoten. 2-0.

In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer Wildervank creëerde kans op kans met goed voetbal. In de 55e minuut werd Ruben Norder van achter onderuit geschopt in de zestien meter maar de scheidsrechter wilde niks van een penalty weten.

De net in het veld gekomen Ruben Niemeijer gaf na een uur voetballen een mooie voorzet op Dennis Nagel die de 3-0 binnen schoot. Aielko Folkers was daarna superieur en maakte nog drie doelpunten in 10 minuten tijd. Erica 86 mocht daarna niet klagen dat het bij 6-0 bleef.