Casper Goedkoop nieuwe trainer FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - FC Klazienaveen, de fusie club die ontstaan is door het samengaan van vv Zwartemeer en vv Klazienaveen, heeft voor het seizoen 2017-2018 Casper Goedkoop als trainer aangesteld voor de eerste selectie.



Casper Goedkoop die 43 jaar is tekent voor 1 seizoen en combineert het hoofdtrainerschap van FC Klazienaveen met de functie assistent trainer bij FC Emmen. De trainer die nu Alcides uit Meppel onder zijn hoede heeft is eerder werkzaam geweest bij Achilles 1894 (assistent), vv Actief, Omlandia, vv Hoogeveen en Jong FC Groningen.

Zijn nieuwe functie ziet Casper Goedkoop bij FC Klazienaveen als een enorme uitdaging. Het is fantastisch om de eerste hooftrainer te kunnen zijn bij deze fusieclub uit Klazienaveen.

Een van de grootste clubs van Drenthe in een dorp met een fantastische sportcultuur. Verder meld Casper Goedkoop dat hij er veel zin in heeft. Verder is de club FC Klazienaveen enorm blij met Goedkoop als trainer. Deze trainer past bij onze ambitie om van twee goede verenigingen één fantastische club te maken. Het assistentschap bij FC Emmen sluit naadloos aan bij zijn functie in Klazienaveen. FC Klazienaveen zal volgend seizoen de plaats innemen van de huidige vv Klazienaveen uitkomend in de 2e klasse J van het zaterdagamateurvoetbal. Michel Kerkdijk is reeds aangesteld als trainer van de 2e selectie.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda