Klazienaveen laat twee punten liggen tegen SV Bedum

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 2e klasse J kwam vv Klazienaveen niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen SV Bedum. Bij Klazienaveen zat trainer Erwin van Oosten voor het eerst op de bank als vervanger van de ontslagen Daan Lelieveld.

Van Oosten haalde bij zijn debuut het einde van de wedstrijd niet. Kort na rust ontstond een opstootje tussen twee spelers van Klazienaveen en Bedum. Van Oosten en de assistent-trainer van Bedum probeerden de spelers uit elkaar te halen, maar kregen daarvoor een rode kaart. Terecht, want wij de technische staf mag het veld niet betreden. De scheidrechter zei na afloop dat hij wel rood moest geven, maar in zijn rapportage zou aangeven dat dit goede bedoelingen hadden. Klazienaveen stond in het duel tegen Bedum halverwege met 0-1 achter.

Lennart Voss bracht zijn ploeg kort na rust op gelijke hoogte. Na het opstootje kwam Bedum op 1-2, maar Klazienaveen toonde opnieuw veerkracht en Jasper Woelders maakte de 2-2. Beide ploegen kregen in de slotfase nog kansen op de winnende goal, maar er werd niet meer gescoord.

Het doel in dit seizoen is voor Van Oosten de nacompetitie halen met zijn ploeg die momenteel zesde staat in de tweede klasse J, met 26 punten uit zestien duels.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda