DZOH ook te sterk voor Groen geel

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J behaalde DZOH op eigen veld een mooie 3-0 overwinning op Groen Geel. De eerste helft van het duel in Emmen kreeg Groen Geel mogelijkheden maar de grootste kans kreeg DZOH.

Op slag van rust werd een kopbal door een geheel vrijstaande aanvaller nét voor de doellijn gepakt door Groen Geel doelman Jeroen Vogel. Ruststand 0-0. De tweede helft was beter en in de 50e minuut werd de score geopend door Roy Stroeve. Na een strakke voorzet vanaf rechts bracht de ex-prof met een kopbal een ode aan zijn trainer Martin Drent, die in het verleden ook vaak met zijn hoofd scoorde.

Amper bekomen van de schrik werd het meteen 2-0 door Gerben Rog die met een geplaatst schot de bal in de kruising van het doel plaatste. 2-0. Groen Geel was daarna nog dicht bij de 2-1, maar het doelpunt viel weer aan de andere kant. Na een lage corner beproefde Ruud Klingenberg zijn geluk met een afstandsschot en die was goed raak. 3-0 en daarmee pakte DZOH drie belangrijke punten in de strijd bovenin waar het nu op een derde plaats staat.