FC Emmen doet goede zaken in Helmond

HELMOND - FC Emmen deed goede zaken door de uitwedstrijd tegen Helmond Sport met 3-1 te winnen. De rust ging in met een 0-3 stand waarna de Emmenaren in het tweede bedrijf slechts een tegentreffer toestonden.

Een belangrijke rol speelde deze keer Issa Kallon die FC Emmen op een 1-0 voorsprong zette nadat hij een slecht weggewerkte bal onderschepte van uitgerekend ex-FC Emmen jeugdspeler Stephen Warmolts. FC Emmen controleerde in feite de eerste helft en kwam in d 28e minuut op een 2-0 voorsprong via Cas Peters.

Tien minuten later viel de 0-3. Frank Olijve zette Cas Peters vrij voor doelman Kaya die in eerste instantie de inzet keerde maar kansloos was op de rebound van Frank Olijve zelf.

Bij FC Emmen maakte nieuweling Genero Zeefuik in de 67e minuut zijn debuut voor FC Emmen en het was duidelijk dat van Zeefuik nog geen wonderen mogen worden verwacht. FC Emmen kreeg in de slotfase nog wel een tegentreffer van Furghill Zeldenrust. Eindstand 1-3.