Schoonebeek op eigen veld te sterk voor KSC

SCHOONEBEEK - In de zondag 4e klasse D wist middenmoter Schoonebeek met 3-1 te winnen van hekkensluiter KSC. Het begon allemaal wat ongelukkig voor Schoonebeek toen Jurgen Huizing, de gasten uit Schoonoord in de 5e minuut op een 1-0 voorsprong wist te zetten.

Voor de thuisclub betekende dat er direct gas gegeven moest worden om die achterstand zo snel mogelijk weg te werken. En dat lukte ook want nog voor de gebruikelijke theepauze stonden de Nieuw Schoonebekers op een 2-1 voorsprong. Jordy Bosch tekende in de 36e minuut voor de gelijkmaker en vijf minuten later bepaalde Jesper Swieters de ruststand op 2-1.

Een bittere pil van het onderstaande KSC dat ook nog moest toezien hoe Schoonbeek al vrij snel in het begin van de tweede helft de voorsprong wist uit te bouwen naar 3-1 door Jeffrey Berens. KSC kon daarna niet beter en Schoonebeek hoefde niet zo nodig meer waardoor uiteindelijk een matte tweede helft werd afgesloten met een eindstand van 3-1 voor Schoonebeek.