Drie belangrijke punten voor SC Angelslo

ZWEELOO - In de zaterdag 4e klasse D behaalde Sc Angelslo drie belangrijke punten tegen hoger geplaatste vv Sweel. In de eerste helft gebeurde er niet zoveel omdat beide ploegen toch wat voorzichtig speelden.

De beste kansen waren er nog voor de thuisclub, maar de zeer goed keepende Sc Angelslo doelman Patrick Winters wist zijn doel schoon te houden. Na de thee werd het spel toch iets aantrekkelijker om naar te kijken. Het was vv Sweel die de score in de 51e minuut opende via een treffer van Willy Lubowa. 1-0.

Daarna trok Sc Angelslo de wedstrijd weer langzaam naar zich toe en drukte dat ook uit in doelpunten. Na een uur spelen was het Danny Oosterwijk die de 1-1 op het scorebord liet zetten.

SC Angelelso bleef daarna gaan voor de overwinning en kreeg in de laatste minuut van de reguliere speeltijd loon naar werken. Via toegekende vrij trap wist Rick Zondag met een fantastische trap de bal tegen het net te knallen. 1-2 en dat werd even later ook eindstand.