SC Angelslo en DKB verdelen de punten

EMMEN - De nummer vier uit de competitie, DKB uit De Krim, kwam zaterdag op bezoek; opnieuw een lastige tegenstander voor de Emmenaren. De wedstrijd ging in hoog tempo van start, maar beide ploegen beperkten zich tot wat wilde afstandsschoten. Angelslo kwam in de twaalfde minuut op voorsprong, toen Abe de Jong vanaf net buiten de zestien meter met een halve omhaal de bal fantastisch binnenschoot.

Lang kon Angelslo niet genieten van deze voorsprong, want in de zestiende minuut kopte de vrijgelaten Leon Kosse vanuit een corner de 1-1 binnen. Het spel bleef de rest van de eerste helft op en neer golven; beide ploegen toonden veel strijd en inzet zonder echt gevaarlijk te worden.

Na de thee ging DKB meer druk naar voren zetten en dit resulteerde in een doelkans waar beide palen de gelukkige redder waren voor de thuisploeg. Nadat de storm iets geluwd was, kreeg Angelslo weer wat meer grip op de wedstrijd, maar was ook slordig voor de goal.

Aan het eind van de wedstrijd had Angelslo nog de beste kans om de drie punten thuis te houden, echter scherpte ontbrak. Het publiek werd deze middag getrakteerd op een spannende wedstrijd waarin het tempo hoog lag en beide ploegen om elke meter streden; het gelijke spel was dan ook een terechte uitslag. Volgende week speelt SC Angelslo uit tegen NWVV.