Titan verliest van LEO

LOON – In de zondag 3e klasse C liep Titan zondagmiddag in Loon tegen een 3-1 nederlaag op. Een eindstand die al in de eerste helft op het scorebord stond. LEO nam in de 7e minuut een 1-0 voorsprong door Stefan Hindriks.

Titan nog meer net bekomen van deze tegenvaller was even afwezig want LEO wist een minuut deze voorsprong uit te bouwen naar 2-0. Dit doelpunt kwam op naam van Evan Sturing. Daarmee leek de wedstrijd tussen Titan en het lager geplaatste LEO al een beetje op slot, maar de thuisclub wilde meer. Vol voor de aanval op jacht naar de definitieve tik voor Titan. Die kwam er ook in de 17e minuut via een treffer van Stefan Wagenaar.

De thuisclub kon daarna de teugels wat laten vieren en dat bood Titan de kans om in de 36e minuut toch nog even weer iets terug te doen via een treffer van Jos Smit. Dat werd ook de ruststand en doordat zowel LEO als Titan niet meer in staat waren om te scoren werd dit ook de eindstand. Teleurstellend voor de Nieuw Weerdingers die daardoor de aansluit met de bovenste helft verloor en nu de blik vooral weer naar beneden moet richten. Belangrijk zal zondag de uitwedstrijd in en tegen Musselkanaal die met drie punten minder op een 12e plaats staat.