Nieuwsbrief van FC Emmen

EMMEN - Weer een nieuwe nieuwsbrief van FC Emmen


In deze nieuwsbrief:
FC Emmen - FC Eindhoven
Dineren met uitzicht op het hoofdveld
Foute Bingo 10 maart
Rondje Exloo 22 maart
Familiedag 9 april
100 ronden race 12 april
Commerciële training = VOL

1. FC Emmen - FC Eindhoven
Vrijdag 10 maart 20.00 uur

Wedstrijdsponsor
Aanbieder van de wedstrijdbal
Univé
JENS Security
Op de eerste etage zal, tijdens de wedstrijd en speciaal voor de vrouwen, de Foute Bingo 2017 gehouden worden. Na afloop van de wedstrijd zijn de mannen ook welkom op de eerste etage en zal het entertainment verzorgd worden door zanger Robin Mink en DJ Matthé.

2. Dineren met uitzicht op het hoofdveld!
Voor de wedstrijd FC Emmen - FC Eindhoven heeft u de mogelijkheid te genieten van een heerlijk 3-gangendiner! Spelers die met de warming up bezig zijn, supporters die het stadion binnenkomen. U genietend van een heerlijk 3-gangendiner. Toch een leuke gelegenheid om eens met een collega of een relatie in een ontspannen sfeer bij te praten? Vanaf 18.00 uur serveert FC Emmen Horeca een lekker diner voor u, om de prijs hoeft u het niet te laten; 3 gangen voor slechts € 27,50 inclusief btw per persoon. Aanmelden kan tot en met donderdag 9 maart op horeca@fcemmen.nl.

3. Aanmelden Rondje Exloo!
Rondje Exloo. “De paden op, de bossen in”. Het is inmiddels al méér dan een traditie! Woensdag 22 maart is het weer zover. De eerste blaadjes komen alweer aan de bomen, de krokussen staan boven de grond en de koeien mogen binnenkort ook weer naar buiten. Kortom, het is tijd voor ons jaarlijkse Rondje Exloo! We gaan woensdag 22 maart in de frisse buitenlucht sportief bezig zijn onder het Netwerken, of Netwerken onder het sportief bezig zijn en sommigen van ons gaan lekker ontspannen tijdens de Spa & Wellness. Er is veel te kiezen en dat leggen wij u onderstaand uit, maar VOL=VOL! Wat gaan we doen op woensdag 22 maart? Waar kunt u zoal uit kiezen? Rondje Exloo 2017 wordt mogelijk gemaakt door: Diner-Café Bussemaker, Schutrups Schoenen Exloo, Century Autogroep, Golfpark Exloo, Bikes4You, Kartcircuit Pottendijk, Deli XL en Schutrups Spa & Wellness.

4. Uitnodiging Familiedag
Zondag 9 april is het weer zo ver! De 6e editie van FC Emmen's Familiedag bij Robin Hood Ribhouse te Drouwen.

Wegens het enorme succes van de voorgaande edities gaan we ook dit jaar weer naar Drouwen voor dè familiedag en wel op zondag 9 april.We heten u dan van harte welkom bij Robin Hood Ribhouse en Attractiepark Drouwenerzand.

Het is inmiddels alweer de zesde keer dat Robin Hood Ribhouse de samenwerking met ons aan gaat voor de fantastische FC Emmen Familiedag. De dag, die geheel kostenloos is, wordt u aangeboden door Robin Hood Ribhouse! Het is een onvergetelijke dag voor uw kinderen, uw zoon of dochter mag zelfs een vriendje of vriendinnetje meenemen

5. Uitnodiging 100 Ronden Race
Dé ultieme uitdaging! Dé verwezenlijking van uw Formule 1 – droom! Op een sportieve manier aan teambuilding doen? Leuk bedrijfsuitje of gewoon een avondje uit? Doe met een team aan de “100 Ronden Race” op Kartcircuit Pottendijk mee! Woensdag 12 april 2017 vanaf 18.00 uur: Durft u de uitdaging aan? Pakt u de handschoen op? Masterclass Commerciële Training 3.0 = VOL Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de Masterclass Commerciële Training 3.0.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda