Voetbalkamp regio Emmen bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Voor kinderen van 6-13 jaar is het weer drie dagen volop genieten bij SVBO! In de vakantie veel voetbal en plezier met vrienden uit de regio

Er worden veel nieuwe oefeningen en bijzondere trucs geleerd. Tussen de middag zitten de jonge sporters aan grote lunchtafels gezellig aan de boterham en gaan helemaal op in de spannende animatie. Elke speler krijgt ook nog een eigen voetbaltenue als mooie herinnering!

De Clubvoetbaldagen bij SVBO zijn op 24, 25 en 26 april 2017. De voetballers zijn al welkom vanaf 9.00 bij SVBO om alle spannende activiteiten en trainingen mee te maken. Ook fijn voor (drukke) ouders dus. ’s Avonds slaapt een ieder weer in zijn/haar eigen bed om weer helemaal fris te zijn voor de volgende dag.

Alles weten over deze voetbaldagen? Kijk dan op: http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-svbo. SVBO organiseert dit drie daagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio, iedereen kan dus meedoen! Schrijf je alleen of met je teamgenoten in via http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-svbo/ want VOL is VOL!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda