Klazienaveen vecht zich langs De Weide

KLAZIENAVEEN – In de 2e klasse J heeft Klazienaveen de imposante opmars van De Weide een halt toe geroepen. Op eigen veld wonnen de mannen van trainer Erwin van Oosten met 3-1.

Een verdiende zege, die op basis van strijd werd geboekt. Klazienaveen was aanvankelijk wel op een 1-0 achterstand via Emiel Njagul. Zeven minuten later was het aanvoer Patrick Bloemberg die op zijn eigen wijze met een wereldgoal de gelijkmaker scoorde. 1-1. De Weide probeerde daarna wel weer de regie van de wedstrijd te krijgen, maar Klazienaveen was vooral op inzet en spelvreugde tot veel in staat deze middag.

Niet zo verwonderlijk dat Jasper Woelders halverwege de eerste helft de thuisclub op voorsprong wist te zetten 2-1 en dat werd ook de ruststand. Na de thee bleef Klazienaveen gaan voor de volle winst en toen Iwan Lambers na iets meer dan een uur spelen de voorsprong wist uit te bouwen naar 3-1 ging men er op sportpark De Planeet even recht voor zitten. Een week geleden waren de oranjehemden ook al met 3-0 te sterk voor het hoger geplaatste Noordscheschut zou uiteindelijk dit kunstje nog een keer klaren tegen het ook hoger geplaatste De Weide. Uiteindelijk bleef het bij deze 3-1 stand voor de mannen van Erwin van Oosten die op gelijke hoogte met De Weide wist te komen. Komende zaterdag moet Klazienaveen naar Gramsbergen en ook daar moet Klazienaveen de volle winst kunnen pakken.


Hoog opspringend probeerde Justin Schimmel tussen de De weide verdedigers de bal nog aan te tikken maar De Weide Doelman Henri van der Weide reageerde goed.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda