Protos pakt overwinning bij HOC

STEENWIJKSMOER â

Protos domineerde de eerste helft en stond met rust dan ook verdiend met 0-2 voor door doelpunten van Michel Overweg in de 16e en 31e minuut. HOC leek op slag van rust de aansluittreffer te scoren maar de weer prima spelende Mark van der Veen wist met een sliding de intikker te voorkomen. Na rust werd Protos meer de verdediging ingedrongen en kreeg HOC enkele kansen. De eerste via Richard Wiggers die een voorzet net naast de paal mikte. Daarna Kopte Jan Cremers voor HOC de bal op de lat.

De laatste kans voor HOC was een vrije bal voor het Protos doel die haarscherp in de bovenhoek werd geschoten door Jelle Siekman maar door Protos doelman Tim Bakker tot corner werd getikt. In het laatste kwartier van de wedstrijd kreeg Protos weer kansen. Rik Meijerink wist de bal achter de HOC laatste man te leggen waardoor Michel Overweg vrij door kon lopen tot de keeper, maar daarna de bal te zacht binnenschoot en doelman Marnik Nieborg de bal alsnog kon pakken. Tien minuten voor het eind was het wederom Michel Overweg die goed bij zijn man wegdraaide en doorliep tot de keeper maar zijn schot tot corner gewerkt zag worden. Enkele minuten later was het Bas Grobbe die 2 HOC-spelers uitspeelde en daarna de geheel vrijstaande Robin Soppe aanspeelde die een hoek uitzocht en binnenschoot, 0-3. In de 85ste minuut plaatste Rik Meijerink de bal precies op het hoofd van Bram Mittendorff die de eindstand op het scorebord kopte. Eindstand 0-4.