Vv Emmen verliest van WVV

EMMEN – In de zondag 1e klasse F viel na het behalen van de 2e periodetitel een week geleden de 3-0 nederlaag van VV Emmen op sportpark Meerdijk tegen WVV toch wel even hard op het dak. Na een 0-0 ruststand trokken de Winschoters uiteindelijk met 3-0 aan het langste eind.

Na een gelijk opgaande strijd in de eerste helft sloeg WVV in de laatste twintig minuten keihard toe. Emmen trainer Nico Haak was dan ook bijzonder teleurgesteld en wilde deze nederlaag ook voor een deel wijden aan de arbitrage. WVV kam in de 71e minuut op 0-1 door een doelpunt van Niels van Delden.

Dit doelpunt gaf WVV vleugels want tien minuten later stond het 0-2 door een treffer van Kevin Wiegman. Daarmee viel de wedstrijd wel al vroegtijdig in het slot. Toch wist WVV in de slotfase nog meer zout in de wonden van Emmen te gooien via Martijn Delger die de eindstand op 0-3 bepaalde. Een flinke nederlaag waarover in de aansluitende geplande feestje naar aanleiding van het behalen van de tweede periode de pret zeker wel even zal hebben gedrukt.