DZOH morst opnieuw punten

BEDUM – In de zaterdag 2e klasse J liet DZOH opnieuw punten liggen. Nu gebeurde dat in de uitwedstrijd tegen SV Bedum.

De draadkrachtig uit de startblokken gekomen SV Bedum stond binnen ene kwartier op een 1-0 voorsprong en zonder dat DZOH daar iets tegenover kon stellen viel op slag van rust ook nog de 2-0 binnen. Voor de tweede keer op rij stonden de mannen van trainer Martin Drent voor een opgave om twee doelpunten achterstand weg te werken. DZOH toonde ook nu toch weer de veerkracht om iets aan die achterstand te doen.

De eerste daad om dat te bereiken kwam van Yannick van Duyn die in de 60e minuut voor de aansluiting zorgde. Dat gaf de mannen uit de Rietlanden nog meer moed en uiteindelijk lukte het ook om in ieder geval een puntje mee naar huis te nemen. Vijf minuten voor de reguliere speeltijd wist Gerben Rog toch nog de 2-2 binnen te schieten. Dat werd ook de eindstand waardoor DZOH een plek op de ranglijst zakte ten koste van Klazienaveen dat geen pardon kende met De Weide.