Elwin de Jong goudhaantje EHS’85

EMMERSCHANS – In de zondag 4e klasse D behaalde EHS’85 na een 1-0 ruststand een mooie 2-0 overwinning op vv Sweel.

Volgens EHS’85 trainer Cor Huls, was de 2-0 eindstand maar een matige afspiegeling van wat hij op het veld had gezien. EHs’85 kwam al in de zesde minuut op een 1-0 voorsprong door een mooie treffer van Elwin de Jong.

De gasten uit Zweeloo hadden eigenlijk niet veel in te brengen en kregen ook niet echt mogelijkheden om te scoren. In de tweede helft bleef EHS de bovenliggende partij en drukte dat na een uur spelen uit in een tweede doelpunt van goudhaantje Elwin de Jong. 2-0 en met nog een half uur te spelen leek er een hoge score mogelijk voor EHS’85.

Doordat EHS’85 het wel een beetje geloofde en de gasten uit Zweeloo niet bij machte war4en om het heft in handen te nemen bleef uiteindelijk bij de 2-0 eindstand. Daarmee klom HS 85 een plaatsje ten koste van DSC’65 dan niet verder kwam dan een0-0 gelijkspel tegen Sellingen. EHS 85 klimt naar de 8e plaats en naderde vv Sweel tot op een punt met een wedstrijd minder dan de Zweeloérs.