DVC 59 delft onderspit tegen koploper

NIEUW DORDRECHT â

Met goed voetbal wist DVC’59 de eerste helft goed met de koploper mee te gaan, waardoor het halverwege de wedstrijd nog steeds 0-0 stond. In de tweede helft had DVC 59 gezien de wedstrijd wel een doelpuntje verdiend, maar die viel helaas voor de Dordtenaren wel aan de verkeerde kant.

In de 65e wist EMMS toch die opening te vinden waar het naar zocht. Bastiaan Anbergen was de afmaker voor de 0-1 voorsprong. Toen ook Jord Anbergen plotseling de goede richting wist te vinden en vijf minuten later de 0-2 liet noteren viel de wedstrijd een beetje in het slot. DVC 59 probeerde het nog wel, maar ondanks dat het een nederlaag werd speelde de bewoners van sportpark Bloemendaal in Nieuw Dordrecht een goede wedstrijd, die vertrouwen geeft voor de nog komende wedstrijden. Eindstand 0-2 en door het verlies van naaste belager Weedinge heeft EMMS nu een voorsprong 8 punten.