SVBO in slotfase onderuit tegen Nieuw Buinen

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F heeft SVBO de thuiswedstrijd tegen Nieuw Buinen met 4-1 verloren.

Een geflatteerde nederlaag, want SVBO kreeg genoeg kansen, trof 3 keer de lat, zag tweemaal een bal van de lijn gehaald worden, maar het mocht niet zo zijn. SVBO de nummer 12 en Nieuw Buinen de nummer 2 waren beide in de eerste helft aan elkaar gewaagd. De eerste mogelijkheid was voor Hateboer van Nieuw Buinen, die alleen voor Ebeltjes kwam, maar zijn schot werd uiteindelijk een rollertje.

Aan de andere kant een kans voor SVBO via Robin Heijne. die zijn voorzet door Maarten Wielens zag binnen schieten. 1-0. Niet veel later was SVBO weer dicht bij een treffer maar een vrije bal van Wielens werd door doelman Smit gestopt. Uiteindelijk stond het nog steeds 1-0 bij rust.

Na rust begon Nieuw Buinen beter en SVBO wat minder aan de wedstrijd. Koen Hateboer kreeg teveel ruimte en vanaf 20 meter schoot hij de bal in de hoek. 1-1. Na enkele kansen over en weer scoorde Nieuw Buinen in de 88e minuut via Lukens de 1-2. Het werd ook nog 1-3 via Hateboer via een strafschop. Om het nog erger te maken, bepaalde Hateboer uit een counter ook nog de 1-4. Zo eindigde de wedstrijd in een geflatteerde 4-1, maar ook gewoon 4-4 of 5-4 kunnen worden.