VEV met legen handen terug uit Mussel

MUSSEL – In de zaterdag 5eklasse E liep VEV in en tegen Mussel tegen een 3-1 nederlaag op. De overwinning van de thuisclub kreeg al vroeg in de wedstrijd gestalte toen Wim Wubs in de 8e minuut de 1-0 kon scoren.

Maar daar bleef het ook wel bij omdat VEV daarna toch goed verweer bood, maar verzuimde om de kansjes die het kreeg te benutten, De touwschouwers moesten echter geduld hebben want pas in het laatste kwartier ontstond er reuring op het veld met een doelpunt van opnieuw Wim Wubs in de 76e minuut. 2-0 en de wedstrijd leek beslist, maar VEV gooide er nog even alles uit wat het had en dat zorgde vijf minuten voor het einde voor de aansluiting. 2-1.

Voor de mannen uit Klazienaveen Noord het om er nog even flink tegen aan te gaan om de gelijkmaker te forceren. Dat lukte niet en de thuisclub maakte vlak voor het einde goed gebruik van de ruimte en bepaalde via René Brinks de eindstand op 3-1.